Super lækkert mad Vi fik Lakserilette, Carpaccio, Vitello Tonnato, Dumblings, Risottokugle og brød. Der var ikke en finger at sætte på maden - alt smagte godt. Og selvom retterne er mundrette,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Nemt at håndtere, virkelige gode smage i alle 5 retter, vi booker jer gerne igen:-)

Gennemført lækkert.
Måske for meget spild af emballage.

Utrolig lækker mad alle i selskabet på 18 personer var super tilfredse

Besvarelse fra Mundret
Fantastisk mad, havde bestilt to forretter og fire hovedretter til vores bryllup. Alle gæsterne roste det vildt og blev fuldt ud mætte af det ❤️

Besvarelse fra Mundret
Utroligt sødt personale som er meget serviceminded og imødekommende!!!
Og meget lækker mad!!!!

Besvarelse fra Mundret
Fantastiske veltillavede delikatesser. Alle retter smagte himmelsk, og vores gæster var meget begejstrede.
Der er noget for enhver smag, og det er dejligt nemt for værtinden. Vi har prøvet det før, og det er bestemt ikke sidste gang - kan kun på det varmeste anbefale det til andre.

Besvarelse fra Mundret
Lækker mad, alle synes godt om det.
Hurtig fremstilling og god service.
Køleskab i butikken dog kun 12 grader? Med mad i, klar til afhentning

Besvarelse fra Mundret
For det første er maden bare rigtig god. Virkelig god.
De yder en god service. Jeg måtte fx skifte antal flere gange og det gjorde de bare uden problemer.
Og så er der lækkert, at man kan hente maden mange forskellige steder, så man ikke nødvendigvis skal helt til Aarhus og hente maden.

Besvarelse fra Mundret
Det var nemt at bestille. Personalet var mega hjælpsomme, da jeg skulle lave noget om i min ordre og så smagte det bare helt fantastisk

Besvarelse fra Mundret
Havde bestilt den store festpakke med levering. Maden smagte helt fantastisk, og fik meget ros fra vores gæster. Der var mere end rigeligt, så en anden gang bestiller jeg nok til et par personer mindre. De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Mundret
Skulle bestille til et selskab og alt fra forudbestilling, menuvalg, tilretning af antal og afhentningstidspunkt var bare nemt med rigtig god service. Maden var nem at servere og kun brødet skulle varmes. Det smagte utrolig godt og vi blev rigeligt mætte. Så stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Mundret
Fair pris. Lækker anrettet. regn med 5 stk + brød pr person. afhentes til tiden. god service.

Besvarelse fra Mundret
generelt synes jeg dressingerne er for fede, og der er for meget dressing. Dumpling var 'slasket' og kedelig.

Besvarelse fra Mundret
Vi bestilte 6 mundretter pr. person og servede dem sammen med surdejsflute. De unge mænd 18-30 kunne godt spise 10 hver, mens øvrige i aldersgrupen fra 30 - 90 spiste 4-6 mundretter pr. person. Det virker som små portioner, men de er velkomponerede, så de mætter godt. Og så smager de også godt. Endelig er det godt at kunne stille op som en buffet, men hvor ingen kommer i berøring med hinandens mad.

Besvarelse fra Mundret
Nem afhentning, super flink personale, rigtig god mad både i smag og portions størrelse. Og lækker brød til.
De besdte anbefalinger her fra.

Besvarelse fra Mundret
Virkelig lækker og let mad, enkelte retter var lidt fesen sammenlignet med resten af smagsoplevelsen. Let at servere. Jeg vil højst sandsynligt bruge mundret igen til en anden arrangement.