Har bestilt et støvsugermundstykke (Vacuummax). Som andre har erfaret er de meget hurtige til at trække pengene - varen har jeg ikke fået endnu, men kan også se at den bliver sendt fra Kina (trods d... Se mere

DET VÆRSTE JEG HAR OPLEVET!! Bestilte en vare der man fik 34% rabat som introduktion. Trods dette tog man fuldt betalt og da jeg mailede og klagede over dette var eneste svar at behandlingen af best... Se mere

Hold jer langt fra firmaet. Når først du har bestilt og trykket betalt er der ingen vej tilbage. Ingen fortrydelsesret. Du kan ikke ændre din adresse. Pengene er mistet. Kundeservice er der intet af.... Se mere

Hold jer langt væk fra dette firma. Jeg har betalt via PayPal for en vare, men modtog aldrig den lovede bekræftelse på købet, og har endnu ikke set skyggen af den vare, som jeg bestilt. Kører nu en... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shopwala we make your life better with nice products

1,2

Dårlig

Der er ingen returret så PAS PÅ !

Jeg købte et sæt tandskjulere (mit smil). Jeg manglede en tand. Jeg fik kun det halve leveret (overmund) og denne kunne ikke bruges/ passes til. Samtidig lod det ikke til at denne tandskjuler kunne side fast, som ellers var lovet. Det lignede noget fra en spøg og skæmt forretning der var købt for 25 kr. mod de 291.00 kr. som jeg betalte.
Jeg skrev efter en returadresse for at få pengene tilbage. Mange mail frem og tilbage der endte i, som de skrev, at: jeg havde fået varen og betalt. At det var mangelfuldt og ikke duede hjalp ikke.
Det kan være en risiko at handle med MyShopWala

16. september 2018

Pengene tages før man nogensinde får ordrebekræftelse

Er utilfreds med at pengene snuppes uden msn ser skyggen af en ordrebekræftelse. Så kontakter man jer på messenger og modtager efter et par forsøg en opfordring til at sende jer et ordrenummer som man aldrig har modtaget, finder så et løbenr på nem idekviteringen og sender det, hvorefter der går et par dage igen og så skriver i at der beklages og emnet er klar til at blive afsendt, samt et ordre nr, på messenger, stadig hverken mail eller oplysning om hvornår man kan vente varen, Ja og nu venter jeg spændt på om jeg hører yderligere. Pengene bliver snuppet hurgtigt nok må man sige

14. maj 2018

Efter at have ventet så længe

Efter at have ventet så længe, at man helt har opgivet og indstillet sig på, at de 291kr bare var spildt kommer så en barbermaskine. Den er totalt ubrugelig til formålet og noget dårligt kinesisk legetøj, der bare kan smides væk.
Hold dig langt væk fra firmaet, hvis du ikke vil ærgres!!

3. maj 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (231 anmeldelser)