Jeg bestilte shampoo og conditioner bar og var mega tilfreds og ville gerne bestille mere men deres citrus var desværre udsolgt og der gik LANG tid før det kom igen men det er så lige meget ! Det k... Se mere
Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Se mere
Allerede efter 3 vask er jeg positiv over både shampoo og balsam bar. Mine naturkrøller er meget pænere og håret er ikke så kruset, plus mit hår lufttørrer hurtigere (muligvis fordi der ikke er et l... Se mere
Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger
Andre kiggede også på
Et super godt produkt
Et super godt produkt, der lever fuldt ud op til det de lover. Mine forventninger til shampoo bars var ikke høje, men disse gør det godt.
Jeg har meget langt hår og vil gerne passe på miljøet 💚
Jeg har meget langt hår (ned over rumpen) og fældede en del. Derfor var jeg spændt på spændt på hvordan shampoo- og balsambar virkede på mit hår. Efter 3 gange, fælder jeg næsten ikke, der er meget få hår i min børste efter brug. Håret er nemt at rede ud, og er dejlig blødt og levende. Men min største glæde handler om alt det plastikaffald jeg undgår, og det samme gælder de miljømæssige belastninger som alm. shampoo medvirker pga. unødvendige kemikalier. Jeg kommer helt klart til at fortsætte, og har også købt et sæt til min datter.
Tak fra mig og moder jord 💚
lækre shampoo og balsam bar
lækre shampoo og balsam bar, hurtig levering
Lækre produkter håret bliver fyldigt og…
Lækre produkter håret bliver fyldigt og føles sundere
Super shampoo og balsam
Super shampoo og balsam. Mit hår har aldrig været så blødt og alligevel så kraftigt. Kan kun anbefale begge dele.
Absolut fantastiske produkter.
Absolut fantastiske produkter.
Jeg er især glad for produkterne med citrongræs duft.
Mit hår har seriøst aldrig haft det så godt!!
Og så er servicen i øvrigt også ret go:)
Dejligt produkt
Dejligt produkt, jeg svømmer en del og har langt hår. Shampooen er lækker og dufter skønt. Balsamen har jeg det lidt sjovt med for det føles så anderledes end det jeg plejer at bruge, men jeg må sige mit hår er dejligt blødt
Shampoobaren er et fint produkt
Shampoobaren er et fint produkt. Dufter godt og skummer dejligt.
Har ikke prøvet balsam, da det ikke bruges til mit hår.
Varen kom hurtigt, pænt pakket ind. Lækkert med en sæbeholder til, endda uden beregning.
Jeg er gået fra altid irriteret…
Jeg er gået fra altid irriteret hovedbund og ansigtshud, til nu er der ro og skæl et minimum :D
Fornuftig, troværdig og behagelig handels proces uden bøvl :)
Vildt godt.
Helt fantastisk produkt. Håret bliver dejligt let og blødt. Jeg er meget imponeret.
Fået blødere hår
Jeg hår meget tykt hår med en del grå hår i. Efter kemoterapi er mit hår blevet tørt og filtrer helt enormt. Shampoo og balsam bar virker til at gøre mit hår blødere. Men tænker barerene bliver svære at håndtere, efterhånden som de bliver mindre.
Super lækker shampoo.
Lækker skummende Shampoo Shampoo baren er rigtig god og skummer…
Shampoo baren er rigtig god og skummer godt op. Balsam baren dufter skønt af lavendel, den blødgør dog ikke helt håret nok.
Klar anbefaling
Både shampoo og balsam virker rigtig fint og gør håret blødt og glansfuldt. Begge dele har en dejligt duft og er nem, at bruge.
Kundeservice har også været rigtig god og hurtig til at svare.
Det er ikke sidste gang jeg køber her 😊
Ikke helt som forventet
Lever ikke helt op til mine forventninger. Der er ikke til 50+ gange vask i barerne og de bliver meget uhandy når de bliver mindre. Det havde været nemmere på flaske.
Blødt hår
Jeg har brugt shampoo- og balsambar i snart et halvt år, og er blevet hooked. Selv om jeg har lyse striber i mit hår så bliver det blødt og lækker efter vask.
Elsker at jeg også får god samvittighed efter brug - både pga. at jeg støtter en lille dansk virksomhed, men også fordi jeg under mig selv et naturligt produkt.
Mine varmeste anbefalinger.
Det er den bedste shampoo og Balsam jeg…
Det er den bedste shampoo og Balsam jeg har prøvet 🤩👌. Jeg har noget meget vanskeligt hår. Mine hårstrå er utrolig fine og skrøbelige, samtidig både krøller og kruser mit hård. Der skal ikke meget til at ødelægge det. Jeg har prøvet 117 forskellige produkter og gode råd gennem årene 😵💫🥴. Men jeres shampoo og balsam er første gang jeg prøver noget som gør en positiv forskel, det er fantastisk 🤩. Og så elsker jeg at det er dansk, det er miljø venlig, det er naturprodukter uden unødig tilsætningsstoffer, og det er vegansk 😍. Jeres krops sæbe er jeg også helt pjattet med 🤩 den er rigtig go til min hud 👌😍. Jeg døjer med tør hud, og der er rigtig mange produkter som min hud ikke tåler. Men igen fordi jeres produkter er så milde og fri for alverdens unødig og kemisk skidteras så er det helt perfekt til min hud 👌🤩.
For alt hvad i står for og jeres skønne produkter, så får i alle de stjerne jeg kan give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ samt et kæmpe 😄 og 🙏🤍 herfra
Duften er himmelsk
Duften er himmelsk - baren skummer nemt, når man følger anvisningerne. Efterlader håret luftigt og rent.
Helt igennem en fantastisk shampoo bar
Helt igennem en fantastisk shampoo bar.
Før bøvlede jeg med hårtab, og måtte samle totter op fra risten efter bad. Det er slut nu, efter at jeg er startet med jeres shampoo bar.