Se, hvad kunderne siger
Nou jullie tassen vind ik mooi en prachtig en mijn vrouw die ik ermee verrast heb ook. Die verdienen 5 sterren. Ik heb er 4 gehad waarvan 3 verkeerd en teruggestuurd. De service, de communicatie, de t... Se mere
De tassen van Mutsaers zijn echt geweldig. De service laat wat te wensen over. Na bestelling (en betaling) totale radiostilte. Via een omweg een mobiel nummer kunnen appen en na twee maanden dan einde... Se mere
De goede naam van Mutsaers wordt te grabbel gegooid door het niet nakomen van afspraken, aangeven dat de bestelling 'vandaag' wordt verstuurd en dat na 8 dagen postNL nog steeds het artikel niet heeft... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mutsaers® is al meer dan 55 jaar een trouw familiebedrijf waar elke dag met veel wordt passie gewerkt aan het maken van mooie lederwaren. Vanuit onze trouwe werkplaats in Kaatsheuvel maken wij handgemaakte tassen en accessoires. Onze vaste leerlooierij in Italië voorziet ons van het beste en mooiste leer. Het leer is gelooid met plantaardige extracten en wordt vakkundig afgewerkt met natuurlijke oliën. De kwaliteit van het leer zorgen ervoor dat jij met veel trots, passie en beleving de artikelen van Mutsaers bij je kunt dragen. Mutsaers® staat voor vakmanschap. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vandaal. Ook vinden wij persoonlijkheid erg belangrijk. Bij ons kunt u altijd terecht met vragen, advies of persoonlijke wensen voor uw tas. Doordat wij onze eigen fabriek in Nederland hebben kunnen wij alles naar uw wens produceren.
Kontaktoplysninger
Holland
- mutsaers.nl
Goede service👍
Levering heeft uiteindelijk plaatsgevonden
1 maand na bestelling niets vernomen of ontvangen. Uiteindelijk na contact een terugbetaling gekregen en het product (een vervangende schouderband) ook, maar helaas 2x in de verkeerde kleur.
Uiteindelijk heb ik het opgegeven en zelf bij een lederspecialist mijn oude schouderband laten repareren met een onderdeel van de geleverde nieuwe band (die in de verkeerde kleur was).
De bedoeling is goed, maar de service is trager en uiteindelijk niet doeltreffend voor wat je bij dit merk verwacht. Ruimte voor verbetering :)
Goede kwaliteit
Snelle levering. Produkt voldoet volledig aan verwachtingen. Goede stevige kwaliteit gecombineerd met een prachtige uitstraling
Mooie producten maar slechte klantenservice
Mooie producten.
Jammer dat de webshop klantenservice zo traag werkt en telefonisch contact onmogelijk is.
De tas is geleverd zonder bijbehorende schouderriem en zonder retouretiket.
Geen reactie op mijn retourmelding.
Tas besteld en betaald croco leer en…
Tas besteld en betaald croco leer en cognac kleur de volpe
Krijg na een paar weken een mailtje dat het leer afgekeurd is en dat ze wachten op nieuwe, prima als je ergens niet tevreden over bent dan moet je het terug sturen, mocht een andere kleur kiezen of wachten op het nieuwe leer. Ik heb gekozen om 3 weken te wachten want zo lang zou het duren, na iets meer als 3 weken heb ik toch maar eens gevraagd hoe het ervoor stond
Nou nog niets maar we hebben wel een andere kleur voor u en omdat het een kadootje is voor mijn vrouw haar verjaardag toch maar besloten omdat dan maar te doen, en eerlijk is eerlijk ze stuurden me een foto en de tas was prachtig.
Nu probeer ik al 2 dagen een track en tracé code te krijgen maar ik hoor echt helemaal niets meer. Begin me nu wel een beetje zorgen te maken eerlijk gezegd
Tas is eindelijk binnen en eerlijk is eerlijk de tas is prachtig nu nog de tracker en voor het lange wachten zouden ze nog extra’s opsturen dus ik hou jullie op de hoogte

Snelle service
De fietsbevestiging van mijn visitetas was gebroken, ik mailde of dit te vervangen was en kreeg binnen een dag antwoord. Binnen twee weken had ik het onderdeel in huis.
Waardeloze klantenservice en lege handen
Waardeloze klantenservice. Probeer al bijna een week in contact te komen omdat na ontvangst van factuur en na betaling ik al 3 weken niets verneem over de levering van de bestelde tassen.
Telefonisch niet bereikbaar, per mail geen reactie, de contact mogelijkheden via de site lopen ook op niks uit.
Kortom waardeloze ervaring en sta nog steeds met lege handen!

Besvarelse fra Mutsaers.nl
Prachtig afgewerkte laptoptas (the…
Prachtig afgewerkte laptoptas (the sleeve) sinds kort in gebruik. Is in vele opzichten zijn geld waard! Goede leefkwaliteit, top afwerking en zeer praktische indeling. Fijn ook te weten dat dit een handgemaakt Nederlands fabricaat betreft. Dank Mutsaers en groet van een zeer tevreden gebruiker!
Heel blij
Goede communicatie over de bestelling en een prachtige tas. Heerlijk de geur van echt leer
Een werkelijk prachtige aktetas!
Een werkelijk prachtige aktetas!
Het was nog spannend of deze op tijd zou worden geleverd, maar na telefonisch contact kwam uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht.
Goed geholpen door vriendelijke…
Goed geholpen door vriendelijke medewerkers en doen wat wordt beloofd! Daarnaast een hele mooie tas.
Prachtige tas
Prachtige tas, zoals gehoopt/ verwacht.
Het product kwam wel een stuk later dan gehoopt maar de uiteindelijke communicatie hierover was duidelijk.
Zeer tevreden klant
Uitstekend product. Geheel volgens verwachting . En geleverd voor de verwachte datum.👍
Wat schetst mijn verbazing...
Nu wel ineens 3 e-mails met reacties... Na mijn eerder achter gelaten review...
Er is nu 1 sleuteltje nagezonden! Wel met een factuur van maar liefst € 8,99 !!! Hoe durft u mij die kosten
überhaupt nog in rekening te brengen?
Het sleuteltje past heel slecht, durf het ook niet te gebruiken. Ook al niet omdat het maar 1 sleuteltje is. Gebruikelijk toch altijd 2 sleuteltjes bij een slot (voor het geval dat het nodig zou zijn) Er zouden ook 2 sleuteltjes worden nageleverd.
Het is een prachtige tas, maar gebruik die dan maar zonder sleuteltje, wil niet het risico lopen dat de tas niet meer opengaat...

Besvarelse fra Mutsaers.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.