Bondefangeri
Bondefangeri. Godt skjult, at man faktisk bestiller et abonnement. Håber, at jeg er kommet ud af det. Har fået bekræftelsesmail, at abonnement er opsagt. Afventer og ellers nyt bankkort
Har fået betalt for en test uden at email er registreret.
Jeg kan derfor ikke "unsucribe" mit abonnemet som jeg ikke var opmærksom på at have tegnet.
Har skrevet til deres support, det er en robot der svarer og den spørger om det samme igen og igen selvom jeg oplyser der ikke er en email og at jeg aldrig har modtaget en mail fra dem, bliver bedt om navn på betalingskort, de første 6 cifre og de sidste 4 cifre.
det har jeg oplyst flere gange nu, men det er det samme svar der kommer hvergang at jeg skal oplyse dem de ting så de kan finde min betaling.
Svarer på deres mails og har nu fået det samme svar 6 gange i træk nu minden for en time.....
På trods af at jeg lavede en rigtig høj IQ test, er jeg alligevel så dum at jeg lod mig bondefange. :-(
Fup og bedrag! De har fuppet mig et abonnement og jeg skrevet 50 mails og de skriver tilbage med autosvar, uden at stoppe deres træk på mit kort og opsige abonnementet. Deres svar herinde indeholder en anden mailadresse, som ikke eksisterer! Kriminelle folk!
Mente det fremgik af firmaets information, at prisen for en test var 1 Euro. Det syntes jeg var overkommeligt. I dag kan jeg imidlertid se, at jeg tog fejl, fordi min bank netop har overført yderligere 149,99 DKR til firmaet. Fandt derfor firmaets kvitterings mail for 1 Euro betalingen og så lidt længere nede i mailen, at opsigelse var muligt. Det virkede tilsyneladende, idet jeg allerede har modtaget en bekræftelse. Vi må se!
Steffen
Det er scam. Du bliver trukket for abonnement, selvom du ikke har tegnet et, og det er næsten umuligt at opsige. Deres chatbot går i stå lige så snart du kommer til et bestemt indtastningsfelt, så du ikke er i stand at opsige.
Ren svindel ! Var dum nok til at købe certifikat ( så meget for IQ🙄) er siden blevet trukket 149kr random i måneder og det kan ikke stoppes med mindre jeg lukker mit kort siger banken
Jeg trykkede fuldstændig vilkårligt på de forskellige muligheder, herefter fik jeg at vide, at jeg var exceptionelt højt begavet, hurtigere end alle andre og lå i de øverste 4% intelligens mæssigt. Fup og svindel !
Stoppede naturligvis, da der blev lagt op til betaling for at se testresultater mere detaljeret.
Se! DET var høj intelligens 😂
Herlig IQ test lige indtil du skal se resultatet!
Så skal der betales!
Ca 37 kr, men beløbet trækkes i EUR med tillægsgebyrer. Det fortæller banken først, når man har betalt!
Derudover blev beløbet trukket to gange med 1 min mellemrum!
Modtager er herefter umulig at kontakte. Alle e-mails kommer retur! Irritationsmoment.