MultiTriathlon Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MultiTriathlon har allt inom multisport, triathlon, rullskidor m.m. Stort eget lager med snabba leveranser Alltid fri frakt - oavsett ordervärde. Fråga våra experter, vi kan multisport!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg kan desværre kun give max een…

Jeg kan desværre kun give max een stjerne. Deres leveringstider passer ikke. Deres kundeservice vender ikke tilbage - heller ikke selvom de selv spørger elektronisk, om man vil ringes op. De svarer ikke på mails, jeg tror jeg nåede at sende 6 stykker uden svar og lagde minimum 3 ja tak ring mig op svar! også uden svar. Jeg lod ordren gå retur efter jeg talte med een og gjorde dem opmærksom på at deres leveringstid ikke stemte med det der stod på deres hjemmeside. Der stod "på lager" "Levering 2-5 hverdage" I realiteten viste det sig der ville gå minimum 3-4 uger! Jeg fik mine penge retur pånær 31 kroner, som sikkert har noget med kursen at gøre da firmaet jo ikke er dansk som jeg ellers fik indtryk af, men svensk. Så vi betalte 864,- danske og fik 833 retur efter kursen hmmmm Nå, men jeg har brugt tid nok på det.

16. januar 2020
Uopfordret anmeldelse
MultiTriathlon-logo

Besvarelse fra MultiTriathlon

Hej Susanne! Tack för din feedback! Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att du inte har blivit uppringd av oss trots att du har gjort det valet i vår telefonväxel. Möjligtvis så har vi haft något okänt tekniskt fel i växeln - detta ska vi såklart utreda. Vi ber även om ursäkt för att vi inte har levererat din vara i tid. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att utreda vad som kan ha hänt och erbjuda en kompensation för det inträffade. Håll utkik efter mail från kundservice. / Teamet på MultiTriathlon

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Advarsel

Advarsel! Dette firma sælger ting, de ikke har på lager.

De trækker pengene, og giver dig ikke besked.

Jeg har ophævet mit køb, og har ønsket pengene retur - hvilket jeg er blevet lovet.

Men har stadig Ikke modtaget pengene. Efterfølgende svarer de heller ikke, når man retter henvendelse omkring tilbage betalingen.

Ikke i orden

13. januar 2020
Uopfordret anmeldelse
MultiTriathlon-logo

Besvarelse fra MultiTriathlon

Hej Flemming. Tack för din feedback! Först och främst så vill vi be så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte har kunnat leverera din order - det är självklart extremt olyckligt! Jag kan se i ditt ärende med kundservice att vi meddelat att återbetalning är gjord och dina pengar bör ha nått dig den 9/1. Om det är fortsatt problem med återbetalningen så ber jag dig att återkomma till vår kundservice så att vi får se vad som kan ha skett. Vår kundservice kommer att ta kontakt med dig för att hitta en lämplig kompensation. Vi hoppas att du väljer att stanna kvar hos oss som kund. / Teamet på MultiTriathlon

Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.