Naildays koster mer, varer mindre og mister all form og fasong etter to dager. Jeg sendte til og med klage til siden, til kundeservice og alt, men ingen svar å få. Jeg bruker negler fast, har lan... Se mere
Kjøpte to sett med gel-negler. Har hatt det ene settet på i 5 dager, og ingen tegn til at noen slipper, og de har vært på i dusjen, klesvask og husvask. Slipper Ikke engang ved neglebåndet, som jeg ik... Se mere
Jeg er utrolig fornøyd med naildays, god kvalitet på neglene man får. Man har et stort utvalg med varierende lengder former og farger. Prisklassen varierer fra hvilken negler man kjøper men selve... Se mere
Brukt naildays i snart 1år. Tidligere hatt mange år med akrylnegler, så når jeg skulle ta en pause fra det prøvde jeg Naildays. Mange fine designs å velge i, og om de blir for lange etter min preferan... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Livets løsnegler ♡
Har brukt Naildays i over et år, og jeg elsker neglene! Dette var mitt første voksne møte med løsnegler, og Naildays har gjort det så enkelt!
Jeg har kun brukt negletape ved mine påsettinger, og de sitter som støpt! Har aldri opplevd at de løsner av seg selv før det har gått to uker, og de staeste neglene holder seg på en hel måned!
Det er også så gøy å følge Naildays reise på sosiale medier! Jeg er kjempeimponert over hva de får til!
Supre negler med moderne design
Supre negler med moderne design, hadde dem på i 3 uker uten touch up💅🏾
Veldig fornøyd
Beste løs neglene jeg har prøvd. Eneste løs neglene som passer neglene mine. Nettbutikken er lett å navigere og levering er rask. Forskjellige negl fasonger og designs for en hver stil. Veldig fornøyd!
Så fantastiske fine design og kvalitet
Så fantastiske fine design og kvalitet! De har utrolig bra utvalg av design og størrelser😍😍 Elsker alle settene mine! Og anbefaler NailDays på det sterkeste!!! Har 5 sett nå og kommer til å kjøpe flere✨ De kan brukes flere ganger og de holder kjempe bra! De har både lim og negletape så avhenging av hva du liker best så har de det!💕💕 I tillegg har de også mye ekstra utstyr som du får med neglene så du slipper å kjøpe noe ekstra, også så billig!!! Anbefaler virkelig å prøve de!!🥰
Enestående gode negler
Enestående gode negler! Dette er virkelig kvalitetsnegler. Jeg har sikkert prøvd 10 forskjellige sett og flere blir det. Det er rett og slett de beste neglene jeg har prøvd, og kundeservice er topp notch. De sender ut neglene med en gang og er utrolig hyggelige og hjelpsomme. Jeg sendte neglene mine til feil adresse en gang, men de ordet opp 🌸
Oppskrytt produkt og ikke pengene igjen
Var ikke fornøyd med produktet. Oppskrytt av influensere som sikkert har fått betalt for å skryte. Fikk ikke pengene igjen. Ble beskyldt for brukerfeil, men jeg har aldri hatt slike issues med løsnegler fra andre steder.
STYR UNNA
STYR UNNA, ikke verdt pengene.
Jeg fulgte nøye hvordan de skulle påføres og de detter av allerede noen timer etter. Alle neglene var av innen noen få dager. De lover «langvarig hold», det er bare tull.
Det er også lik kvalitet som de du får kjøpt overalt ellers. Altså, svak plastikk kvalitet. Bare styr unna, kjøp heller på eBay til 10kr og spar pengene deres
Super nettbutikk
Solide og pene produkter. Neglene varer og kommer i mange størrelser. Absolutt bedre enn andre løsnegler jeg har prøvd. Rask levering og. Anbefales!