Musikquizkampen Anmeldelser 6

3,9

3,9

God

Sjovt og nemt at gå til.

Musikquizkampen er virkelig sjov og nem at gå til. Spillet har en god blanding af musik fra forskellige genrer og årtier, og tempoet gør, at man hele tiden er engageret. Det fungerer perfekt til både små og store grupper, og man får hurtigt gang i grin og konkurrence.

21. december 2025

Vi har lige købt spillet Musik Quiz…

Vi har lige købt spillet Musik Quiz Kampen: Danske hits. Udvalget af sange er virkelig godt og varieret, og det er skønt med så mange kendte hits.

Desværre er det meget frustrerende, at sangene ikke altid åbner korrekt i Spotify. Ofte er vi nødt til helt at lukke Spotify og scanne QR-koden igen – og nogle gange kræver det 1–3 forsøg, før den rigtige sang åbner. Det sker cirka ved hvert tredje kort.

Jeg har forsøgt at finde en forklaring eller vejledning på jeres hjemmeside og på YouTube, men uden held. Derfor er jeg i tvivl om, hvorvidt vi gør noget forkert i processen, når vi scanner QR-koden via kameraet, som fører til hjemmesiden Shabam.dk og derfra videre til Spotify.

27. december 2025
Musikquizkampen-logo

Besvarelse fra Musikquizkampen

Hej Signe

Håber du gider at række ud til os, så vi kan hjælpe dig til en god oplevelse - skriv til os på kontakt@musikquizkampen.dk

Der er scannet et sekscifret antal kort i december alene, og foruden denne anmeldelse har vi kun fået to andre mails med folk, hvor scanninger drillede, og de er begge blevet løst, så skriv til os, så hjælper vi også dig.

Det du beskriver er korrekt, brug telefonens kamera-app, og ikke en QR-kode-scanner app, scan kortet og sangen afspilles i Spotify(via shabam). Hvis den ikke gør, skyldes det oftest en sikkerhedsindstilling på telefonen, der forhindrer apps I at påvirke andre apps.

Men skriv til os, så hjælper vi med at finde en løsning på din konkrete sag

Et fantastisk spil der samler familien…

Et fantastisk spil der samler familie og venner - det må jeg bare sige. Jeg ledte efter et festligt spil med musik, som jeg kunne have med på ferie til de hyggelige sommeraftener. Hold op hvor vi grinede og konkurrerede. Kæmpe anbefaling 👌👏🤗

2. august 2025

Service langt udover hvad man kan forvente!

Jeg bestilte tilbage i oktober den store pakke med 6 udvidelser. Vi har spillet med stor glæde, men er endnu ikke nået igennem alle udvidelser. Jeg bliver for få dage siden opmærksom på, at jeg har modtaget 2 ens pakker, og dermed mangler en anden. Jeg gør opmærksom på problemet, og de er hurtigt tilbage med besked om at jeg modtager den jeg mangler, og kan beholde den ekstra eller give den væk. Jeg har i dag modtaget min pakke, og her har de valgt at give mig endnu en udvidelse til spillet, som en lille undskyldning. Det havde de slet ikke behøvet. Jeg er fan af spillet, og af servicen!

18. december 2024

Super god service

Havde bestilt spillet + nogle tillægskort. Måtte rykke et par gange. Da jeg modtog pakken havde de lagt nogle ekstra tillægskort i. Det kalder jeg en super service.

10. oktober 2024

Total fed musikquiz

Musikquizkampen er en total fed musikquiz, hvor man både får grint og bliver rigtig godt underholdt. Kan helt klart anbefales.
Desuden er der hurtig levering og rigtig god service.

14. oktober 2024