Banner for Muziker

Muziker Anmeldelser 1.065

4,6

Toevallig uitgekomen bij een schatkamer aan muziek. Ik heb dan maar meteen een bestelling geplaatst met als gevolg dat ik al enkele dagen van prachtige muziek kan genieten. Van A tot Z verliep alles... Se mere

Great company with great prices ! They offer a lot of choices and everything is clear when you order goods. They provide a lot of options regarding the way you can pay or any kind of warranties y... Se mere

I have received the parcel in good order and as promised. The parcel fully meets my expectations and I am completely satisfied. The service is excellent.

1. Musikinstrumentforretning
  2. Butik med DJ-udstyr
  3. Elektronikbutik
  4. Pladestudie
  5. Nodebutik
  6. Butik med stereoanlæg

Een betrouwbare Europese webshop met meer dan 25 jaar geschiedenis en showrooms in Tsjechië en Slowakije, gespecialiseerd in muziekinstrumenten, lp’s, audiotechniek, DJ-apparatuur en muziekaccessoires. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf met respect voor de planeet en als doel om zijn diensten continu te verbeteren.

Ervaar muziek in al haar facetten

Gitaren, drums, keyboards, studio- en audiotechniek, lp’s & merchandise
Muziker levert topapparatuur voor muzikanten, producers, DJ’s en vinylfans, evenals audio-video liefhebbers.

Winkel met vertrouwen bij Muziker

Makkelijk retourneren, eigen servicecentrum en professionele ondersteuning

Makkelijk retourneren, eigen servicecentrum en professionele ondersteuning
Geniet van makkelijk retourneren, eigen servicediensten en professionele klantenservice.

Promotion box for Muziker

Muziker is een grote online retailer

Muziekinstrumenten en muziekaccessoires geleverd in 35 Europese landen

4,6

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

I am very satisfied

26. maj 2026

Great experience

Great experience! I'm very happy with the products I ordered from Muziker. The delivery was fast and everything arrived in perfect condition. Highly recommended!

21. maj 2026

en schatkamer aan muziek

Toevallig uitgekomen bij een schatkamer aan muziek.
Ik heb dan maar meteen een bestelling geplaatst met als gevolg dat ik al enkele dagen van prachtige muziek kan genieten. Van A tot Z verliep alles perfect. Ik bestelde online, kon snel afrekenen, werd op de hoogte gehouden van mijn pakketje en kreeg mijn bestelling keurig verpakt op de beloofde datum. Top!

5. maj 2026

Première expérience

Première expérience, satisfaite par le choix et par l'expédition rapide. Un petit point d'attention pour l'emballage qui mérite d'être amélioré.

29. april 2026