Mystiqueflow Anmeldelser 3

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mystique geeft echt hele fijne lessen…

Mystique geeft echt hele fijne lessen en heeft een veilige en fijne plek voor vrouwen gecreëerd. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom en op je gemak. De sfeer is altijd ontspannen en nooit gehaast, waardoor je echt de tijd krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen. Mystique geeft goede begeleiding en neemt ook echt de tijd om dingen uit te leggen, waardoor iedereen op zijn eigen tempo kan groeien.

Wat ik ook heel fijn vind is dat er duidelijk rekening wordt gehouden met de planning van de lessen. Lessen worden alleen verplaatst of geannuleerd als het echt noodzakelijk is of als er niet genoeg aanmeldingen zijn. In zo’n geval wordt er altijd een alternatief geboden, zodat je alsnog een les kunt volgen. Daarnaast zijn er genoeg lessen om uit te kiezen, dus zelfs als er een keer iets niet doorgaat is er bijna altijd wel een ander moment dat past. Er zijn genoeg faciliteiten zoals een bar waar je drinken kan halen, een wc met hygieneproducten, wasbak om je fles te vullen en er is ook ventilatie en verwarming.

Alles bij elkaar maakt dat het een hele fijne plek is om lessen te volgen. Ik herken de dansschool dan ook niet in de andere review en daar staan ook best wat oonwaarheden in. De sfeer is veilig, ontspannen en professioneel tegelijk, en je merkt dat er veel aandacht is voor de ervaring van de leerlingen. Ik kom hier al langer dan een jaar meerdere keren per week en ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kijk elke keer weer uit naar de volgende les.

14. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik voel me als vrouw echt heel veilig…

Ik voel me als vrouw echt heel veilig en op mijn gemak bij deze dansschool. Vanaf het begin was de sfeer respectvol en ondersteunend. In het afgelopen jaar heb ik hier niet alleen veel geleerd met dansen, maar ben ik ook als vrouw gegroeid in zelfvertrouwen.

Wat ik bijzonder waardeer is dat er aandacht is voor een veilige omgeving waarin vrouwen zich vrij kunnen voelen. Dat betekent veel voor mij. 💗🌸❤️

14. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wees voorzichtig

Ik volg bijna een jaar lessen bij Mystique Flow. Omdat de school zich profileert als een veilige omgeving voor vrouwen, vind ik het belangrijk mijn ervaring te delen.
Helaas heb ik mij daar niet veilig en niet professioneel begeleid gevoeld. Op google review heb ik gelezen dat meerdere vrouwen problemen met deze dansschool hebben/hadden.
Vooraf gemaakte afspraken (zoals het mogen delen van mijn abonnement) werden later ingetrokken. Lessen waarvoor ik specifiek kwam, zoals sensual yoga in het weekend, werden structureel geannuleerd.
Regelmatig werden lessen afgezegd of gestart met aanzienlijke vertraging (in mijn geval 22 minuten bij een les van één uur). Er wordt geen tijd tussen lessen ingepland, waardoor uitloop vaker voorkomt. Credits kunnen alleen dezelfde week worden gebruikt en kunnen niet worden opgespaard, ook niet als lessen worden geannuleerd. Hierdoor was het lastig om betaalde lessen daadwerkelijk te volgen.
Een privéles die ik meer dan een week van tevoren heb geannuleerd, werd niet terugbetaald. Daarbij werd verwezen naar voorwaarden die bij de mondelinge afspraak niet met mij zijn besproken. Dat heb ik als onduidelijk en niet transparant ervaren.
Inhoudelijk miste ik begeleiding en verdieping. Bij bepaalde oefeningen voelde ik mij onvoldoende ondersteund. Aangekondigde voortzettingen van choreografieën werden niet altijd nagekomen. Tijdens lessen wordt er regelmatig tijd besteed aan het opnemen van video’s voor social media, waardoor een deel van de lestijd niet wordt gebruikt voor inhoudelijke begeleiding.
De faciliteiten droegen voor mij ook niet bij aan een prettige ervaring. Er is geen airco aanwezig en tijdens de lessen is regelmatig muziek van de ondergelegen sportschool hoorbaar.
Bij het verdelen van achtergebleven kledingstukken werden opmerkingen gemaakt, zoals dat bepaalde items “echt hudge” waren, waardoor ik mij niet op mijn gemak voelde.
Al met al heb ik onvoldoende consistentie, transparantie en professionele begeleiding ervaren. Omdat veiligheid, vertrouwen en duidelijke communicatie belangrijk zijn in dit type lessen, raad ik vrouwen aan zich goed te informeren voordat zij hier een abonnement afsluiten.

1. februar 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.