Myrsta Anmeldelser 41

1,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 40 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med de produkter, de modtager, som ofte ikke lever op til forventningerne eller annoncerede beskrivelser. Mange oplever, at produkterne er af dårlig kvalitet, ineffektive, eller at de modtager en helt anden vare end den, de bestilte. Dette gælder især for hårfjerningsprodukter, der ikke virker og forårsager irritation, samt kropsolier med ubehagelig konsistens. Derudover er der udbredt frustration over manglende kundeservice, hvor mange forgæves forsøger at komme i kontakt med virksomheden via e-mail for at løse problemer med ordrer, returneringer eller refusioner. Leveringstiderne er ofte lange, og nogle modtager beskadigede varer eller slet ingen varer. Nogle kunder nævner også, at de modtager produkter af lav kvalitet eller produkter, der ikke lever op til forventningerne.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produktet. Kunder udtrykker skuffelse over lang leveringstid,... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med produktkvaliteten. Mange rapporterer, at produkterne ikke lever op... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver negative interaktioner med kontaktmulighederne. Kunder rapporterer, at de har sendt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ekstrem lang leveringstid, cirka halvanden måned. Efter et tjek af ingredienserne og det, de lover om produktet, siger AI følgende: 🌿 Samlet, ærlig vurdering Det er en simpel, billig bas... Se mere

Total skod firma, snyd og bedrag. Har stadig ikke modtaget noget selv om ordren er fra d 28/10. Har skrevet utallige mail, nu gider de heller ikke svare længere. Fortryder virkelig jeg ikke undersø... Se mere

Havde bestilt hårfjernings produkt glathud, men da pakken så ankommer efter 14 dage, viser det sig at det kommer fra Kina, hvilket ikke står nogle steder når man bestiller. Har forsøgt at skrive ti... Se mere

Du kan ikke stole på dette firma. Udover en meget lang leveringstid, så er produktet også helt ubrugeligt. Her taler jeg om deres hårfjerningsprodukt. E-mails svare de heller ikke på. Så ingen muli... Se mere

1,5

Dårlig

Svindel

Plat og svindel.
De viser et produkt, men sender et andet.
Hvis der var minus stjerner ville jeg give minus 5 stjerner

12. juni 2025

Meget dårlig kopi vare

Meget dårlig kopi vare. Plat og svindel ! Helt igennem spild af penge. De vare de viser er ikke det du modtager. De svare ikke på mail, eller andet. Spar dig selv for det besvær.

12. august 2025

Fusk

De lovede tilfredsgaranti inden for 30 dage, hvilket de ikke overholder. De vælger ikke at svare på mine henvendelser efter jeg holder fast i at jeg ønsker at benytte mig af deres tilfredsgaranti.
Fusk.

30. juni 2025

Har bestilt produkterne for 3 uger…

Har bestilt produkterne for 3 uger siden, og de ankom i dag. Var ellers lidt skeptisk, da jeg havde læst anmeldelserne efter, at jeg havde bestilt og betalt. Men de kom altså, så jeg kan anbefale Myrsta

11. juli 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, modtog min vare som virkede i en lille uge. Sendte reklamationsmail, fik svaret at jeg kunne købe et nyt og få 50% på købet… helt ærligt. Blev ved med at tage kontakt til og de har bare holdt mig hen, og er nu stoppet med at svare. Her er det sidste de har skrevet til mig 11/6 25: Vi forstår fuldt ud, at du er frustreret – og vi er virkelig kede af, at du stadig venter. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi beklager mange gange.

Lige nu er vi i dialog med vores leverandør, da vi har identificeret nogle fejl på enkelte enheder af den model, du har modtaget. Derfor er vi i gang med at få bekræftet, at de næste enheder, vi sender ud, er 100 % i orden, så vi undgår at du står med endnu en defekt vare.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den hurtigste og mest holdbare løsning – og vi giver dig en konkret opdatering snarest muligt.
Fuldstændig groteskt
Lene Gru

19. maj 2025

Hårfjernings produkt

Har forsøgt at skrive til dem, men har intet svar fået.
Tør ikke bruge produktet for hvem ved hvad der er i det 🤷
Bestiller aldrig derfra igen

27. juni 2025

Hold dig langt væk fra dette…

Hold dig langt væk fra dette svindelforetagende. Når man efter laaaang ventetid, endelig modtager en forsendelse, så har indholdet intet til fælles med det produkt der annonceres med på diverse hjemmesider.

24. juni 2025

Er dette din virksomhed?