Forlaget Munksgaard Anmeldelser 12

2,4

1. Boghandel
  2. Bogforlag
  3. Uddannelsesinstitution

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fagbøger inden for medicin, sygepleje, erhvervsuddannelser, ergo- og fysioterapi, ernæring og sundhed. Højt kvalificerede bøger til sundhedsuddannelser.

2,4

Under middel

Gået væk fra e-nøgler...

Købte bøgerne hos dem, og regnede med at der fulgte e-nøgle med. Det fik jeg kort og kontant svar på at de er gået væk fra... Pænt ærgerligt da det var det som talte for at købe bøgerne fysisk og ikke bruge en abonnement løsning. Bøgerne er enorme, så de er super træls at slæbe på, hvis man vil studere andre steder end hjemme...

7. oktober 2024

Manglende sidetal

Jeg har købt indtil flere I-bøger hos jer, i håb om ikke at skulle fragte alle mine bøger frem og tilbage på studiet. Her finder jeg ud af at der ingen sidetal er, og dermed er bøgerne næsten irrelevante, da jeg skal bruge det dobbelte tid på at finde sidetal. Virkelig ærgerligt, at der ikke er taget højde for netop dette.

10. september 2024

Falsk marketing

Hvis man skulle købe en bog, som er i den nyeste udgave og med intakt I-bog kode, så skal man vide at Munksgaard har valgt at fjerne koderne i bøgerne, men de har ikke råd til at kalde bøgerne der er solgt med koderne hjem igen.

Fik en længere opsang om, at de skulle tjene penge og derfor var de gået væk fra løsningen. Det er super fedt, når man er en god kunde, der købt bogen i en ved udbyder.

De har juridiske deres på rene siger manden og det er da også fint, men det stadigvæk dårligt for alle os, der risikerer at brænde nallerne på det.

14. marts 2024

Produktionsfejl på bøgerne

Ødelagt bøger.
Jeg købte medicinsk kompendium. Bøgerne var pakket ind men indpakningen var gået op, bøgerne var klistret til hinanden. Så forsiden var ødelagt, da jeg tog dem fra hinanden. Jeg skulle cykle 30 min ud til boghandlen med to meget store, tunge bøger for at bytte dem. De "nye" bøger var endnu mere beskadiget end dem jeg i forvejen havde. De kunne endnu engang tilbyde en ombytning. Jeg klagede, fordi jeg ikke mente, at det var retfærdigt, at jeg skulle cykle ud til boghandlen igen og investere så meget tid og kræfter, når det er deres fejl og produktet burde være i orden fra start. De sendte derfor et nyt eksemplar til min adresse, og så skulle jeg sende mine bøger retur. Der var samme problem med de nye bøger, og jeg måtte derfor sende dem retur. Da jeg ikke gad mere besvær med at transportere de store bøger frem og tilbage, foreslog jeg mulig dekort. Det blev afvist, og jeg fik at vide, at jeg kunne cykle ud til boghandlen igen med mine bøger og få mine penge retur, hvis jeg afleverede bøgerne. Desværre kan jeg ikke undvære bøgerne på mit studie, og jeg må derfor indfinde mig med, at jeg har betalt fuld pris for bøger med produktionsfejl.
Super ærgerligt og virkelig irriterende at have brugt flere timer på at rende frem og tilbage.

29. maj 2023

Dårlig service

Synes jeres fysiske bøger "hånden på hjertet" er ode og det er fint der er E-nøgler i. Men så kommer problemet. i har lavet skrabefelter, der ikke kan skrabes. Hvis man så, som jeg har fået bogen, og dermed ikke har en kvittering, da den er købt ind i større mængder, kan jeg ikke få hjælp til at komme ind på E-bog.

30. september 2021

iBog

Intet i vejen med jeres fysiske bøger, men efter at i har lavet jeres iBøger om er det umuligt at finde rundt både som studerende og uddannelsen.
Der er ingen sidetal og derfor har flere af os opgivet at bruge iBogen. Ærgeligt.
Jeg ville ikke bruge mine penge på iBøger fra munksgaard gå efter de fysiske bøger og slip for en hovedpine.

14. december 2020

Efter i er gået over til ibøger

Efter i er gået over til ibøger, kan jeres bøger på INGEN måde bruges! der mangler ALT relevant information, i forhold til studiets retningslinjer. SÅ dumt at i ændrede noget, der fungerede så godt. Det er det rene bras nu!!! ubrugeligt. Er tvunget til at slæbe bøgerne fysisk med, pga. jeres nye dårlige design!

23. november 2020

Hvorfor fjerner man sidetal på bøgerne??

De vælger at opdatere deres i-bøger til sygeplejestuderende kort inden eksamen, hvilket er rigtig dårligt planlagt eftersom alle sygeplejestuderende går til eksaminer samtidig. Derudover opdatere de bøgerne til en ringere udgave af den gamle i-bog, hvor de har valgt at fjerne sidetallene på siderne. Det skal understreges at studerende bruger sidetal i bøgerne til henvisninger i opgaver, finde det rette pensum og forberedelse til undervisning.
Jeg kan stille mig undrende overfor hvorfor Munksgaard ikke i denne situation har spurgt forbrugeren til råds - resultatet er i hvert fald at den nye opdatering på ingen måde er brugervenlig og der er stor utilfredshed blandt studerende.

20. maj 2020

Det heller ikke nemt at sende pakker

Rikke i kundeservice får 5/5, hun var skide sød og dygtig, og prøvede at hjælpe så godt hun kunne, og det er sgu ikke hendes skyld virksomheden ikke har sat sig ind i måden at sende pakker på. Hun hiver min bedømmelse fra 1 til 2 stjerner.
Min kritik ligger i at nogen i virksomheden ikke har fanget hvordan pakker skal sendes, så min pakke blev send helt forkert og helt uden mine oplysninger på nær min adresse, og med den kendskab til PostNord som jeg har, så er jeg ikke i tvivl om de (ja flere) fejl jeg oplevede, er noget som sker ved alle pakker. Yderligere, tog det over en uge at pakke og sende pakken af sted, for mig lige lovlig lang tid synes jeg alligevel.
Synes det synd I ikke ved hvordan pakkerne skal sendes, skylden på det ryger jo sikkert over på postnord, men faktisk er det jer der laver fejlen. Synes I skulle gøre jer selv den tjeneste og få rettet op på det, da det også er en del dyrere for jer at sende på den måde I gør nu, end hvis det blev gjort korrekt.

21. april 2020

Dårlig fungerende hjemmeside

Dårlig fungerende hjemmeside, genfremsendelse af password funger ikke, hjemmesiden insisteret på at jeg skulle 2 eksp af alle bør, så alt i alt måtte jeg gentage købet 3 gange for at komme i mål.
Købte for 4280,- dkk og skal så også lige betale lattelig 45,- i Ekspeditionsgebyr, de kan åbenbart ikke indregnet det i salgsprisen på 4280,-
Og så prikken over I et, så er deres Ekspedition tid afgjort langsom.
Monopl = vi vil da skide på kunderne :-)

14. januar 2020

Er nu lukket ude af min konto på fjerde…

Er nu lukket ude af min konto på fjerde dag, fordi jeg havde glemt mit password (havde tastet forkert 4x). Har skrevet til support, og ingen reaktion. Jeg er sygeplejerskestuderende, og har kun farmakologi bogen som e-bog. Skal i skole uden at have læst 60 sider, og kommer markant bagud nu.
Derudover over synes jeg det er grådigt og ufint at lægge tidsbegrænset brug på e-bøger (3 år), når man har betalt adskillige hundrede kroner for dem. Hvis jeg kunne købe bøgerne fysisk fra nu af uden at bidrage til Munksgaards lommer ville jeg gøre det, men bøgerne er udgivet af dem, så de tjener fint ligegyldigt hvad man gør.

2. september 2019

Er dette din virksomhed?