De shampoo en conditioner bar van Munay Ki is fantastisch! Wat een heerlijk product, fantastische geur, en prettig formaat. Wanneer je je haar wast, schuimt het ook erg goed. Dat overtrof mijn verwach... Se mere

What stands out to me about Munay-Ki is how it goes beyond just haircare, it really creates a full experience. The focus on botanical ingredients and clean formulations makes it feel trustworthy and h... Se mere

Naar aanleiding van de reviews hier de shampoobar voor vet haar gekocht. De verpakking is prachtig en ik kreeg er een gratis mini-conditioner bij om te proberen! Mijn haar moest echt even een... Se mere

Wat een fijne ontdekking! De shampoo- en conditioner bars hebben me echt positief verrast. Heerlijke geur, luxe verpakking en een echte wellness-uitstraling. De bars schuimen fijn, maken mijn haar z... Se mere

1. Kosmetikforretning

At Munay-Ki, we believe every shower is an opportunity to consciously reconnect with your body and mind. Our mission is to transform your daily care routine into a meaningful ritual, a moment to cultivate self-love, awareness, and deeper connection. We create premium botanical haircare designed to elevate these everyday moments, combining high-quality natural ingredients with a sensorial experience that nurtures both hair and well-being. When we continue to nourish the love within ourselves, we not only feel it more deeply, but naturally radiate it into the world around us.

4,7

Blij verrast

De hele week mooi haar, terwijl ik mijn haar maar 1 keer per week hoef te wassen. Ik kan er dus heel lang mee doen. Zo blij mee.
De verpakking ziet er ook prachtig uit.

13. november 2025
Munay Ki-logo

Besvarelse fra Munay Ki

Dankjewel Jet! Wat fijn dat de bar zo goed bevalt ✨

Super fijne shampoo bar

Super fijne shampoo bar. Haar voelt zijde zacht.

10. november 2025
Munay Ki-logo