1. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Musikkens Hus. Det nye koncerthus i Aalborg

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Julekoncert 2025

Vi er et ægtepar midt i 70-erne, der flere gange havde set koncerter fra huset i tv, ville opleve Musikkenshus.
Vi valgte julekoncert med Sissel Kirkeby, hun synger fortræffeligt omend det ikke altid var lige let at forstå hende.
Men pointen er total manglende julestemning, der fandtes ikke noget som helst der kunne henlede på en julekoncert, ikke engang et juletræ!!
Musikhuset kan simpelthen ikke være bekendt at arrangere og kalde det en julekoncert!
Derfor denne anmeldelse, så andre ikke bliver skuffet som os, næste år finder vi andre hyggelige koncerter.
Mvh Henning Grau

9. december 2025

Dåglig service

Forsøgte at købe 2 billetter til en koncert. Ville gerne sidde nede i salen, hvor der var 3 ledige sæder. Men på grund af en politik om, at der ikke må efterlades et enkelt sæde, kunne jeg ikke få lov til at bestille kun 2 via Ticketmaster. Kontaktede Ticketmaster om mulighed for køb af kun 2, svarede de 'Det er som udgangspunkt ikke muligt at efterlade én ledig plads.' - først da jeg sprugte dem direkte 'Så svaret på mit spørgsmål er: Det får jeg ikke lov til, på nogen måde....', kunne de svare 'Det er ikke muligt nej.'
Herefter forsøgte jeg at kontakte Musikkens Hus pr. telefon, og her sad jeg i kø til billetsalg i 11 minutter, og fik over 8 gange at vide, at jeg nu var nr. 1 i køen, selv om jeg havde fået "ringetone". Først da jeg ringer til kundeservice får jeg kontakt, men her er resultatet det samme, man kan ikke købe 2 billetter, hvis der bliver en ledig plads tilbage... og der var mulighed for billetter andet sted i salen (i dette tilfælde i bagerste rækker på anden balkon) .
Det viste sig også, at der var én til at passe både kundeservice og billetsalg.....
Alt i alt en dårlig oplevelse, og jeg er ikke engang kommet ind i Musikkens Hus

12. marts 2025
Musikkens Hus-logo

Besvarelse fra Musikkens Hus

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med at købe billetter ikke har levet op til dine forventninger.

Den dag, du kontaktede os, oplevede vi stor travlhed i billetkontoret både på telefonen og ved skranken, hvilket desværre betød længere ventetid. Vi forstår, at det kan være frustrerende, og vi beklager, at det tog tid at få fat i os.

Vores billetpolitik om ikke at efterlade enkeltstående sæder er en praksis, vi følger for at sikre, at flest mulige gæster kan få gode pladser i salen. Vi ved, at det kan føles begrænsende i enkelte tilfælde, men det er en beslutning, der er truffet for at optimere koncertoplevelsen for både publikum og kunstnere.

Vi lyttede til din frustration og forsøgte at forklare baggrunden for billetpolitikken, men vi forstår, at det ikke var den løsning, du havde håbet på. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores løbende evaluering af vores procedurer.

Vi håber stadig, at vi får mulighed for at byde dig velkommen i Musikkens Hus en anden gang.

Vi havde en fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse i Musikkens hus, med Opera Madam Butterfly.
Fantastisk lyd og opførelse.
Jeg har set Madam Butterfly flere gange, men denne opførelse var super god.
Super god stemning og service i Musikkens hus.

16. november 2024

Koncertoplevelse ødelagt af støjende skoleelever.

Nøj, hvor har man glædet sig meget til en festlig aften med flot symfonisk musik af Richard Strauss og Claude Débussy. Aalborg Symfoniorkester og gæsterne fra Aarhus Symfoniorkester spiller da også op til deres allerbedste under ledelse af den fabelagtigt gode gæstedirigent Thomas Søndergaard. Der er potentiale til noget magisk på scenen. En fantastisk musikoplevelse venter os... - hvis det altså ikke var for den infame skoleklasse, der havde indtaget en stor del af pladserne på højre flanke på 1. balkon. Uopdragne møgunger, der sad med skoene oppe på lædersæderne under koncerten, sad med fødderne henover stoleryggene før forestillingen samt i pausen. En håndfuld af eleverne kedede sig og sad og snakkede højlydt med hinanden under stortset hele 1. halvdel af koncerten - et par gange blev der sågar skraldgrinet under musikken. Først da en ansat ved Musikkens Hus ca. midtvejs i Alpesymfonien bad de uopdragne teenagere tie stille, fortog snakken på balkonen sig. Men da var det desværre for sent at redde den samlede musikalske aften for os på 1. balkon, der havde købt billetter og set meget frem til BÅDE Débussy OG Strauss. Aldrig har vi oplevet så forstyrrende og uopdragne publikummer som denne gruppe skoleelever. Hvor var deres lærere egentlig henne? Tak for indsatsen til dirigent og orkester samt gæstesymfonikerne fra Aarhus. Gid vi havde kunnet nyde jeres præstation gennem hele koncerten. Grundet støjen fra skoleklassen kan den samlede koncertoplevelse desværre ikke tildeles flere end 3 stjerner.

9. november 2023

Fin betjening. Dejlig totaloplevelse

Fin betjening ved køb af billetter. Gode pladser på balkon anden række med godt udsyn
Salen ser fin ud. Loftet i forhallen med de lysende orange cirkler virker optimistisk
Toiletter også på balkonetage...De er gode....Tænk flere toiletter, og gulvet i forhallen gynger ikke som DR's forhal på Amager.
Desuden har imødekommende personer fundet mit tørklæde og sendt det direkte til min postkasse. Huset set også flot ud udefra og ligger fint ved Limfjorden.

30. november 2022

1. række med ekstremt begrænset udsyn til scenen

Vi har været til mange gode arrangementer i Musikkens Hus, men sidst vi var afsted, havde vi fået pladser på forreste række, hvilket vi glædede os til. Desværre kunne vi intet se, da vi sad lige foran en stor monitor. Vi havde to piger med, som var meget skuffede. Det er bestemt ikke nogen god oplevelse at være inde for at se teater, for så kun at kunne se meget lidt af scenen. I pausen gjorde vi noget personale opmærksom på problemet, og fik at vide, det ville de huske til en anden gang… Har sendt en mail til dem for ca 3 uger siden og har endnu ikke fået et svar, andet end at de har modtaget vores mail. Vi havde helt bestemt forventet en noget større professionalisme fra et sted som Musikkens Hus.

23. oktober 2022

Frygtelig sidde komfort….

Var til fantastisk foredrag.
MEN…sidde komforten var frygtelig, meget dårlig benplads og stolene var frygtelige at sidde i, så det kunne nemt have ødelagt aftenen, men holdt ud!!

19. september 2022

Vi kunne ikke komme pga Corona og…

Vi kunne ikke komme pga Corona og ønsker tilgodebevis. Efter tons af tlf opkald og emails, som de smider i spam svarer de " ikke vores problem".bla bla bla......???? I har lige mistet faste kunder på grund af jeres GRISKHED. Pengene beholder I med glæde.
Grådighed er en af de 7 hovedsynder og kendt fra de 10 bud. ......tænk over det.

Kommer ALDRIG igen.

5. juli 2022

1 stjerne maks og dårlige undskyldninger

Først og fremmest.
Fejl på billetten i forhold til åbning af dørene. Der stod kl 19, men de MENTE at der skulle stå kl 1930.
Der kom en repræsentant og fortalte os alle (100+) mennesker som stod i kø at VI (!) havde misforstået klokkeslettet og der er normalt at dørene åbner kl 1930.
Well det var min første gang der, så hvordan i Hell skulle jeg vide hvad er "normalt" ???
Så dårlig en undskyldning og at lægge den over på gæsterne er alt for ringe.

Intim salen var fyldt med røg allerede inden koncerten, så meget at udsynet var begrænset og vejrtrækning påvirket.
Øllen var udvandet, Tim trods for det skulle være Tuborg classic, dog havde det en rigtig god temperatur
Jeg er ikke en som normalt piver over disse ting, MEN jeg havde forventet mere i forhold til den pris vi betalte

28. april 2022

Randy Brecker koncert d. 19.9.

Var d. 19.9. til koncert med Randy Brecker. Musikken var fremragende, men arrangementet havde alvorlige fejl. F. eks var pladsbilletsystemet ophævet, hvilket betød at vi kom til at sidde langt tilbage i stedet for på
1.række, som vi havde pladsbillet til.
Dernæst var bandlederen levnet så lidt plads på scenen, at han 2 gange faldt ned.
Synd med så alvorlige skønhedsfejl som baggrund for fremragende musik.

26. september 2021

Jeg har fået et gavekort til musikkens…

Jeg har fået et gavekort til musikkens hus, og finder et arrangement vi gerne vil se, men ak det er Tikko som sælger billetter og der kan gavekortet ikke bruges. Musikkens hus informerer mig om at et gavekort med teksten "Musikkens Hus" kun kan bruges ved Ticketmaster!!

8. juni 2021

Kan Musikkens Hus leve med den kundeservice?

Købte i august billetter til "Jesus Christ Superstar" den 25. oktober. Umiddelbar inden koncerten fik mail fra Musikkens Hus, der var på grund af begrænsninger ikke plads til os alligevel (underforstået, at vi kom bagers i køen, vi er jo ikke sponsorer e.l.).
Så forventede vi naturligvis pengene retur, MEN fik derimod en mail:
Billettens pris vil blive refunderet til det angivne reg.- og kontonummer. Behandlingstiden for refunderingen kan være op til 30 dage. Gebyrer og eventuelle tilkøbsprodukter refunderes ikke.
Vi beder dig have forståelse for, at de særlige omstændigheder skaber stor travlhed i vores Servicecenter. Derfor vil vi bede dig om at undlade at kontakte os. I stedet kan du finde relevant information på vores hjemmeside ticketmaster.dk

24. november 2020

Parker ALDRIG i P-kælderen

Jeg har oplevet gang på gang, at man bliver snydt så vandet driver i Musikkens Hus' P-kælder. Bortset fra, at et P-billet fra klokken 16-21 koster knap kr. 80,-, så får du en P-bøde oveni på kr. 780,-, med begrundelse fx at "ikke kontrollerlbar P-billet" fordi billetten ligger i passager-siden af forruden. Du kan på forhånd glemme at få pengene retur :-( - en ellers dejlig aften er totalt ødelagt.

20. september 2018

Rigtig god kundeservice

Jeg har ikke besøgt Musikkens Hus, men havde problemer med at bestille en specialbillet gennem TicketMaster, der ikke var specielt hjælpsomme.

Men da jeg ringede til Musikkens Hus blev jeg mødt af en meget venlig og hjælpsom medarbejder, der sørgede for at det hele kom til at virke i løbet af ingen tid.

22. august 2017