MyDentist Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absolutely disappointed with my dentist Clacton. I took my 80 year old mother-in-law who needed a chip repaired. (£200 for 20min appointment). While there she was charged almost another £90 for a... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

My dentist east Leake the staff are no good at all. I have leaning difficulties and they don’t care they would not help me. I had my carer with me. He was not happy at all. They was making my anxiety... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev precis uppringd av my dentist i borås (går själv hos folktandvården). Kvinnan presenterade sig genom att säga ”jag ringer från tandläkaren, i Borås”, jag fick fråga vilken tandläkare. Känns som e... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gå aldrig till My Dentist i Linköping. De gör sina egna bedömningar av tänderna på ett par sekunder, utan kontroll. Sedan borrar de sönder en tand på mig. Sedan låtsas de bjuda på olika behandlingar... Se mere

Under middel

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mydentist Örebro

Är sällan en person som ger dålig review och har ofta stor förståelse för misstag men när man inte kan stå för det fel man gjort så blir jag otroligt upprör. Usel organisation, dålig rutin (tandhygienisten sa sjäv ordagrant att de saknar bra rutin) och tandläkare som skyller sina misstag och missinformation på tandhygienist. Tandläkaren har lagat 3 tänder och dragit ut en och informerat mig om att jag måste boka in mig på ett besök hos tandhygienisten för en slutgiltig bedömning inför tandförsäkring. Väl på plats har tjej som tar emot mig ingen aning om detta och säger att det är tandläkaren som gör bedömningen, alltså samma tandläkare som instruerade mig att boka in ett besök hos henne för bedömning. Tandläkare kommer sedan ut och säger att han måste titta i mina journaler och röntgenplåtar igen för att bedöma. Detta är samma tandläkare som jag bokade tid hos för en undersökning som sedan resulterade i 3 lagningar och en dragning. Jag förstår inte vad han ska titta på? Har han inte tittat på röntgenplåtarna redan innan alla behandlingar som jag fick kostnadsförslag på och han avslutade. Känner mig otroligt dum och lurad. Troligtvis bästa att uppsöka annan tandläkare för en bedömning av samtliga lagningar, känner rent spontant att han likagärna kan ha gjort provisoriska lagningar och debiterat för annat. Brukar kunna släppa saker men det här var inte okej, helt värdelöst.

Tandläkaren hette Alex.

12. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kunde inte avstå att skriva om min…

Jag kunde inte avstå att skriva om min bästa tandläkare någonsin. Ewa Thenfors på My Dentist i Malmö är väldigt försiktig och mjuk. Hon är proffs i sitt yrke och lyhörd. Jag led av tandläkarskräck men hon var en ängel och tog det i min takt. Ewa tusen tack du är en ängel.
Din patient Amjed Bouzguenda.

9. maj 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra tandläkare och tillgänglighet, men bristande smittskydd

Trevlig och bra tandläkare. Bra tillgänglighet, lätt och smidigt att boka tid. Så långt är jag nöjd.
Det som drar ner är att jag besökte ca ett år in i pandemin, och bristerna i smittskydd tyder på att de inte riktigt tar COVID på allvar:
- Personalen i butiken använder inte munskydd
- Tandläkare och tandsköterska använder endast enklare munskydd och inte andningsskydd (FFP2, N95 etc.) vid patientkontakt
- Personal som inte har direkt patientkontakt verkade inte använda munskydd på mottagningen. (Jag såg någon som gick runt med enbart visir, vilket ger ett oseriöst intryck och tyder på dålig kunskap om smittspridning via aerosoler)

Vet inte om det ska ses som förmildrande omständighet att detta trots allt var i Sverige, där inte ens ansvariga myndigheter eller stora delar av sjukvården tar COVID på allvar, men hade ändå viss förhoppning att en privat tandvårdsklinik kanske var bättre informerad.

20. april 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastic staff.

I have always disliked dentists, ever since the torture the "dentists" from school put you through. :)
But coming in at mydentist in Malmö, i almost felt like i had been there for years. Kind, friendly, cheerful staff. They explain what they are going to do, the outcome of it and in my case they needed an extra xray, a bit more detailed one and i was asked if it was OK, with a extra cost and such. So no surprise bill on the way out. After the xray, we went over what was needed (wisdom teeth removal) 1 was easy that was xxx amount, 2 were harder and 1 looked like it would go easy but could be hard, so the initial price came in the middle, so i would at least not get a surprise bill there as well.

All in all, fantastic place, not at all a dentist kind of feeling to it, as they say, it was much better.
If you want to know exactly what you need, what you get and what it will cost you. This is the place. :)

22. december 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.