Verdensklasse!
Verdensklasse!! Super lækre pizza´er og fantastisk!
Perfekt Service fra chefen Mohammed.
Tak fra Carsten og Lasse
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Verdensklasse!! Super lækre pizza´er og fantastisk!
Perfekt Service fra chefen Mohammed.
Tak fra Carsten og Lasse
Maden røg lige i skraldespanden! Pommes frites og nuggets smagte som om det var genvarmet i microovn og pizzaerne smagte mærkeligt og var lunkne. 0 stjerner.
Intet kød i min kebab og den var helt kold 🫠
Bestilte 2 pizzaer igennem Wolt kl 17.26. Pizzaerne blev leveret kl 19.12. Ringede efter time for at høre, hvor vidt de var med pizzaerne. Fik at vide, at de var på vej, men der gik yderligere 3/4 time før leveringen.
Pizzaerne smagte ok, men var ikke værd at vente 1 time og 3/4 på. Vi bestiller ikke derfra igen.
Bestilte gennem Wolt. Da maden endnu ikke var kommet, efter deres estimerede leveringstid, ringede jeg til stedet. Jeg fik at vide at maden var på vej og at de havde travlt.
Yderligere 30 minutter efter, ringer jeg igen, da det så er 50 minutter efter den tid jeg valgte ved bestilling. Her siger jeg, at jeg ikke skal have maden alligevel, og han forsøger så med at efterspørge min adresse og ringer mig op efter et par minutter igen, og spørger hvad jeg har bestilt, hvortil jeg igen svarer at jeg ikke skal have maden alligevel idet jeg har sultne børn der ikke kan blive ved med at vente på mad. Hans svar til det var at han også havde et arbejde der skulle passes, hvorefter han bare lagde røret på.
25 minutter efter, kommer buddet med vores mad. Han havde ikke fået at vide at jeg havde afbestilt maden.
Rigtig træls oplevelse med en, synes jeg, ubehøvlet ejer.
Pizzaerne smagte super ☺️
Levering lidt forsinket men det var værd at vente på.
Tak for god service
Altid hurtig mad, smilende personale og god service
Jeg bestilte en pizza kl 19:30 ca over Wolt. Jeg ventede i 1 time og prøvede at ringe hvor min pizza blev af. De sagde den var på vej men at de havde travlt. Yderligere gik der 30 minutter og jeg prøvede at ringe igen. De sagde præcis det samme, men at den var på vej. Ventede igen i 30 minutter uden pizza, derfor ringede jeg en 3 gang. Der spurgte jeg hvor langt min pizza var, og så lagde de røret på uden svar. Fik endelig min pizza efter 4 opkald og 2,5 time. Det er simpelthen for dårligt.
Jeg kan ikke anbefale at bestille her fra:)
Vi bestilte to pizzaer ved Wolt, hvor den estimerede ventetid var 45 minutter. Efter de 45 minutter har vi stadig ikke modtaget vores pizza og vælger derfor at ringe til dem. De siger at de har travlt og at pizzaen er færdig og vil blive leveret med det samme. Efter yderligere 40 minutter har vi stadig ikke modtaget pizzaerne. Jeg ringer igen og de siger han er der indenfor 5 minutter, hvilket han ikke er.
Han beklager meget ham i telefonen, men kan ikke bruge en undskyldning til noget.
Bestilte to Pizzaer hos Napoli Pizza Aabenraa (gennem Wolt) og fik en estimeret leveringstid på 30 - 45 minutter.
Vi fik to lunkne pizzaer TO TIMER senere - efter jeg havde ringet to gange.
Grunden til jeg ringede var, at der på Wolt hjemmeside stod, at vores Pizzaer blev leveret efter ca. 60 minutter, hvilket bestemt ikke var rigtigt.
Lige pludselig skulle jeg komme med en rating på levering af Pizzaer som jeg ikke havde fået leveret - virkeligt useriøst.
Første gang jeg ringede sagde de at chaufføren var på vej. Mystisk for der gik yderlig 45 minutter inden han kom, og efter jeg havde ringet endnu en gang.
Anden gang jeg ringede kunne de ikke forstå at chaufføren ikke var dukket op – efterfulgt af et ”Vi har meget travlt”.
Det er fint de har travlt, men så må de angive den RIGTIGE leveringstid eller sige nej til flere kunder.
Havde jeg fra starten fået at vide, at jeg skulle vente to timer, så havde jeg ikke bestilt disse Pizzaer.
Vi fik en Fanta sodavand sammen med en undskyldning, men ville hellere have de lovede pizzaer til nogenlunde den tid de har estimeret - i hvert fald ikke to timer senere.