Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 21 bedste virksomheder i Børnebutik
- nr. 1 af de 17 bedste virksomheder i Babytøjsbutik
- nr. 4 af de 39 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik
- nr. 11 af de 51 bedste virksomheder i Gavebutik
- nr. 6 af de 51 bedste virksomheder i Legetøjsbutik
My Little Nordic tilbyder unikke og personlige gaver til børnefamilier. Mangler du gaveinspiration, så har vi et stort udvalg af personlige produkter 💗 Vi har et bredt udvalg af babygaver, barselsgaver, babyshowergaver, dåbsgaver, julegaver og fødselsdagsgaver til de mindste. Giv en gave, der vil blive husket og kan skabe glæde i mange år 💗 Forkæl den kommende mor, far eller baby med en mindeværdig gave. Den bedste gave er en personlig gave. Der findes ikke noget bedre, end at glæde andre med en gave med en personlig touch. 💗
Danmark
- hello
- mylittlenordic.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Fin hjemmeside med mange fine produkter
Lynhurtig levering og rigtig flot print
God information angående forsendelsen
God information angående forsendelsen.
Rimelig kort leveringstid.
Fint indpakket vare.
Tallerken og bestik ser ud til at være af rigtig god kvalitet.
Fin og flot levering 😊 flot krus
Fin og flot levering 😊 flot krus
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, og super flotte ting man får ved jer. Og mega nem hjemmeside. Kan helt klart anbefale jer😊😊
God personligt tallerken/ bestik
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Flotte og lækre produkter. DE varmeste anbefalinger her fra
10 ud af 10
Købte julesok til barnebarn. Super sød og fint broderi. Desværre var sokken gået op i syning, som jeg reklamerede over. Fik svar på reklamation superhurtigt endda svar på en helligdag. Ingen diskussion - de beklagede og sendte ny sok meget hurtigt! Firmaet holder hvad de lover, super god og hurtig kundeservice. Vil helt klar anbefale at handle der!
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en madkasse med et sødt motiv og med navn på til mit barnebarn, jeg kunne dog godt være lidt bekymret da jeg bestilte den for om den nåede frem til jul når der nu skulle trykkes navn på.
Men heldigvis kom den allerede frem på under 3 dage. Det var super nemt at bestille varer på nettet fra firmaet.
Nemt og hurtigt
Nem bestilling af de sødeste ting til mit barnebarn. Hurtig levering selv om der skulle navn på.
Jeg kommer til at handle her igen.
Det var super flot lavet og vi er meget…
Det var super flot lavet og vi er meget tilfredse 😍
Jeg bestilte en rygsæk og en…
Jeg bestilte en rygsæk og en drikkedunk. Jeg er meget tilfreds med varerne. 👍🏻herfra.
Virkelig skønne gaver at give ❤️
Virkelig skønne varer jeg fik leveret- hurtig og problem frit.
Jeg kan anbefale my little Nordic hvis du gerne vil give en personlig og hyggelig gave.
Jeg fik tilsendt den fineste lille…
Jeg fik tilsendt den fineste lille julesok til Calvin, med hans navn broderet, præcis som hans mor havde angivet på ønskeskyen. 5/5 for hjemmesiden indretning, 5/5 for leveringstid (også lige før jul), 5/5 for produktets kvalitet. Vil helt sikkert bestille igen, hvis det bliver relevant.
God service, flotte produkter 👍🏻🤩
Hurtig levering. Tak
Jeg bestilte en nissehue til min søn d
Jeg bestilte en nissehue til min søn d. 2 december. Den er betalt, men jeg har stadig ikke modtaget den.
En lidt øv oplevelse, første gang man bestiller noget derfra.

Besvarelse fra Mylittlenordic
Jeg bestilte 2 sokker med navn
Jeg bestilte 2 sokker med navn, som var perfekte da jeg modtog dem. Hurtig levering 👌
Utrolig sød nissehue i lækker kvalitet.
Min kone og jeg bestilte en nissehue til vores lille pige på 6 måneder. Huen blev lavet på bestilling og der gik ikke længe før vi modtog den fineste hue i lækker kvalitet og med navn på det hvide bånd, som vi havde ønsket os. Huen er blevet brugt flittigt i december, både juleaften og til at tage sjette månedsbillede.
Vi anbefaler varmt mylittlenordic.
Super søde og fine krus og rigtig…
Super søde og fine krus og rigtig hurtig levering ,,,
Hvis jeg skulle kunne ønske noget til serien er det en dyb tallerken så der var en hel serie 😀