MYBAG.NO Anmeldelser

4,8

Kjemperask levering og helt nydelig veske! Har sett etter en liten veske veldig lenge som jeg ønsket skulle være tidløs, elegant og god kvalitet ❤️ Noe ikke alle hadde! Er så fornøyd og kommer absolut... Se mere

Realized I needed another bigger suitcase in the middle of my trip to Bergen. The online selection and ordering was very easy and when I went down to the shop to pick it up, the lady working in the s... Se mere

Fikk overraskende raskt svar da jeg hadde spørsmål før kjøp på nett. Veldig god og hyggelig service, og alt i alt en god handleopplevelse. Fornøyd med produktene jeg kjøpte. Kan anbefales :)

Fin og oversiktlig nettside med all informasjon om varen, rask levering og varen var akkurat som forventet! Også veldig hyggelig å få tilsendt en liten rabatt kupong som takk for kjøpet :)

1. Taske- og kuffertbutik
  2. også i
  3. Butik med modetilbehør
  4. Håndtaskebutik

Familiebedrift fra Bergen, vi har butikk på Bergen Storsenter og på Horisont Senter i Åsane. I begynnelsen av 2020 åpnet vi også nettbutikken vår. Vi fører kjente merkevarer innen reise, sekker og vesker. Og vi satser på kvalitetsprodukter som du skal kunne ha glede av lenge! Hos oss finner du merker som Rains, Guess, Adax, Samsonite, Epic, Day ET, Springfield, Kipling, Mandarina Duck, Valentino Bags og Lacoste. Vi sender bestillinger til hele Norge, klikk de hjem på mybag.no.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kvalitet og rask levering

God kvalitet og rask levering. Anbefaler

31. juli 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Anna! 😊 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en super tilbakemelding og rating, det setter vi stor pris på! 🌟 Hilsen MYBAG-gjengen. 🌺

Veske

Fin veske som var pakker inn på en god måte

29. juli 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Selma! 😊 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding på Trustpilot. Vi setter stor pris på det! 🌟 Vi håper du blir veldig fornøyd med vesken din. Hilsen MYBAG-gjengen. 🌺

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Anita! 🌺 Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med handelen! 😊 Ønsker deg en fortsatt strålende sommer, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake. 🌞 Hilsen MYBAG-gjengen!

Flott og Veldig bra

Flott og Veldig bra

4. juli 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Karolina! 🌟 Tusen takk for tilbakemeldingen – vi setter stor pris på den! 😊 Vi ønsker deg en fortsatt fantastisk sommer, og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake. 🌼 Hilsen MYBAG-gjengen!

Det var veldig lett å kjøpe fra net og…

Det var veldig lett å kjøpe fra net og henter varer raskt

4. juli 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Kamal! 😊 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding! 🌟 Vi ønsker deg en fortsatt strålende sommer, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss. ☀️ Hilsen MYBAG-gjengen!

Rask forsendelse

Rask forsendelse, enkelt å bestille, bra pakket, god pris, jeg er fornøyd

11. juni 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med handelen, det betyr mye for oss. 🫶 Ha en fantastisk dag videre! Beste hilsener fra MYBAG-gjengen. 🌟

Uttrolig bra service når jeg måtte…

Uttrolig bra service når jeg måtte endre på bestillingen. Rask og effektivt :-)

14. maj 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Så kjekt å høre at du er fornøyd med oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. 😊 Ha en flott dag videre! 🌟 Klem fra gjengen hos MYBAG. 🌺

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, rask levering.

7. maj 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Tusen takk for tilbakemeldingen din! 😊 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med oss og at leveringen var rask. Det betyr mye for oss! Ha en fantastisk dag videre! 🌟 Klem fra gjengen hos MYBAG.🌞

Besvarelse fra MYBAG.NO

Takk for tilbakemeldingen og den flotte vurderingen! 😊 Vi setter virkelig pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Det var hyggelig å høre at du satte pris på servicen vår. Ha en strålende dag videre! 🌟 Klem fra gjengen hos MYBAG. 🌺

Rask og enkel handel!

21. marts 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Randi! Tusen takk for tilbakemeldingen din! 🌟 Vi er så glade for å høre at handelen ble opplevd som rask og enkel. Det er alltid vårt mål å tilby en sømløs opplevelse for våre kunder. 🥰
Vi håper at du blir fornøyd med bestillingen din, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss! Klem fra gjengen hos MYBAG. 🌺

Enkel handel og problemfritt henting

Enkel handel og problemfritt henting. Veldig fornøyd med Rains produktene jeg kjøpte.

2. marts 2024

Hei Arisa.🙂
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, den varmer virkelig. 😊 Det er alltid en glede å høre at våre kunder er fornøyde!
Velkommen igjen til oss, klem fra MYBAG-gjengen! 🌟🙂

Rask og ryddig handel

Rask og ryddig handel, ekstra pluss for hyggelig og imøtekommende personale.

1. marts 2024

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Camilla. Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊 Vi er glade for at du opplevde handelen som rask og ryddig, og det gleder oss ekstra å høre at du satte pris på vårt hyggelige og imøtekommende personale. 🥰
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen ved neste anledning. Ha en strålende dag, klem fra MYBAG-gjengen! 🌟

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hi Marta. I'm glad to hear you liked our fast delivery! 🚚💨 Thanks for the feedback! If you need anything else, just let us know. Enjoy your order! 😊

Profesjonelt

20. januar 2024

Hei Marie!

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på! 😊🌟 Klem fra MYBAG-gjengen!

21. november 2023

Hei Betty
Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi pris på! Ønsker deg en nydelig helg fra hele MYBAG-gjengen! 😊🌼✨

Rask levering

Rask levering, hadde produktet jeg bestilte.

25. november 2023

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei!😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele en fin tilbakemelding, tusen takk!
Klem fra MYBAG-gjengen! ❤️

Flott opplevelse på handel

Enkel prosess. Varen kom raskt.

24. november 2023

Hei Michael🙂
Takk for din tilbakemelding, det gleder oss å høre at du er fornøyd! Ha en strålende helg! Klem fra MYBAG-gjengen🤗❤️

Alt topp

Alt topp. Rask levering

22. november 2023

Besvarelse fra MYBAG.NO

Hei Therese! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele en hyggelig tilbakemelding! Du er alltid velkommen tilbake til oss. Klem fra MYBAG-gjengen 😊❤️