Muuio Anmeldelser

1. Urforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Muuio.com er en 100% danskejet webshop der tilbyder dansk service og dansk garanti og reklamationsret og ikke mindre end 30 dages returret. Originale ure til stærke priser - Hurtig levering - Tilfredse kunder

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Har handlet et ur hos Muuio

Har handlet et ur hos Muuio! Der er fuld service for pengene.
De kunne selv se, at Post Nord ikke havde leveret varen trods at varen lå på deres lager. Skrev til mig, at de ville tage kontakt med PN straks næste morgen. Det er bare så flot gjort. Tak Gerd fra Muuio. Handler absolut der, igen! Og pakken kom godt og solidt indpakket og i en meget lækker æske!

21. februar 2018

Kære Charlotte

Mange tak for anmeldelsen. Beklager at vi løb ind i et problem med travlhed hos PostNord, men jeg er glad for at du har været tilfreds med handlen.

Muuio ApS

Varm anbefaling herfra

Jeg troede først siden var falsk, men købte alligevel fordi i var de eneste som havde det ur jeg søgte. Halvanden dag efter jeg bestilte kom det til døren. Ingen problemer, varm anbefaling herfra :)

26. januar 2018

Kære Majid

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er naturligvis kede af, at siden kan give et indtryk, at være falsk. Vi gør rigtig meget ud af, at have tilfredse kunder og skabe en tryghed gennem sikker betaling og e-mærket. Vi håber, at se dig igen på Muuio.com.

Muuio kan klart anbefales

Muuio kan klart anbefales, da Muuio har kanon god kundeservice! Jeg bestilte et ur, som jeg desværre måtte annullere, men Muuio var hurtige til at annullere varen indenfor 10 minutter. Kanon god service og kan klart anbefales!

12. juni 2017

Besvarelse fra Muuio

Tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse og føler sig trygge ved at handle hos os. Håber vi kan hjælpe en anden gang.

God upcoming ur site

MUUIO er en rigtig god hjemmeside med fede ure til enhver smag og i et fornuftigt prislag så man kan købe et nyt i nu og næ.
Man for hurtig feedback på spørgsmål og forsendelserne er også i orden
Kan kun anbefale MUUIO, hvis man er ude efter et nyt ur

19. januar 2017

Besvarelse fra Muuio

Tak for den positive tilbagemelding. Vi er glade for, at vi har levet op til forventningerne.

God service.

Jeg har været rigtig godt tilfreds med mit køb ved Muuio. Rigtig god service, kan helt klart anbefales.

16. januar 2017

Besvarelse fra Muuio

Det glæder os, at du har været tilfreds. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Hurtig levering, uden problemer!

Masser af dejlige ure til alle anledninger!
Hurtig levering, vil helt sikkert bestille der igen!

16. januar 2017

Besvarelse fra Muuio

Tusind tak for en høj score. Det er så bekræftende at vide, at vores store arbejde med at have kunden i fokus, virker. TAK.

Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)