Produktionsfejl på bøgerne
Ødelagt bøger.
Jeg købte medicinsk kompendium. Bøgerne var pakket ind men indpakningen var gået op, bøgerne var klistret til hinanden. Så forsiden var ødelagt, da jeg tog dem fra hinanden. Jeg skulle cykle 30 min ud til boghandlen med to meget store, tunge bøger for at bytte dem. De "nye" bøger var endnu mere beskadiget end dem jeg i forvejen havde. De kunne endnu engang tilbyde en ombytning. Jeg klagede, fordi jeg ikke mente, at det var retfærdigt, at jeg skulle cykle ud til boghandlen igen og investere så meget tid og kræfter, når det er deres fejl og produktet burde være i orden fra start. De sendte derfor et nyt eksemplar til min adresse, og så skulle jeg sende mine bøger retur. Der var samme problem med de nye bøger, og jeg måtte derfor sende dem retur. Da jeg ikke gad mere besvær med at transportere de store bøger frem og tilbage, foreslog jeg mulig dekort. Det blev afvist, og jeg fik at vide, at jeg kunne cykle ud til boghandlen igen med mine bøger og få mine penge retur, hvis jeg afleverede bøgerne. Desværre kan jeg ikke undvære bøgerne på mit studie, og jeg må derfor indfinde mig med, at jeg har betalt fuld pris for bøger med produktionsfejl.
Super ærgerligt og virkelig irriterende at have brugt flere timer på at rende frem og tilbage.
29. maj 2023