Snelle levering, dag na bestelling had ik het product binnen. Na het innemen van de collageen, zag ik al snel resultaat. Lijntjes in me gezicht zijn zichtbaar veel minder geworden, nagels veel ster... Se mere

Ik neem deze collageen nu bijna een maand en ik merk echt een verschil, mijn huid met eeuwige acne staat zachter, het is een fijn gevoel om na al die jaren een huid te krijgen die egaler lijkt. Daarbi... Se mere

Ik gebruik het al een tijd en mn huid en haren zien er goed uit dus ik blijf het gebruiken en het smaakt lekker en geen suiker erin verwerkt vond ik belangrijk dus tevreden klant!

Ik heb de pot met collageen net binnen en wat me opvalt is dat de pot halfleeg is. Ik begrijp dat niet!

1. Butik med vitaminer og tilskud

Muu’Muu staat voor ‘Meer voor mij’. Wij dragen hiermee uit dat wij oplossingen aanbieden waarmee je jezelf op de eerste plaats zet en de ‘strijd’ aangaat tegen de tijd. Zowel voor je gezondheid als voor je uiterlijk. Muu’Muu zal zich blijven inzetten om de beste oplossingen aan te bieden die past binnen ons hoofddoel: producten op de markt brengen die zonder chirurgisch ingrijpen een onmiskenbare toegevoegde waarde bieden op het gebied van anti-aging, schoonheid en gezondheid.

4,2

God

Ik gebruik het al een tijd en mn huid…

12. december 2022

Besvarelse fra MuuMuu.nl

Beste Monique Danen, heel erg bedankt voor je review, dat waarderen wij enorm. Tot snel weer!

Zeer tevreden

Snelle levering, dag na bestelling had ik het product binnen.
Na het innemen van de collageen, zag ik al snel resultaat. Lijntjes in me gezicht zijn zichtbaar veel minder geworden, nagels veel sterker. Me haar heeft glans en lengte gekregen.
Door positief effect bestel ik dit product nogmaals. Bedankt Muu Muu

7. december 2022

Besvarelse fra MuuMuu.nl

Beste Emel, heel erg bedankt voor je positieve review. Wij hopen dat elke maand de resultaten nog zichtbaarder worden zodat iedereen meer mag stralen. Tot snel weer!

het produkt is goed klantenservice reageert niet

het produkt is goed. maar tot twee keer toe een mail gestuurd met een vraag via de website. nul reactie. dit vind ik heel slecht

11. november 2022

Besvarelse fra MuuMuu.nl

Beste Anja, heel erg bedankt voor de feedback. Wij nemen dit serieus en willen je vragen als het nog niet is opgelost om een mail te sturen. We beloven dat het voortaan veel sneller afgehandeld gaat worden. Tot snel weer!