Het product bevalt goed. Het is soms wat lastig om te krijgen in de gecombineerde modus, maar wanneer hij eenmaal zit doet hij zijn taak uitstekend! Erg tevreden met dit product.

Hallo Ik ben zeer tevreden met mijn NAPPEX prostaatvibrator. Hij ziet er prachtig uit, is ergonomisch en voelt erg prettig aan. Hij is eenvoudig in gebruik en compact, en past perfect in het kle... Se mere

Enorme toevoeging op mijn seksleven! Mijn vriendin en ik zijn veel aan het experimenteren en door de manu komen we bizar vaak klaar!

Enorme mooie toevoeging voor mijn seksleven, veel leuken dingen kunnen doen om het op te spicen. Grote aanrader!

1. Sexlegetøjsbutik
  2. Sexshop

Founded in Amsterdam in 2021, Nappex™ is on a mission to bring premium sexual wellness to people everywhere. We design bold, high-quality toys that empower you to explore pleasure confidently and on your own terms. Whether solo or with a partner, our products are made to elevate your experience — with thoughtful details, smart design, and reliable performance. But it doesn’t stop there. We back our products with fast, friendly customer service that’s available every day. Questions, feedback, or just curious? Reach us anytime at support@nappex.com — we’re here for you. We’re also serious about sustainability. We actively reduce our environmental footprint by replacing plastic holders with paper-based alternatives, removing printed manuals in favor of QR codes, and minimizing packaging where possible. We're not perfect — but we’re committed to constant improvement. At Nappex™, we believe in sexual freedom, honest care, and conscious choices. Our products are discreetly packaged, expertly crafted, and always delivered with respect. Thank you for choosing Nappex™ and for supporting what we stand for. Your review helps others discover us — and helps us keep getting better. Nappex™ – Get it On.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Snelle levering

Snelle levering, makkelijk bestellen en discreet. Gewoon top.

12. april 2024

Besvarelse fra Nappex

Bedankt voor je mooie woorden! Super om te horen dat alles vlot en discreet is verlopen. Daar doen we het voor!

Fijn product en shop

Fijn product; we genieten er allebei van.
Snel geleverd, dus we konden meteen los.
Erg goed schoon te maken; is over nagedacht

31. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Wat leuk om te horen dat jullie er samen van genieten! Fijn dat de snelle levering en het gebruiksgemak zo goed bevallen. We besteden veel aandacht aan praktische details zoals schoonmaken, dus geweldig dat dat opvalt!

Support team Nappex.

Snelle levering en fijn product.

8. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je blij bent met het product én de snelle levering. Graag tot een volgende keer!

Aanrader!

Super snelle levering en alles werkt naar behoren!

4. juni 2024

Besvarelse fra Nappex

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en je zo tevreden bent over de snelle levering! Dank je wel voor de aanrader – dat waarderen we enorm.

Prima ervaring

Snelle levering en product van goede kwaliteit. Tevens makkelijk schoon te maken.

1. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Bedankt voor je fijne review, Pieter! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de levering, kwaliteit én het gebruiksgemak. Daar doen we het voor!

Rob
Support team Nappex.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Snelle verzending, producten goede kwaliteit, discreet.

2. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle verzending en onze discrete aanpak. We staan altijd voor je klaar!

Support team Nappex.

Erg vriendelijk en snel geholpen door…

Erg vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice van Nappex. zo hoort dat, bedankt!

6. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Dank je wel voor je mooie woorden! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We helpen je altijd graag verder – zo hoort het inderdaad 😊

Happy with the service

Happy with the service

Fast delivery and quality product as advertised

5. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Thank you so much for your kind words! We're happy to hear you're satisfied with the service, fast delivery, and the quality of the product. We're always here if you need anything!

Kind regards,
Support team Nappex.

Snelle levering en goed product

Snelle levering, goed product met duidelijke beschrijving en prima service. Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop.

3. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om duidelijke informatie, goede service en snelle levering te combineren – geweldig dat dat zo is overgekomen. Veel plezier met je aankoop!

Goede ervaring

Goede ervaring. Kwaliteit en service prima!

4. maj 2024

Besvarelse fra Nappex

Bedankt voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je een goede ervaring had en tevreden bent over de kwaliteit en service. Graag tot een volgende keer!