Munkerupgaard Anmeldelser 12

4,4

4,4

Søens Folk Festen på Munkerupgaard

Jeg holdt min 60 års fødselsdag på Munkerupgaard i lørdags og sikke en fest det blev!
Jeg er så glad og tilfreds, og jeg har modtaget så meget ros fra mine gæster for stedet, maden, serveringerne, personalet, faciliteterne, DJ og det hele.
At Munkeupgaard også kunne diske op med synligt nordlys ud på natten var blot en ekstra gevinst😊

Flere har skrevet, at det simpelthen var årtiers fest😊.
Det er stort – og samlet set må jeg også sige, at det var den bedste fest jeg har været med til – og så var det min😊
Festen var en teamfest og Munkerupgaard var meget lydhøre for mine ønsker til ommøblering etc.

Jeg kan klart anbefale Munkerupgaard til fest og til konferencer etc.

Carsten – En meget tilfreds mand!

10. januar 2026

Trygt, professionelt og helt igennem vidunderligt – Munkerupgaard Kursusejendom og dets personale fortjener al ros i verden!

Vi holdt vores bryllup på Munkerupgaard, 30. august 2025 og fra første gang vi satte fod på ejendommen over et år forinden, vidste vi, at det var det helt rigtige sted.

For det første var der ingen alenlange kontrakter og klausuler med 25, 50 eller 75 % tilbagebetaling af depositum, som mange opererer med. Vi skulle slet ikke lægge noget depositum, og det var bare afslappet lige fra begyndelsen.

Lokalerne var flotte, udsigten fænomenal og terrassen lige præcis der, vi drømte om at sidde med vores gæster i sensommersolen og spise tapas og drikke kold hvidvin.

Men Munkerupgaards allerstørste aktiv er personalet.

Henrik, som står for stedet, gav os fra vores første møde straks en tryg og professionel oplevelse. Han udstråler ro, tillid og erfaring, og den tillid viste sig at være fuldt fortjent. Hele processen – fra planlægning, koordinering og til afhentning af de sidste ting flere uger efter – forløb gnidningsfrit. Det er en sjælden fornøjelse at føle sig så tryg i andres hænder på en dag, der betyder så meget. Det var dén tryghed, der i sidste ende var udslagsgivende for, at vi valgte at holde festen netop der. Og det vil vi aldrig fortryde.

Kassim vil også altid have en plads i vores hjerte. Han er simpelthen verdens mest hjælpsomme medarbejder. Storsmilende og hjælpsom fra vi ankom forventningsfulde dagen forinden med nogle af vores nærmeste venner og lige indtil vi forlod stedet trætte og lykkelige. Intet var for stort eller småt, og hele personalet bidrog til, at dagen forløb som smurt.

Maden var helt igennem fantastisk. Velsmagende, veltilberedt og af høj kvalitet. Rammerne på Munkerupgaard er smukke, gennemførte og samtidig afslappede.

Henrik er en mand, der har set og hørt det hele før. Og så er han enormt fleksibel. Alt kunne lade sig gøre og ofte vidste han, hvad vi ønskede, før vi selv vidste det. Han lovede os tørvejr og solskin og det løfte blev indfriet, men der var også hele tiden plan B klar i skuffen.

Det hele forløb vitterligt helt perfekt og uden problemer. Hver eneste krone var alle pengene værd. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse, og vi giver vores allerstørste anbefaling til Munkerupgaard Kursusejendom, Henrik, Kassim og hele holdet.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan holde dit bryllup i trygge, professionelle og helt vidunderlige rammer, så du selv kan slappe af på selve dagen – så er det her, du skal vælge. Så kommer udsigten over Kattegat, den gode mad og den hyggelige terrasse bare oven i. Vi glæder os allerede til at komme på besøg igen på en af vores fremtidige bryllupsdage.

De største anbefalinger
Sebastian og Maria

30. august 2025

Helt fantastisk sted til et vidunderligt bryllup

Tak til Munkerupgaard for at danne rammerne for vores helt magiske bryllup. Det ligger så smukt og vi elskede alt ved det, og er så glade for vi valgte at holde vores bryllup her i august 2025.

Og ikke mindst en kæmpe ros til manager Henrik, som både altid svarer hurtigt og som kommer med gode råd og guidning til alle vores tossede ideer. Vores oplevelse var, at der ikke var noget der ikke kunne lade sig gøre.

Både lokation og ikke mindst maden er helt i top. og der er så mange gæster der har rost festen - selv vores fotograf nævnte at hun også ville holde bryllup her, hvis hun skulle giftes en dag :-)

Så TAK Munkerupgaard for bare at gøre dagen helt vidunderlig og lige som vi havde drømt om.

23. august 2025

Magiske omgivelser på Munkerupgaard

Magiske omgivelser på Munkerupgaard, der skabte rammen ved vores bryllup i juni måned. Vi har været i trygge hænder fra start til slut, kommunikationen med Henrik har været enormt behagelig og meget fleksibel. Vi havde en meget specifik drøm om, hvordan alting skulle være, lige fra bestik til stole til blomster og loftpynt. Henrik har været imødkommende og løsningsorienteret hele vejen igennem.
På dagen var der fuldstændig styr på ALT! Drikkevarerne var kolde, lækre og i rigelige mængder. Maden var udsøgt lækker; både receptionsmenuen med forskellige tapasretter og den fire retters menu vi havde aftalt på forhånd med Henrik. Vi havde selv medbragt bryllupskage, som vi fik hjælp til serveringen af fra det søde personale.
Personalet var enormt dygtige til at være de rigtige steder på de rigtige tidspunkter; der manglede på intet tidspunkt noget og vi opdagede dårligt nok at de var til stede. Jeg er tidligere tjener og det var et stort ønske for mig at servicen var i top - vi kunne ikke have drømt om en bedre service!
Vi overnattede på Munkerupgaard også. Værelserne er nydelige og morgenmaden var indbydende og lækkert anrettet. Vi kunne spise på terrassen om morgenen og det gav en perfekt afslutning på vores magiske bryllup!

14. juni 2025

Tak for et uforglemmelig bryllup vi aldrig vil glemme.

Tak for at sætte rammerne for vores livs fest - et bryllup vi aldrig vil glemme.

Stedets omgivelser med udsigt ud over havet var fuldkommen betagende. Maden var af højeste kvalitet, som klart udstråler et solidt køkken med styr på gastronomi og smag. Tjenerne var enorm flinke og rigtig gode til at være der præcis når man havde brug for dem, og altid klar til at hjælpe.

Sidst, men ikke mindst, skal Henrik Jørgensen, bestyrer og kontaktperson, have en ganske særlig applause for sit formidable arbejde med at arrangere og koordinere det hele til punkt og prikke.

Tak til Munkerupgaard for en uforglemmelig fest!

24. maj 2025

Skønt festlokale med store vinduespartier…

Skønt festlokale m store vinduespartier ud til terrassen og vandet!!
MEGET velegnet til en fest.
Sidelokale med pejsestue og bløde møbler. Udgang til stor terrasse lige ud til skrænten.
Køkkenet og personalet byder på de lækreste retter og dejlig betjening.
Et sted, der bestemt kan anbefales!!

3. maj 2025

Fantastisk sted

Har lige tilbragt den mest vidunderlige weekend på Munkerupgaard. Fantastisk beliggenhed ved strand, gode og meget rene værelser, mad som der var kræset om og smagte vidunderligt. Jeg havde nogle madissues, der på bedste vis blev imødekommet. Gæstfriheden i top. Der kan simpelthen ikke gives mindre end 5 stjerner for den service.

2. november 2024

Fantastisk weekend

Fantastisk weekend. Området er helt fantastisk. Stedet er fænomenalt indrettet. Maden var i en klasse for sig selv, og alle faciliteter er 100% gennemført. Prislejet er også helt og aldeles acceptabelt.
Kunne man give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det.

2. november 2024

Fødselsdag på Munkerupgård

Vi fejrede dobbelt fødselsdag på Munkerupgård og det var et forrygende arrangement! Restaurantchef Henrik Jørgensen er dybt professionel og hjælper gerne med gode råd om alt fra meny og vine til planlægning af arrangementet og underholdning af gæsterne. Det hele spillede perfekt, lige fra vi kom om eftermiddagen til vi gik hjem igen næste formiddag. Vi startede med kaffe og kage, derefter minigolf turnering, som blev afbrudt af en kraftig byge, men det var bare en sjov episode, som gjorde, at gæsterne kunne få en pause og noget at drikke midt i spillet.

Maden var super lækker, virkelig en klasse for sig, og vi nød også de gode vine. Der var også en fin natmad, som vi spiste på trods af den gode middag, vi havde fået et par timer før. Det var alt i alt en skøn oplevelse. Vi håber, vi får lejlighed til at opleve Munkerupgaard igen, enten med os eller andre som værter. Kan varmt anbefales - men vær ude i god tid!

7. juni 2024

Fantastisk Lokation og Personale

Vi fortryder bestemt ikke at have valgt Munkerupgaard som vores lokation for vores Bryllup.

Hotelmanager Henrik, leveret en professionel oplevelse, hvor intet blev efterladt til tilfældigheden.

Henriks erfaring skinner bestemt igennem nå man som usikker kommende ægtepar stiller alle sine bekymrende og nogle gange "dumme" spørgsmål, hvor han ubekymret forklare mulighederne og betrykker en.

Alt er muligt på Munkerupgaard, inden for rimlighedens grænse.

Maden var fantastisk, Vin var udsøgt og morgenmaden havde det hjertet begæret efter en dejlig fest.

Værelserne vi sov på var der ikke en finger at sætte på.

Vi holder bestemt Munkerupgaard i tankerne til den næste store fest.

2. september 2023

Kanon godt sted

Har lige haft 2 overnatninger med firmaet på Munkerupgaard ved Gilleleje. Og hold da op det er en perle. Sengene er enorm store. De må hedde kingsize deluxe store. Værelserne er pæne og rene og ser meget nyrenoveret ud. Morgenmaden havde mere end hvad maven kunne rumme. Deres møderum er super fede. Der var godt internet og det er et godt sted hvor jeg kunne mødes med kunder og arbejde.

Så den detalje at der kun er ganske få meter til vandet er jo også et kæmpe plus. Ned af trapperne og så er du i vandkanten.

Jeg kommer helt sikkert igen. Tak for et kanon godt ophold.

3. oktober 2021

Er dette din virksomhed?