Jeg fik tilsendt den fineste lille julesok til Calvin, med hans navn broderet, præcis som hans mor havde angivet på ønskeskyen. 5/5 for hjemmesiden indretning, 5/5 for leveringstid (også lige før jul)... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 21 bedste virksomheder i Børnebutik
- nr. 1 af de 17 bedste virksomheder i Babytøjsbutik
- nr. 4 af de 39 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik
- nr. 11 af de 51 bedste virksomheder i Gavebutik
- nr. 6 af de 51 bedste virksomheder i Legetøjsbutik
My Little Nordic tilbyder unikke og personlige gaver til børnefamilier. Mangler du gaveinspiration, så har vi et stort udvalg af personlige produkter 💗 Vi har et bredt udvalg af babygaver, barselsgaver, babyshowergaver, dåbsgaver, julegaver og fødselsdagsgaver til de mindste. Giv en gave, der vil blive husket og kan skabe glæde i mange år 💗 Forkæl den kommende mor, far eller baby med en mindeværdig gave. Den bedste gave er en personlig gave. Der findes ikke noget bedre, end at glæde andre med en gave med en personlig touch. 💗
Danmark
- hello
- mylittlenordic.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har bestilt et kop
Jeg har bestilt et kop, tallerken og bestik med navn og dato til mit barnebarn, og jeg er rigtig glad for sættet, glæder mig til at give det videre til hans barnedåb
Personligt og sikkert
Fint, personligt produkt, hurtig levering, fin indpakning.
Perfekt og meget professionel…
Perfekt og meget professionel håndtering! 100% tilfredshed herfra samt stort TAK.
Tilfreds og tilbagevendende kunde!
Jeg har af flere omgange handlet hos Mylittlenordic og hver gang har jeg kun været tilfreds 🫶🏼
Senest købte jeg et sæt med tallerken og bestik, men da jeg ønskede det uden kanin skrev til til Merete - hun svarede hurtigt tilbage at det ikke var noget problem, og jeg har netop i dag fået det ind af døren 🫶🏼
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Merete!
Jeg lavede en bestilling på to krus med…
Jeg lavede en bestilling på to krus med navn og dato for fødsel, men modtog kun et
Tog kontakt til butikken, og Wupti var der et krus mere på vej♥️ jeg glæder mig til at give mit lille barnebarn dem, når vi skal fejre hans navn ved en fin Navngivningsfest☺️
De bedste hilsner
Mona
Super god service
Super god service. Produktet- en rygsæk med bogstav) levede helt op til forventningerne.
Okay leveringstid. Flot print. Måske lidt ringe kvalitet af drikkedunk?
Bestilte en personlig drikkedunk lørdag og modtog torsdag morgen foran min hoveddør. Med tanke på at hver enkelt produkt skal personliggøres, så synes jeg tidsrammen for levering er okay.
Drikkedunk: vi har endnu ikke brugt drikkedunken, men for mig, virker den til at være lidt ringe kvalitet. Plastiklåget virker til at være noget billigt plastik der hurtigt kommer til at gå i stykker og selve dunken er meget let, så jeg kan have min tvivl om, om den kan holde noget som helst varmt eller koldt.
Printet: er rigtig rigtig fint og upåklageligt. Dog kunne jeg have ønsket at man kunne købe mere print på drikkedunken, da den ellers fremstår lidt kedelig rundt om resten af “siderne”.
Vi er meget glade for mylittlenordic ❤️
Vi er meget glade for mylittlenordic ❤️
Smukkeste personlige produkter
Hurtig levering lige til døren 📦
Rigtig god service!
Leveringstid var ubeklageligt - de havde lige haft lidt problemer med maskinerne - til gengældt var de så søde at ringe til mig og informere mig omkring det. Derudover havde de opdaget, at der var sket en fejl i printet på bestillingen, hvilken de selvfølgelig beklagede, men at de straks vil sende en ny. De havde først opdaget fejlen efter forsendelsen, hvilket jo tyder på, at de også holder øje med, hvad de sender ud af døren.
Ikke noget at sætte en finger på!
Kan kun anbefales!
Jeg købte en kop til min datter, som fylder 1 år på lørdag. Da jeg modtog den, blev jeg imponeret over hvor flot den er lavet.
Dog var der en lille sort prik på det hvide. Jeg tog kontakt og de beklagede fejlen og de laver en helt ny kop uden beregning.
Virkelig god service, selvom fejlen er meget lille!
Få dage efter modtog jeg en helt ny kop. Den er 100 procent fejlfri.
Det er kvalitetsvarer.
Det er kvalitetsvarer.
Man kan få lavet en særlig aftale om et produkt - tusinde tak.
I er fantastiske
Fantastisk lille webshop
Fantastisk lille webshop. Jeg købte et super fint baby håndklæde med hætte. God kvalitet og hurtig levering.
Fuldt tilfreds med hele processen
Fuldt tilfreds med hele processen. Jeg købte en kanin bamse med navn på. Super fin kvalitet hele vejen igennem. Vil helt klart købe på hjemmesiden igen ☺️