Jeg bestiller fra mystica i ny og ne, kanskje rundt 1 gang i året, og har alltid vært fornøyd. De gir meg alltid gratis gaver og pakker inn steinene fint og alltid med kort til hver. Anbefales!

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

tarotkort, mala, yoga, buddha, nagchampa, krystaller, palo santo, syngebolle, salvie, ametyst

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God opplevelse

15. januar 2026

Mottok bestillingen min i går

Mottok bestillingen min i går. 3 steiner og 2 pinner med palo santo. Steinene ser fine ut, bortsett fra at de ikke tester som autentiske. De er farget glass i henhold til utstyret mitt. Palo santo har ingen lukt før du brenner den. Når den brennes, popper, freser og ryker den. Den svarte linjen har blitt dynket i olje. Jeg sendte en e-post til selskapet og fikk en generisk e-post: 《Vi bestiller fra den største leverandøren av palo santo, så det kan ikke være falskt.》 Så jeg kommer ikke til å bestille fra dem igjen.

1. december 2025

Vakre produkter, men stanken av røkelse er helt forferdelig

Stenen jeg fikk var utrolig nydelig, men det er veldig synd at den stinker av røkelse. Det var en gave til noen som er sensitive for lukter, så får håpe det går bort etter hvert. Selv for meg som ikke er like sensitiv, luktet det helt forferdelig, nærmest kjemikalsk. Ser at det er flere som har hatt samme opplevelse, så lurt å begynne å holde produktene separert fra røkelsen.

Anbefaler også å bli mer tydelige i produktbeskrivelse, når det er bilde av 3 ametyster og det står "Amethyst gruppe 5-11cm" så tror man jo at det er en gruppe med tre stener man får med ulike størrelser, men jeg fikk 1.

Leveringstiden var 7 dager, selv om jeg bare bor 1 time unna lageret.

15. januar 2025

Veldig rask levering! Varen var som forventet.

Bestilte hjertestein og fikk med en liten stjernestein i gave. Må si det var ekstremt rask levering. Det jeg bestilte var som forventet. Trekker 1 stjerne fordi det luktet veldig sterk røkelse av pakken, plager meg ikke siden det kun er en stein og lukten ikke setter seg men kan se for meg at dette ville vært en plage ved bestilling av noe annet. Alt i alt fornøyd 👍

14. august 2024

Røkelse

Hei bestilte røkelse fra mystica.no er super fornøyd med røkelsene og når jeg bestiller så kommer det en gave det er så koselig blir så glad hver gang.er veldig fornøyd så jeg kommer til å bestille flere ganger der.

29. april 2024

Don’t

This is a con company they took money from me and never gave me my reading the one they sent was not want I’m ask for

27. januar 2024
Mystica-logo

Besvarelse fra Mystica

We do not do Readings.. We sell products in Norway...So this must be wrong company...
Kind regards Customer Service Mystica

Har bestilt shungit

Har bestilt shungit. Jeg ville bruke til vann men er umulig pga.steinen lukter permanent røkelse så kan ikke drikke det. Også shungit ser ikke ut som ekte stein, derfor gir så lav anmeldelser.

25. januar 2024

Jeg bestilte en tibetansk syngebolle…

Jeg bestilte en tibetansk syngebolle som ikke var noen klang i og ingen vibrasjon. Altså den synger ikke, jeg oppdaget så en sprekk i syngebollen og etter å ha forhørt meg m andre som selger samme produkt sier alle at den er ødelagt pga sprekken. Jeg tar hatt kontakt m mystica via e-post og de sier at det er stikken altså den man slår på bollen m som er feil og lovet sende ny men selvom jeg sendte bilde av den sprukne bollen vil de ikke innrømme det er noe med den , dette var en dyr bolle som nå ikke kan brukes som annet enn til pynt. Selvom jeg var fornøyd m de andre produkt ødelegge dette lysten til å handle med Mystica igjen.

21. august 2023

helt overrasket

helt overrasket : Mistyca sende meg bare rosenkvarts Flat Dråpe Anheng , men jeg ordre rosenkvarts armbånd med Lotus symbol og !!!! Hvorfor Mistyca sende meg bare Flat Dråpe uten armbånd uten kontakte meg ? Jeg vil ikke ha bare Flat Dråpe uten armbånd🤷jeg skrev brevet på begge : mail og fra hjemmesiden men fikk ikke svaret fra dem , for retur jeg må betale 70 kronen selv .helt misfornøyd

Kan ikke svare på svaret fra Mistyca under svaret fra dem .Det er min svaret : kan ikke finner min mail ? og på hjemmesiden kan ikke svaret ? helt rart . skal oppdatere etter på med info om skal de ettersend eller nei armbånd
Hei, svarte deg via Trustpilot.
Man betaler selvfølgelig ikke 70,-ekstra for 1 armbånd man har bestilt sammen med et anheng.
Armbåndet ettersendes så snart det er på lager igjen.
Vi gir beskjed.

Hilsen Kundeservice
den svaret fikk jeg på e-mail fra Mistyca
skal oppdatere min anmeldelse etter på jeg skal få eller nei armbond .

13. september 2022
Mystica-logo

Besvarelse fra Mystica

Hei, inne på ordren din har plukkeren informert om at Armbåndet ettersendes. Vi svarer på alle e-mail vi får, men kan dessverre ikke finne din e-mail.

Hei igjen, dine e-mails kom etter at vi hadde svart gårsdagens e-mail. Så ingenting feil med e-mailene.
Vi svarte deg i dag på e-mail om at armbåndet ettersendes samt at du selvfølgelig ikke skal betale ekstra frakt for det. At du ikke får svart her på trustpilot, det må du ta opp med dem.

Rask levering

Rask levering ! Liker produktet jeg bestilte og alltid hyggelig på få en liten gave i pakka ,denne gangen var det en Palo santo stick 🧡

7. september 2022

Tilsendt feil

har bestilt herfra mange ganger. begge gangene jeg har bestilt en lommestein, har jeg fått tilsendt en vanlig stein. skuffende ):

10. august 2022

Toppers!!!

Rask levering, nydelige varer som står til forventningene og alt i alt helt super. Anbefales!! 🙏💖

15. maj 2022

Supert!

Svært fornøyd med Mystica så langt. Har handlet hos dem et par ganger.
Opplever at de har rask levering, og det er utrolig kjekt at de ofte legger ved en liten gave i forsendelsene sine. :)
Prisene er greie og det er kvalitet på varene.

22. december 2021