Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig fornøyd med undertøyet jeg bestilte fra MyMuse. Undertøyet hadde god passform og var av god kvalitet. Det var også pakket pent inn, så er perfekt som en gave. Behagelig og fint undertøy. De har... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undertøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Sensuelt undertøy og tilbehør til kvinner. For de som ønsker det lille ekstra. 1-4 dagers levering. Kjøp i dag! Gratis bytte. Cup-størrelser A-M. Unikt - kun på nett. Bredt størrelsesutvalg. Gratis bytte. Kun høykvalitetstekstiler. Typer: Undertøy, Badetøy.

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Lekkert undertøy og badetøy

Lekkert undertøy og badetøy. Jeg har opplevd at noe av det jeg har kjøpt har vært større eller mindre enn vanlig størrelse, men det er vel vanlig for fler merker. Jeg syns utvalget er bra, men at det raskt blir utsolgt i størrelsene jeg har vært ute etter.
Generelt fornøyd med svar fra kundebehandling og sending av ordre!

30. april 2024

Knallbra service.

Super service på email når jeg spør hvilken str tilhørte den str.
Jeg bestilte varer på fredag formiddag, fikk den natt til mandag, de leverte varer hjem til meg. det tok 3 dager, knallbra service.

31. juli 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Endelig har jeg funnet perfekt passform for større bryster!

Jeg har litt større naturlige bryster og det er ikke lett å finne bh’er som har bra passform. Noe som har resultert i at jeg kjøpte bh til 1500-2000,- pr stk for å få de som sitter bra.

-Men det var før jeg la inn min første bestilling hos MyMuse!

Jeg har kjøpt ca 12-15 bh’r herfra, og av alle de har jeg kun hatt behov til å returnere én eneste.
For meg er det en uslåelig rekord!!

Spesielt balconette-modellene er noe av den beste passformen en bh har gitt meg! Brystene blir naturlig og vakkert løftet, med en sensuell form som gjør at jeg faktisk føler meg sexy!

De er hverdagsundertøy med "datenight-feeling"!

Dessuten er de meget behagelige og gir god støtte, med nydelige detaljer.
Størrelsene er "true to size", og pluss i kanten for at de også har store størrelser!

De av oss med litt større bryster vet hva en god bh gjør for både holdning og selvfølelse, og hvor vanskelig det er å finne en med riktig form og hold uten å bli ruinert.

Jeg har uten tvil funnet meg et nytt favorittmerke, og gleder meg til det kommer nye balconette-modeller som kan flytte inn i skuffen! 😃

31. maj 2023

Høy kvalitet på produkt

Høy kvalitet på produkt, elegant nettside, rask levering, hyggelig tilbakemelding etter å ha bestilt varen. kommer til å handle mere fra Mymuse.

16. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ikke bestill herfra!!!

Ikke bestill herfra!!! Hvis du skulle til å bestille feil størrelse blir retur ett problem.
Personlig anbefaler jeg Change.no da de er mer pålitelige med sin kvalitet, levering og evt. retur.

23. marts 2023

Perfekt kjærestegave

Jeg fikk anbefalt av en venninne å kjøpe undertøy fra MyMuse til kjæresten i valentines gave istedenfor blomster. Sjeldent jeg ser kjæresten så imponert over meg 🤣

14. februar 2023

Christel

Alt gikk ganske knirkefritt når det kommer til retur, da settet som ble bestilt ikke passet… til tross for å ha fulgt måleskjema, så ble BH-en alt for stor rundt som resulterte i null støtte. Men settet var mere lekkert i virkeligheten, og kvaliteten virket bra ☺️ problemet var å finne noe som man ville ha der cup størrelse og vidde passet meg, så det ble dermed ikke noe nytt sett. Men retur og pengene tilbake.

25. november 2022

Lekkert 👌

Virker som veldig bra kvalitet på det settet jeg har, har ikke hatt det så lenge, er min første fra mymuse. Fornøyd med str og da spesielt underdelen. Eneste grunn til 4 og ikke 5 stjerner er at alle mine favoritt sett har ikke brief, men string, noe som jeg ikke vil ha. Det er også litt rot med sorteringsfunksjon på søk av undertøy, men helt sikkert noe som blir fixet opp i 🙂

3. marts 2023

Beste undertøysbutikk

Jeg har vert fast kunde siden 2016, og aldri vert misfornøyd med en levering. De leverer kvalitetsundertøy til de fleste størrelser. Undertøy til enhver smak, sammen med rask levering, fin innpakning, god kundeservice og snille priser, gjør dette til min favoritt undertøysbutikk. Anbefales! 🫶🏼

15. marts 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super bra nettbutikk som selger de…

Super bra nettbutikk som selger de fleste av merkene jeg elsker ❤Grunnen til at jeg gir 4 stjerner og ikke 5 er at jeg synes dere skulle ta inn større str. av bh'da de fleste ligger på 60 til 90. Jeg ville gjerne ønsket meg et enda større utvalg av favorittmerkene mine Ewa Bien, Axami Gorteks,Kinga, Gossard,Sawren,Samanta, Pari Pari etc...Jeg elsker disse merkene og det er så mye fint. Kvaliteten er også super. Polen kan dette med undertøy.

15. marts 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.