MyBlend Anmeldelser

4,6

Blendern är sååå snygg och enkel att använda att min 4 åriga dotter med lite assistans klara är av det och vilken glädje att kunna äta god smoothie och nyttig på alla våra små äventyr i stad och skog... Se mere

Mycket lätt att beställa på Blenders sida, bästa shakern jag har använt 👍 Smidigt att ta med sig, jag köpte en extra för att jag är så super nöjd med mina Blenders , Jag hade lite problem med min... Se mere

Elektriska blendern är fantastisk Mixar mina nötter så går bra att göra såser och nötmjölk. Energisoppa a la Levande Föda blir så bra när jag bara vill ha en portion och slippa ta fram mina sto... Se mere

Mumin 80 år blender vit i julklapp till frun som gav mersmak. Efter att fått trevligt och snabbt gensvar av Hanna på er mail så blev reultatet en beställning till av Mumin i solnedgång fast svart efte... Se mere

1. Elektronikbutik

MyBlend erbjuder innovativa och smidiga lösningar för människor som vill prioritera sitt välmående och sin hälsa. Sedan starten 2019 har vi skapat högkvalitativa mixers och tillbehör, designade för att göra hälsosamma val enklare i vardagen. Med över 40 000 nöjda kunder, främst i Sverige, men också runt om i EU, strävar vi efter att inspirera fler att leva balanserat och hälsosamt. Våra produkter är tillgängliga både via vår egen e-handel (getmyblend.com) och i fysiska hälsokostbutiker samt hos återförsäljare online.

Svarer typisk inden for 24 timer

189 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bästa köp

Bästa köp …köpte en till mig själv för 3 månader sedan..använder den varje dag!!
Beställde 3 st till så mina barn får varsin🙏🏻
Snabb leverans och bra instruktioner😁

11. februar 2026

Den var verkligen så bra som den…

Den var verkligen så bra som den framstår i reklamen, lätt att diska och lagom stor för en portion! Kan verkligen rekommendera! Jag var så trött på min gamla stora blender som botten lossnade på jämt när man skulle separera behållaren från motorn och allt bara rann ut på diskbänken, den här var bara sååå smidig!

5. februar 2026

Smidigt och snabbt

Väldigt smidigt att beställa från hemsidan.
Snabb och gratis frakt så vad finns det att klaga på,,INGENTING!!
Rekomenderar verkligen,,produkten funkar ju kanon bra och så fick man en gratis gåva oxå ..Underbart!!

4. februar 2026

Har varit helnöjd men fått problem

Har varit jättenöjd, enda problemet fram till idag har varit att lyckas vida överdelen så att pilen kommer i rätt läge. Väldigt trögt.
Men idag, efter att ha bytt till bottenplattan och sen satt tillbaka botten för att diska blendern så gick det åt skogen. Fick kämpa för att skruva på den, och nu sitter den fast omöjligt att skruva av! Den fungerar men går inte ta isär igen, morr vad gör jag?

22. januar 2026
MyBlend-logo

Besvarelse fra MyBlend

Hej Yvonne! Kul att du varit helnöjd med din mixer. :)

Maila in till oss på hej@myblend.se så hjälper vi dig vidare så att du kan komma igång och mixa igen!

/ Casper

Mixern är kanonbra

Mixern är kanonbra! Vi köpte 2 mixers samt bottenlock. Vet dock inte om jag fick ett fredagsexemplar på den ena, för locket nyper enormt och är snudd på omöjligt att få loss. Om det är glaset eller botten vet jag inte.

13. januar 2026