Det er et fusker firma. Hun/han har annoncer på dba/gul og gratis. Du betaler for en vare også kan hun/han ikke nå på posthuset. Også har Fhovedet snydt dig for pengene. Hold jer væk !!!!!!!

Super produkt og ikke mindst virksomhed! Jeg havde nogle spørgsmål i forbindelse med min første ordrer og henvendte mig derfor til kundeservicen, hvor jeg hurtigt fik svar (perfekt for en utålmodig... Se mere

2,6

Under middel

Det er et fusker firma

Det er et fusker firma. Hun/han har annoncer på dba/gul og gratis.

13. november 2021

Svindel

Pas på! Denne såkaldte "nye ejer" af MyPods.dk svindler, og jeg vil fraråde alle at købe af hende. Hun hedder Charlotte Carstens, og har også annoncer på dba.dk. Lav ikke nogle betalinger/overførsler til hende eller hendes (helt nye) "firma"!

P.S Hun laver også falske anmeldelser her på trustpilot med profiler hun selv opretter.

10. august 2021

PAS PÅ; SVINDEL

Pas på med at købe fra MyPods.dk og MyPods på dba.dk! Sælgeren Charlotte svindler folk, hun virker oprigtig og oplyser gerne cvr nr. osv., men så snart du har betalt bliver du ignoreret og modtager aldrig din pakke!

10. august 2021

Pisse dårlig service

Pisse dårlig service. Jeg bestilte 4 sæt Mypods som julegaver, og bestilte dem den 29 november 2019. Og jeg har stadig ikke modtaget dem her den 9. Januar 2020. Og jeg kan ikke få kontakt til firmaet på nogen måde, da deres sidde på mystisk vis er lukket ned

9. januar 2020

Jeg har nu haft mypods i et par dage

Jeg har nu haft mypods i et par dage, og kvaliteten lever slet ikke op til forventningen, lyden er ufattelige dårlig. Når jeg har dem i ørene skratter de i baggrunden.

Når de bliver taget ud tænder siri op af sig selv.

Når de er forbundet til min telefon så mister de forbindelse i 1-2 sekunder og forbinder tilbage.

Jeg har skrevet en mail til firmaet, men har ikke fået noget svar.

Når jeg prøver få noget information om firmaet, på deres hjemmeside, bliver man mødt med at de er “under opbygning” det synes jeg er lidt besynderligt!

27. december 2019

Køb dem

Rigtig fin lyd og rigtig god gave lyden virker det hele virker er vild med dem har fået dem i gave kan kun anbefale dem jeg har ikke noget order nummer få jeg har fået dem men har dem

Jeg har købt 2 MyPods

Jeg har købt 2 MyPods - En til mig selv, og en som julegave til min bror.

Efter min bestilling, gik der ca. 3 uger, før keg modtog pakken. (Ventetiden var lang, men ankom før jul som lovet).

Jeg åbnede min pakke med det samme, og testede den. Alt fungerede fint, og parringen var nem.

Idag (D. 24 december 2019), åbnede min bror pakken - og vi forsøgte at teste de nye MyPods. Opkoblingen fungerede perfekt igen, men desværre kom der kun lyd fra den ene. Højre høretelefonen virkede ikke, og der fremgår ligeledes et udråbstegn på højre kobling.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse.

24. december 2019

Du skriver at du tvivler på om jeg er…

Du skriver at du tvivler på om jeg er en køber af jeres produkt? (som du skrev tidligere) Det kan du tro jeg er, det er da også grunden til at jeg har skrevet til jer på e-mail (ingen svar) og derfor valgte at skrive inde på trustpilot i håb om at få noget svar.

PS.
HAR SENDT EN MAIL FORLÆNGST DOG UDEN SVAR!

HOLD JER LAAAAANGT VÆK!

HOLD JER LAAAAANGT VÆK! Dårlig produkt og INGEN service!
Fuldstændig vanvittig dårligt produkt! Lyden raller og skratter i baggrunden, når der ellers ER lyd! For det meste af tiden spiller kun den ene.
MEGET dårlig kvalitet. Oven i det kommer så en ventetid på 3 UGER!!!!!! ALT ALT ALT FOR LÆNGE!

Produktet er absolut ikke 700 kr. værd, og heller ikke 329 kr,, som jeg betalte for dem.

Der står, at Mypods.dk er en dansk butik, men så er det da mærkeligt, at pods bliver sendt fra Shanghai og ikke fra butikken selv. Ikke??

Jeg har uden held forsøgt at få fat i firmaet på alle de 3 mailadr., de oplyser her og der, for at forsøge at få produktet byttet, men uden held. Deres hjemmeside er under opbygning (meget mærkeligt??) Intet sted er der oplyst, hvor man kan sende retur til, eller hvordan man gør.
Det hele er HUMBUG!!!!
Hold nu K hvor bliver jeg sur, når jeg i den grad bliver taget ved næsen på denne måde. Købte netop her, da der stod, det var en dansk butik. Hvor kan bagmændene dog bare ikke være sig selv bekendt. Håber de sover godt om natten????
Endnu et snyde-firma. Lige en sag for Operation X

19. december 2019

Hej Maria,
Vi er kede af at høre, at produktet ikke lever op til dine forventninger.
Du kan - selvfølgelig - returnere produktet og få et nyt sæt der virker ordenligt.
Jeg kan se på dine emails, at du har sendt dem her i formiddags for en time siden - de er besvaret.. Vi har utroligt travlt, så vi skal gerne lige have mere end 10 minutter til at besvare dem :-)
Venter på din besvarelse pr. email.
Mvh

HOLD JER VÆK! Dårlig produkt og service

Fuldstændig vanvittig dårlig produkt! Lyden sidser og skraller i baggrunden, når der ikke er lyd men de er tændte skræller de også.
Generelt en dårlig kvalitet.

Også er 3 ugers ventetid ALT ALT ALT FOR LÆNGE!

produkter er absolut ikke 700kr. Værd, og heller ikke 329kr. Værd, som var hvad jeg købte dem for.

Der står det er en dansk butik, men bare sjovt de bliver sendt fra Shanghai og ikke butikken selv.

18. december 2019

Hej Mathias,
Hvis produktet sidser og skraller er det selvfølgelig en fejl i teknologien.
Det går ikke, og du skal selvfølgelig have et par der fungerer som de skal.
Send os en besked på info@mypods.dk så får vi sendt et nyt par til dig.

udmærket produkt

Fint produkt man får hvad det koster dog virker funktion med next song ikke og bassen skralder når det bliver skruet helt op

11. december 2019

Hej Magnus,
Touch-funktionerne skal meget gerne virke, og bassen burde slet ikke skralde. Har du prøvet at "trykke" let 3 gange i træk på højre pod? Hvis det er en Android kan der være komplikationer.

Fuldstændig fantastisk…

Fuldstændig fantastisk service!👍👍👍❤❤❤Levering FØR tid...kunne følge min pakke upåklageligt undervejs...varen lever op til mine forventninger ifht. prisen!!
Dejligt nemt, og gennemskueligt 😊😊😊😊😊❤❤❤❤❤

8. december 2019

Hej Linda,
Sikke en dejlig anmeldelse - det gør os helt vildt glade!
Håber du bliver glad for dine høretelefoner i lang tid fremover :-)

Ikke særlig god

Lyden er ikke særlig god, og nogle gange virker kun den ene side. Det tog 18 dage før den blev leveret, og så er det også irriterende, at nogle gange popper google assistant automatisk op, når jeg tager dem ud.

5. december 2019

Hej Jens,
Det er vi kede af at høre. Hvis det kun er den ene der virker "nogle gange" er det helt sikkert fordi den bliver deaktiveret ved at holde fingeren inde på høretelefonen for længe. Hvis denne løsning ikke virker, er du velkommen til at sende dem retur til os, så bytter vi dem gratis til et par nye!
Google Assistant bliver aktiveret, da touch control aktiveres ved at røre på pods'ne. Du kan deaktivere dette i indstillinger!
Frederik // MyPods.dk

Det eneste jeg kan klage over er

Det eneste jeg kan klage over er, at det tager lang tid fra man bestiller til man modtager pakken😉

4. december 2019

Hej Mogens,
Det lader til du er blevet glad for selve produktet - det er vi glade for at høre!
Ift. leveringstiden gør vi alt hvad vi kan, for at få den sænket og bevare samme gode produkt samt pris.
Håber du forbliver glad for dem længe endnu!
Frederik // MyPods.dk

Jeg er kæmpe tilfreds med mit køb

Jeg er kæmpe tilfreds med mit køb. Kvaliteten er i top. Jeg var lidt usikker på kvaliteten, eftersom prisen er relativt lav, men jeg er godt nok blevet positivt overrasket. Lyden er suveræn. Hertil oplevede jeg en virkelig god service fra MyPods. Stor anbefaling herfra!

2. december 2019

Hej Emma,
Tak for din fine anmeldelse! Vi håber du fortsat kommer til at være glad for dine høretelefoner.

Skuffet

Anede ikke de skulle komme helt fra Kina. Har nu ventet i over 20 dage. Jeg begynder at tvivle på kvaliteten.

2. december 2019

Hej Asta,
Det er 11 dage siden pakken blev sendt ud - ikke over 20... Apple's egne Airpods er også produceret i Kina - det er slet ingen indikation på kvalitet. Jeg håber du vil komme tilbage her på Trustpilot efter du har modtaget pakken og give din ærlige mening om produktets kvalitet, da vi mener vi har markedets klart bedste produkter der ligner Airpods.