Uprofessionelt firma
Bliver kontaktet, da jeg har bedt om tilbud fra 3 forskellige murere vedr. reparation af brusekabine. Vi aftaler, at de skal komme og kigge, for at kunne give et tilbud. Han vælger så at komme en del senere på dagen end aftalt, men vi tænker, at det kan jo ske for alle, at man bliver lidt forsinket. Han giver os et overslag og siger, at han vil sende os et tilbud. Dagene går og vi hører intet, indtil han igår ringer og spørger om han kan komme forbi og lave arbejdet. Jeg siger til ham, at for det første, har vi ikke modtaget tilbuddet og for det andet er vi altså på arbejde, så det skal planlægges. Vi aftaler derfor at han kan komme idag fredag mellem kl. 6.30 og 7.00 og det vil tage 2-3 timer. Jeg vælger derfor at tage en fridag. Kl. 15.00 er han stadig ikke dukket op og gentagne telefonopkald har ikke givet pote, da den ikke bliver taget. Jeg synes, dette er fuldstændig uacceptabelt af et firma, som på deres hjemmeside skriver, at de er professionelle og altid sørger for at holde tiden.