Super profesjonalna obsługa! Zgłosiłam prośbę o odblokowanie mojego email marketingu i zostało to zrobione w bardzo szybkim czasie! Dodatkowo dostałam tipy, czego na przyszłość nie robić, by blokada s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
EMILIA - 100 gwiazdek. Bardzo pomocna i bardzo szybka w obsłudze. I to już nie pierwszy raz kiedy doradziła jak działać. Bardzo jestem Wdzięczna, dziękuję! NAFFY - również 100 gwiazdek za to, że ma... Se mere
Tak cierpliwych pomocnych i wyrozumiałych ludzi to ze świeczką szukać. Jestem noga techniczna, ale dzięki nafty ludziom ogarnęłam wszystko. Sto pytań do : a jak a gdzie a dlaczego. Jak dzieckie we me... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Pomoc Pani Emilii
Dzisiaj pomogła mi Pani Emilia w moich problemach. Szybko je rozwiązaliśmy dlatego daje 5 gwiazdek za obsługę klienta ❤️

bezpłatny regulamin, polityka prywatności
Nareszcie powstało tak proste narzędzie do sprzedaży online. Nie mam strony internetowej, działam na Instagramie i szybkość sprzedaży jest dla mnie kluczowa. Platforma daje wszystko 1 miejscu - bezpłatny regulamin, politykę prywatności i szybkie metody płatności bez podpisywania umów. Polecam.

6%bierze naffy+1,4%posrednik platniczy
6%bierze naffy+1,4%posrednik platniczy. To mało??? Moim zdaniem dużo....nie wiem kto pisze te recenzje ale na pewno nie uzytkownicy. Poza tym brakuje jednej strony jak w sklepie zeby klient mogl wejsc i cos wybrac. No i glowna wada-nie wszedzie mozna udostepniac link bo po prostu administratorzy nie pozwalają. Trzeba miec juz ugruntowana pozycje i swoich klientow zeby ich przekierowywac. Ja juz nie skorzystam i nie polecam

Besvarelse fra naffy
Naffy to nie tylko platforma
Naffy to nie tylko platforma. To zespół wykwalifikowanych osób, którzy służą pomocą w rozwiązywaniu twoich problemów. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Proste rozwiązania, które dla innych są procesem nie do przejścia.

Besvarelse fra naffy
Naffy to must dla każdego cyfrowego…
Naffy to must dla każdego cyfrowego twórcy treści czy eksperta. Generalnie - odciąża z dużej części technologicznego back office, przez co serio oszczędza czas i nerwy. Koniec końców naffy powoduje, że dużo technologicznych tematów, często problematycznych (przy webbinarach, mini stronach czy sprzedaży e-booków) po prostu odpada, więc można zajmować się realną robotą, a nie szukaniem supportów. Ciekawe i funkcjonalne narzędzie. Czekam na nowe funkcje :)

Besvarelse fra naffy
Współpraca z naffy jest bardzo łatwa
Współpraca z naffy jest bardzo przyjemna. Czuję się zaopiekowana. Biorąc pod uwagę, że jestem zielona w cyfrowym świecie, to całkiem dobrze idzie sprzedaż mojego produktu, a naffy odgrywa tu ogromną rolę.

Besvarelse fra naffy
Nie spotkałam wcześniej takiej…
Nie spotkałam wcześniej takiej platformy jak naffy. To świetne, kompleksowe rozwiązanie dla twórców, którzy cenią sobie wygodę. Dzięki naffy nie potrzebuję dodatkowych aplikacji z kalendarzem czy komunikatorem. Dzięki naffy!

Blog pełen informacji
Trafiłem na bloga tej firmy, w poszukiwaniu informacji o Instagramie. Materiał bardzo przydatny.

naffy 10/10
naffy to jedyne takie narzędzie na polskim rynku. Założenie konta jest bezpłatne, klienci mogą swobodnie używać blika, co pozwala na szybkie dokonanie zakupu, a do tego opłata za korzystanie z naffy jest rozliczana jednie na postawie niskiego procentu od sprzedaży!

Besvarelse fra naffy
Strona naffy.io to świetne rozwiązanie…
Strona naffy.io to świetne rozwiązanie dla każdego specjalisty, który chce zarabiać online.

Besvarelse fra naffy
Świetne narzędzie dla każdego…
Świetne narzędzie dla każdego specjalisty!
naffy jest bardzo łatwe i przyjemne w użyciu. Wcześniej bałem się stworzyć swoją stronę z uwagi na wysoki koszt i brak czasu. W naffy stworzenie strony zajmuje chwilę. Cena bardzo pozytywnie zaskakuje. To świetna opcja zarówno na start, jak i do rozwinięcia swojej działalności.

Besvarelse fra naffy
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.