MUTEc (Musikalsk Underholdning til Events og Ceremonier) Anmeldelser 7

4,3

1. Musiker
  2. Kunstner

Hør lyden af to strygere (violin og bratsch) , der har spillet sammen siden de var små. Vi har sunget siden vi kunne gå og spillet flere koncerter sammen end CV'et har plads til. I dag dyrker vi nærværet i musikken, fordi dét er en ting vi nyder at gøre sammen. Ved siden af musikken er vi ingeniør og læge, og dyrker derfor musikken i det omfang der giver os glæde og energi. Det mærkes ude hos lytterne, at vi spiller fordi vi ikke kan lade være og fordi vi elsker at have den kvalitetstid sammen. Vi går op i at levere musik i høj kvalitet, og med en stabil kommunikation, så I føler jer trygge på dagen. Vi har efterhånden en bred erfaring i at spille i kirker, forsamlingshuse, restauranter og udenfor, hvor vi også har udstyr, der kan forstærke lyden fra instrumenterne. Vi spiller til alt hvad fantasien kan række til; typisk til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, firmafester og receptioner, men også til de svære tider, herunder begravelser og afskedsceremonier.

4,3

En uforglemmelig oplevelse

En uforglemmelig oplevelse – kan varmt anbefales

Jackline spillede til vores vielse, og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Hun er både utrolig venlig, nærværende og samtidig meget professionel og dygtig. Hele vejen igennem var hun nem at snakke med, og vi følte virkelig, at vores ønsker blev hørt og taget alvorligt.

Det gjorde en kæmpe forskel på dagen, at hun skabte så tryg og smuk en stemning med sin musik. Hun var endda med på at overraske min mand med et særligt nummer som vores outro ud af kirken – og det blev et øjeblik, han sent vil glemme.

Vi er dybt taknemmelige for hendes bidrag til vores dag. Det var en oplevelse, vi ikke ville have været foruden. Vi anbefaler Jackline af hele hjertet.

10. september 2025

Kære Vicky,

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en god oplevelse. Det var et smukt bryllup at være en del af, så tak til jer.

Jackline

Smukkeste musikalske ramme om vores vielse

Jacklin og Katrin spillede til vores vielse under åben himmel d 30. august 2025, og musikken blev uden tvivl et af de smukkeste øjeblikke på dagen.

At gå op ad stien med min far, møde min mand og senere gå ud igen som ægtefolk, var stærke øjeblikke, som vi altid vil forbinde med deres toner. Deres samspil var bare noget helt særligt. Musikken føltes levende og til stede i øjeblikket, ikke bare som baggrund, men som en del af selve vielsen.

Allerede inden brylluppet mødte vi Jacklin, som var helt vildt imødekommende. Det betød meget for os, at hun delte ud af sine egne bryllupserfaringer og mødte os med ægte engagement og selv kendte til betydningen af dagen.

De varmeste anbefalinger og tak fra os 😊
Sofie og Casper

30. august 2025

Kære Sofie og Casper,

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en god oplevelse, og at I var glade for vores sammenspil.
Vi nød, at spille til jeres bryllup under åben himmel, det var noget helt særligt.

Dejlig oplevelse

Vi havde fornøjelsen af at få Mutec til at spille til vores bryllupsceremoni. Det var en super dejlig og tryg proces, hvor de kunne spille de lidt alternative sange vi havde valgt. Det lød så smukt og var bedre end vi kunne forestille os til vores bryllupsceremoni. Vi vil varmt anbefale dem til andre. Kærlige hilsner Jakob og Josephine

20. september 2025

Kære Josephine og Jakob,

Tak for den pæne anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at det var bedre end I havde forestillet jer - vi stræber altid efter at gøre vores bedste.
Det var en smuk ceremoni, som vi takker for at være en del af.

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse med smuk violin og så rar service.

31. oktober 2023

Kære Lone,

Vi værdsætter din positive anmeldelse. Det var dejligt, at spille til jeres smukke bryllup.

I ønskes en god dag,

Mvh
Jackline fra MUTEc

Spillede i kirken til vores bryllup

Jackline spillede violin, da min kone gik op af kirkegulvet i 2019. Live violin musik i kirken, skaber en helt fantastisk stemning, som vi ikke ville være foruden.

Det kan være svært at få timet musikken, sammen med bruden går op af kirkegulvet, men det har man en snak om inden den store dag, så man ikke skal tænke over noget.

Det bliver udført meget professionelt, og man nyder det bare når man er i kirken.

Udover at spille koncerter, så går jeg til klaver undervisning hos Jackline. Igen er hun meget professionel og kompetent, i det hun laver. Kæmpe anbefaling herfra.

11. januar 2023

Kære Morten,

tak for din gode anmeldese. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Hav en dejlig dag,

Med Venlig Hilsen
Jackline

Fantastisk musik til vielse og…

Fantastisk musik til vielse og reception!

Jackline på violin og Katrin på Bratsch gjorde det helt fantastisk og komplementerede virkelig hinanden godt til vores bryllup.

Forløbet var fra start trygt og godt - vi havde en rigtig god dialog med Jackline om hvilke melodier vi ønskede til vores vielse(hvor det også var muligt, at få spillet "vores sang", selvom det var et ukendt nummer, lavede de noder og øvede op til, og vi fik lov til at høre den inden selve dagen). Jackline fik frie tøjler til at sammensætte musik til receptionen, som var det en blanding af klassisk musik og popnumre, helt perfekt . De skabte en helt unik stemning til vores bryllup, som vi ikke ville have været foruden.

Nogle ting ville man gøre anderledes, hvis man holdte bryllup igen - men én ting er sikkert, det var det hele værd at have live violin og bratsch spil til vores bryllup, og jeg ville ikke tøve med at booke dem igen eller anbefale alle andre at gøre det samme.

Udover det gode forløb, så er der ikke en finger at sætte på kvaliteten af deres smukke spil, og så er deres venlighed og høje kundeservice enormt skøn.

20. august 2022

Kære Signe

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, I havde en god oplevelse.

Jackline

Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)