Fødselskurser og gravidmassage
Jeg har fået gravidemassage både i eget hjem og på klinik af Naja, og vi har haft fødsels-forberedelse og Smertelindring - Partner-Forberedelse i eget hjem, og vi har været så glade for det hele. Vi er blevet meget klogere. Najas præsentation var eminent, hun er spændende at lytte til, og hun havde diasshow, øvelser og redskaber med, så vi kunne se, hvordan de forskellige ting ser ud som fx en livmoder og hvad der foregår, når der kommer en ve. Hun ved virkelig, hvad hun snakker om, og vi blev hurtigt trygge ved hende. Hun svarede på vores spørgsmål undervejs, og hun var også nysgerrig på, hvad vi havde fået ud af kurset, så hun kan blive endnu bedre. Kurset trak lidt ud, men det gjorde ikke os noget, for det gjorde, at vi fik så meget som muligt med, og vi fik spurgt og rundet af på en god måde. Vi føler os rigtig RIGTIG godt klædt på til fødslen. Hun er så god til at massere og løsne op, og det er dejligt behageligt samtidig. Jeg satser på at kunne nå derop en gang mere eller to, før jeg føder – og hvis jeg har behov for efterfødselsmassage, så er det også uden tvivl hende, jeg tager til. Din Private Jordemoder Naja har vores varmeste anbefalinger!
5. august 2022