Inizialmente nessun problema. Ho pubblicato presso di loro 2 brani. Poi ne avevo altri 3. 2 ho fatto per pubblicarli, l'altro momentaneamente era in bozza. Loro mi hanno pubblicato solo quello in bozz... Se mere
C’est rare pour moi d’écrire un avis défavorable, généralement je m’abstiens. Heureusement, je n’ai déposé qu’un seul titre sur MusicDiffusion : si je souhaite le retirer de toutes les plateformes, i... Se mere
ATTENTION ARNAQUE ! Comme beaucoup de musiciens, Music Diffusion m'a volé mes royalties (ils me doivent plus de 2000€) Aucune réponse aux mails, des faux versements annoncés sur leur site fraudu... Se mere
Devant le nombre important de distributeurs de Musique j' ai longtemps hésité avant de faire mon choix. Je suis très satisfait d' avoir choisi MusicDiffusion. J' ai été aidé par mail par des gens pati... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Always you are on time ✌️ your service…
Always you are on time ✌️ your service is very helpful
Reply to email on the same day.
Reply to email on the same day.
Concise responses.
Finally they solve the problems.
Fast customer support!
Très satisfaisait du service.
Improve Copyright Checks.
Improve Copyright Checks.
Many Songs that are detected for "copyright" sound completely different
I appreciate that I receive a quick…
I appreciate that I receive a quick reply but sometimes the reply is not really clear ?
They just wait for you to take off the tracks
Their business model is not to help you earn money but just sit and wait until some of the artists got signed and requests removing the tracks from musicdiffusion. Then their business model comes up, they will charge you around $500 for each track you want to take off.. Scammers.
They solved my problem
I lost 40$ for nothing.
I lost 40$ for nothing.
I paid 40$ for unlimited plan and guess what? not even a single release of mine can be made after that. it's been almost two weeks and my music hasn't been published yet. there's no warning or any information telling me what happened with my music or at least what i should do. if my music can't be published (due to whatever reason), it will stay unpublished without any notice from them at all.
I don't wanna say this distribution platform is a scam, but based on my experience, it's far worse than that.
Music Diffusion is Spam
Music Diffusion is Spam, i waiting almost 1 year income from them, they even not repaly any more on my mail. DONT GO THERE! SPAM!
nothing to complain
Tenho estado satisfeito com esta distribuidora, desde 2022. Foram até agora 3 LPs e um single lançados. Pretendo continuar. A equipe responde em até 2 dias, mas normalmente antes.
NOT RECOMMENDED!
To cut a long story short…
NOT RECOMMENDED!
The rest of the reviews below already said it all!
READ THEM!
Clearly fake reviews and fake company
Clearly fake reviews and fake company
As soon as I started to make some money my account said "This user isn't active. User blocked" and stopped responding to my emails
Thanks for nothing. Also they want you to send your ID, full Info and Banking details through email??? which is super sketchy, if their email gets hacked all your data will be easily accessible.
Dont distribute here, fake company
Réactivité optimale
Service à l'écoute des gens Mike fait du super boulot
Service à l'écoute des gens, ils savent s'adapter à la situation de chacun car la mienne était particulière. Mike a su régler le problème comme il se doit. J'étais dans le doute de la fiabilité des services au début mais j'admets que MusicDiffusion est un site de distribution qui ne m'a jamais déçu. Je recommande fortement
Super pro !
Bonjour,
Super plate-forme ! et un grand merci à toute l'équipe !
Très réactive aux questions que je posais.
Respect des délais.
Tout a été fluide et parfaitement suivi.
Je recommande vivement Musicdiffusion à tous les artistes !
la rapidité
la rapidité, la réaction positive a mes demandes et tout un large choix pour promouvoir et faire découvrir la musique a un plus large publique
Merci!