Atefia Casino  Anmeldelser

1. Butik med mobiltilbehør
  2. Leverandør af hvidevarereservedele

Atefia Casino brengt informatieve content samen over online casinospellen, sportweddenschappen, gratis spins, promoties, betalingen en verantwoord spelen. Het platform is ontworpen om spelers te helpen de belangrijkste functies te begrijpen voordat zij gebruikmaken van kansspeldiensten, met aparte secties over registratie, accountbeveiliging, wedtickets en opnameprocedures. Dankzij de duidelijke navigatie vind je eenvoudig informatie over slots, bonussen en sportmarkten, terwijl verantwoord spelen voortdurend wordt aangemoedigd. Lees altijd de geldende voorwaarden voordat je deelneemt aan een promotie. Bezoek Atefia Casino vandaag nog en ontdek de uitgebreide gidsen voor casino en sportweddenschappen.

God

3,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Er staat "vandaag besteld morgen in…

Er staat "vandaag besteld morgen in huis" .
Ik heb er een maand op moeten wachten na emailverkeer.
En er zit geen snoertje bij om hem op te laden

2. november 2023

Hallo C,

Normaal gesproken is het ook “vandaag besteld morgen in huis” omdat wij problemen hadden met het fulfillment center, konden we dit niet na komen. Voor het oplaad snoer kunt u ons mailen en gaan we het regelen voor u.

Mvg

My-Charge

Het was binnen twee weken binnen en ik…

Het was binnen twee weken binnen en ik ben er super blij mee geen kabels niks 👍🏻

2. september 2023

Besvarelse fra Atefia Casino

Super fijn dat het goed is ontvangen en dat je er blij mee bent! Het was een Pre-Order dus vandaar dat het 2 weken duurde, normaal is het natuurlijk volgende werkdag in huis!

Echt een top product

Echt een top product! Werkt goed, je telefoon kan twee keer worden opgeladen en super handig om mee te nemen! Zeker een aanrader

6. september 2023

Fijn om te horen! Dankjewel

Prima powerbank

Fijn en snel 1e contact op Facebook, daarna 2x een powerbank besteld en snel geleverd gekregen. Mooi en betaalbaar product, werkt prima en ziet er mooi uit. Hopelijk snel meer keuze in kleuren.
Op vragen komt er snel een antwoord, dus heel tevreden tot nu toe!

26. juli 2023

Besvarelse fra Atefia Casino

Bedankt voor je uitgebreide review Vincent. We zien je graag in de toekomst met nog meer kleuren en soorten uit ons bedrijf. Heel veel plezier

Top product!

Ideaal om mee te nemen, erg fijn dat het draadloos is. Levering was ook snel!👌🏽

10. august 2023

Besvarelse fra Atefia Casino

Fijn om te horen! En heel veel plezier met de My-Charge

Super

Super, ideaal om mee te nemen op vakantie. De levering was snel en correct. Er zit een duidelijke Nederlandse beschrijving bij.

21. maj 2023