Nykøbing F.
I Nyk. F fik jeg en rigtig god, faglig og hurtig betjening af Michael. Jeres butik er spring fyldt med gode og spændende varer, samt meget overskuelig.
Myhome – Professional & Friendly Home Cleaning in North London At Myhome, we specialize in residential cleaning, ensuring your home is cared for by a dedicated, professional team that is trained, vetted, uniformed and insured. Our expertly trained cleaning teams use our exclusive Tri-Colour Cleaning System, which was developed in partnership with Unilever, and designed to deliver outstanding results each and every time. ✨ Standard Recurring Cleaning – Let us take care of your weekly housekeeping duties, so you can enjoy a spotless home. ✨ One-Off Spring Cleaning – Need a deep clean? We’ll have your home gleaming from top to bottom. ✨ Tenancy Clean – We GUARANTEE our End of Tenancy Cleaning service so you do not need to worry. Our flexible, tailored approach means you choose what you need and when you need it—we’ll handle the rest. Whether it’s a recurring clean or a one-off deep clean, our meticulous and fully trained professionals guarantee a sparkling home every time. Get a quick quote today and let us do the hard work for you! 🏡✨
Unit 2, Building A, OCC Estate, N4 1FL, 102 Vale Road, Storbritannien
Kære My Home i Slagelse, bedre betjening, kan man ikke få, Tak til alle der supert, og sikken en flot udstilling i har, lige til at tage hul på, ja vi flyttede til Skælskør, efter 49 år i vemmelev, så vi skulle have nogle nye møbler. Og det må vi sige, sikken et udvalg i havde i Slagelse, ellers skaffede i det i den farve vi gerne ville have, og leveret lige på adressen, supert
mvh
Jørgen Oxbøll
Hej my Home. Jeg vil sige tak,for god service. Alt blev afleveret til tiden. Kanon god Service. Og det er i tip top stand. Mvh en glad kunde. Anne Marie i Hobro.
Et godt udvalg af møbler i Randers. Til en god pris
Flinke medarbejdere.
Kommer der snart igen 👍
Jeg har 2 dage i træk besøgt Myhome i Odense, i jagten på den perfekte seng for Mig.
Butikkensmedarbejder har udført et fantastisk stykke arbejde og håndteret min ubeslutsomhed ubeklageligt! ( især en medarbejder, Jesper! Ja vi endte med at være på fornavn;) efter min renden frem og tilbage)
Reel og troværdig kæde, med et fantastisk personale, som har været tålmodige, hjælpsomme, imødekommende og forstående overfor min situation. De fik sat alle sejl ind for at opfylde mine ønsker og behov!
Skøn oplevelse, service, og virkelig anbefalelsesværdig! :D
Altid venlig personale når man kommer ind af døren her i Fredericia. Har været her flere gange, og syntes, at I har gode varer til rimelige priser.
Købte sofa i Roskilde og fik en super god betjening af Claus
søde og hjælpsomme personaler og vare perfekte
Jeg købte en dobbeltseng her i oktober og Mathias i Århus afdelingen var super behjælpelig
Købte en seng, og fik en god og kompetent vejledning af Anja i Næstved afdelingen.
Vi handlede i myhome Thisted - super god service vi fik af Jonas Straarup Norlin.
Vi havde ellers besluttet os for aldrig at handle i myhome igen pga den tidligere ejer, men godt der er kommet ny 😊
Vi kommer helt sikkert tilbage igen hvis vi skal have flere møbler, for at handle med Jonas.
Vi har af flere gange været i Myhome i Århus for at kigge på sofa. Vi havde en god oplevelse og servicen var i top fra sælgeren Niklas.
Myhome er en fantastisk butik og komme ind i. God betjening og service :). Altid en fornøjelse
Har i over en uge kikket på møbler i My Home Høje Gladsaxe har været der 4 dage i træk mødt med et spil hver gang og de har givet mig den bedste service hver dag nu har jeg købt mine møbler og ikke i tvivl handler der igen og kan kun anbefale andre at Handle i Høje Gladsaxe den forretning hvor personalet har overskud med et smil og god service
Jane Jandu
meget god handlede med jonas straarup norlin
købte stol

Besvarelse fra Myhome Cleaning Company London