Vi havde en rigtig god oplevelse og hyggelig tur. Amara er sød og hjælpsom. Eneste minus er, at motoren desværre larmer meget. Det var svært at føre en samtale og høre musikken fra den tillejede hø... Se mere
Vi havde en rigtig hyggelig dag med myboat fra Tuborg havn. Dejlig oplevelse,som vi helt klart skal prøve igen. Og stort Tak til Henrik,for den gode service og varme velkomst. Vil klart anbefale de... Se mere
Super god oplevelse med MyBoat. Sammenlignet med eks. Goboat, er bådene fra MyBoat meget bedre! De sejler hurtigere, er nemmere at navigere og sæderne er bløde og lækre! Tak til Eskild for at tage god... Se mere
I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn. “Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag. Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og im... Se mere
Lej når du har lyst Hvad kræver det: Intet kørekort Ingen gebyrer, forudbetaling, forsikring, brændstof osv. - det ordner vi Flotte loungebåde som kan sejles af alle Bæredygtigt og handicapvenligt koncept Ingen vedligeholdelse Du booker nemt via vores hjemmeside Du kan starte med det samme - båden er klargjort til afgang
Philip Heymans Alle 17, 2900, Hellerup, Danmark
- info@myboat.dk
- myboat.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
I går havde vi en fantastik sejltur i…
I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn.
“Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag.
Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og imødekommende fyr - Eskild.
Eskild instruerede os på charmerende og kyndig vis, så vi var meget trygge, da vi begav os på en skøn tur ad Havneløbet forbi det smukke, hvide byggeri ved Havneholmen, hvor der ivrigt blev vinket fra altanerne.
Glade kom vi retur, hvor Eskild tog imod os og galant hjalp os i land. Tak for en skøn oplevelse

Besvarelse fra Myboat
Vi havde den mest fantastiske dag
Vi havde den mest fantastiske dag på båden. Solen var med os, vi fik en fantastisk start på båden af den sødeste og mest cool Eskil (håber det er sådan det staves🫶🏼🙈). Og det gjorde vi kunne fejre min søsters fødselsdag me det brag. Det var en fantastisk hyggelig time, vi kunne godt bruge en mere. We will be back 😁☀️
Tak til myboat, og tak til Eskil, der bare var så fantastisk, forstående og mega god til, at sætte os ind i hele oplevelsen. Kæmpe shoutout til den awesome E 😁🙌🏻☀️tak 🫶🏼

Besvarelse fra Myboat
En super fed måde at skabe en god dag…
En super fed måde at skabe en god dag med vennerne. God plads på bådene, mini bar med køl og plads til egne vare.
Behageligt og professionelt personale.
Myboat! Tak for en god oplevelse 🙏😊
Fornuftig pris.
Fornuftig pris.
Flot rengjort båd.
Herlig oplevelse.
Tak til My Boat.
En dag på vandet
Fedt koncept, glimrende oplevelse der fungerer både som private oplevelser med familien, som til firmaarrangementer.
Stor applaus herfra - prøv det ☀️👍🏻
Super fedt koncept hvor man kan få et…
Super fedt koncept h or man kan få et par timer på gabet eller rundt i kanalerne i kbh i nogle super lækre både
Fem stjerner for en super hyggelig oplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. Personalet var super venlige og tog sig god tid til at forklare alt grundigt, så vi følte os trygge allerede inden vi sejlede afsted. Det var tydeligt, at de havde styr på tingene, og det gav en rigtig god start på turen.
Båden var flot, ren og i rigtig god stand, og der var faktisk mere plads, end vi havde regnet med, hvilket gjorde turen endnu mere behagelig. Det hele fungerede bare, og det var en virkelig hyggelig måde at tilbringe tid sammen på.
Det er helt klart noget, jeg vil gøre igen, og jeg kan varmt anbefale det både til en hyggelig aften med vennerne eller en afslappende dagstur med familien i godt vejr. Alt i alt en rigtig god oplevelse – 5 stjerner herfra!
Vi havde en helt fantastisk oplevelse…
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Myboat.dk!
Vi tog på kanalrundfart fra Enghave brygge, og det var virkelig en unik måde at opleve området fra vandet på. Båden var i super, og hele turen var både afslappende og sjov.
Det bedste var friheden til selv at sejle og nyde omgivelserne i vores eget tempo – det gav en helt særlig stemning, som man ikke får på en klassisk rundfart.
Alt fungerede perfekt fra booking til aflevering, og servicen var i top. Vi følte os trygge hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Myboat.dk til alle, der vil have en uforglemmelig oplevelse på vandet i København!
En stor tak til Leif og MyBoat for at skabe de perfekte rammer om en uforglemmelig fødselsdag.
Fra start til slut oplevede vi en service og professionalisme i absolut topklasse, og hele selskabet var begejstret for konceptet med de rinde både. - De bidrog til en nærværende og hyggelig stemning, hvor alle følge sig inkluderet omkring bordet.
Leif og Myboat får vores varmeste anbefalinger - vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse på vandet. :-)
Super dejlig tur og super søde ejere
Super dejlig tur og super søde ejere. Kan varmt anbefales! Bådene er også meget luksuriøse 🤩
God oplevelse.
Fantastisk tur rundt i kanalerne i…
Fantastisk tur rundt i kanalerne i Myboat med kollegaerne og super service af Joe!
Tandlægerne på Ravnsborggade
Grotesk oplevelse fra start til slut
Vi lejede en båd ved myboat den 20. Juli 2025. Det bliver en dato vi ikke glemmer lige foreløbig. Her følger en “kort” gennemgang af vores forløb.
1. Deres medarbejder dukkede op over 40 min efter den bestilte tid. Han ringende 12.45 og sagde han var 15 min forsinket. Han endte med at komme ca 13.40. Altså mere end 40 min forsinket. Alt imens havde vi mødt op 15 min før, som de anbefaler. 1 times ventetid.
2. Der var ikke redningsveste til mindre børn. Det er yderst kritisabelt!
3. Man vidste ikke helt hvordan parasollen skulle slås ud og fæstnes korrekt (dette bliver et problem senere)
4. Motoren satte ud flere gange under turen.
5. Motoren satte totalt ud ved den sorte diamant. Vi fik kyndig hjælp fra både en amerikansk turist med stor forstand på motorer samt en anden dansk kyndig hjælper. Ingen af dem var i stand til at få rigtig gang i motoren igen.
6. Vi ringer efter hjælp og venter et returkald. Dette returkald lader vente ca 10 min på sig. Det er yderste kritisk når man ligger og flyder rundt i Københavns kanal med to 2 årige ombord.
7. Bådens parasol er ikke fæstnet fortil. Den bliver på et tidspunkt fanget af et meget kraftigt vindstød, der får 20 % af bådens bagende under vandet. Den ene af vores drenge fik vand til navlen og kunne herefter ikke holdes i ro af frygt.
8. Vi får så “rednings-opkaldet” fra deres medarbejder. Han vil være ved os om “6-7 min"
9. Vi beslutter nu at bruge parasollen som sejl, så vi kan drive til land og stå af båden. For der er nu gået 15 min siden han ringede til os.
10. I det vi får børnene og os selv op fra båden, dukker deres medarbejder op. Han kan i i øvrigt heller ikke få gang i vores motor. Han udtrykker også frustration over den båd han er kommet for at “redde” os i, da den heller ikke kører som den skal.
11. traumatiseret over sådan en omgang tager vi en taxa retur til Enghave brygge.
Der er sendt en mail til firmaets ansvarlige uden nogen som helst former for reaktion. Larmende tavshed. Pengene for den fejlslagne udflugt er også trukket til trods for den ansatte sagde, at vi ikke skulle betale for turen.
Jeg er dybt rystet over at det kan gå så galt - endnu værre at ingen ansvarlige reagerer på vores henvendelse.
Fantastisk igen🥳
Fantastisk igen🥳
Så var vi på den igen og igen en wow oplevelse!! Super både og super service 🤩🤩
Dejlig sejltur i KBH
Dejlig sejltur i KBH
Vi har prøvet mange både men de her slår alle!! Har kun 1 ting at sige goboat go home! Myboat er toppen af poppen wow sikke nogle fede både og verdens bedste service vi kommer 100% igen!!!
Fantastisk oplevelse!!
Mig og min bedre halvdel hade lejet 1 både for 2 timer, og kan kun anbefale det 100% Fantastisk service og oplevelse! Alt var top professionelt 10 stjerne her fra!!
Elendig service
Dårlig service
Var inde for at booke en båd kl 13:50 til en tid kl 15, da man skal booke en time før. Jeg går ind på hjemmesiden og skriver alle oplysninger og bank oplysninger men hjemmesiden driller og den tænker og den tænker og da kl er PRÆCIS 14 og hjemmesiden stadig driller beslutter vi og ringe myboat op så vi ikke skulle vente endnu en time med at sejle fordi deres hjemmeside driller og manden fra myboat var til ingen hjælp og mega arrogant trods jeg fortæller jeg allerede prøvede og booke inden 14 men hjemmesiden drillede men han siger at der intet andet er at gøre end at vente til kl 16 fordi kl var over 14!!!!!! Trods jeg var inde for at booke 13:50 men deres hjemmeside drillede og jeg ringet endda og beder om hjælp og får absolut ingen hjælp andet end at så kan vi bare vente endnu længere tid som om han ville skide på om vi bookede deres både. OG miste kunder!! Jeg spørg om de ikk kan hjælpe på nogle måde nu hvor deres hjemmeside drillede og står med børn osv og kan ikke vente endnu en time så i alt 2 timer pga deres hjemmeside!!! Og vi står vitterligt og kigger ned på 3 frie både så at vi skulle vente 2 timer giver ingen mening! Jeg bliver tosset og smider røret på da jeg synes han er uretfærdig. Han ringer mig så op efterfølgende og spørg om vi havde tænkt os at booke til kl 16 jeg siger nej fordi at pga deres hjemmeside driller skal jeg vente 2 timer så nej og han siger så at han ønskede ikke vi bookede grundet jeg lagde røret på! Jeg er i chok. Tænk og behandle sine kunder på den måde og nærmest skræmme dem væk og miste penge på bookninger. Og så pga DERES hjemmeside driller. Føj for en service!!!!!!