Multi-Festudlejning Anmeldelser 7

1. Festudstyrsudlejning
  2. Teltleje
  3. Festbutik
  4. Teltudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Teltudlejning, Udlejning af service, pavilloner, telte, partytelte, borde, stole, duge, glas, porcelæn m.v.

3,7

Middel

Lejede service hos multi-festudlejning

Lejede service hos multi-festudlejning. Da jeg kom hjem og pakkede ud, opdagede jeg at vi havde fået forskellige vandglas og at størstedelen af dem havde tydelige hvide belægninger. Dét var 2 rigtig ærgelige ting at stå med, når man ønsker at dække et flot bord for 50 mennesker. Jeg kunne have valgt at kontakte firmaet for at høre om jeg kunne komme retur for at bytte glas, men så skulle jeg køre små 70 km for at det kunne lade sig gøre - og pakke bilen endnu engang. Så det valgte jeg ikke at gøre! Efter min mening burde firmaet tjekke deres service, inden de sender det afsted til kunderne, efter min mening. Da jeg returnerede det lejede service og gjorde opmærksom på skuffelsen var der ikke meget forståelse, eller beklagelse at spore. Og der var heller ingen tøven da de opkrævede 70,- for 2 glas, der var smadret under festen.
Vi kommer ikke til at bruge dette firma igen.

15. juni 2022

jaaaa

multi er sgu fanme det bedste jeg laver en hel bog hver dag og hvis man er syg kan man bare lige lave et på opgaver og så har men det meget bedre. kæmpe skud ud til min matematik lære mogens!

12. oktober 2021

Lyver om deres egen gøren og laden

I julen begyndte vi at planlægge stor fødselsdag sommeren 2021. Fandt telt hos Multi-festudlejning og der var et tilbud som så godt ud. Let nedsat pris. Vi skrev til firmaet med udklip hvor man bla kunne se deres nedsatte pris. Efter et par uger rykkede jeg pr tlf for svar om de ville komme og måle op for om der var plads nok. Det var der. Perfekt. Jeg var inde og på deres hjemmeside og der var stadig tilbud på den ønskede pakke. Så fik vi tilbud tilsendt og det var så pludselig en anden pris. Det gjorde jeg opmærksom på, men nu havde de så lige været inde og rette deres priser til så de passede med det de havde sendt til os. De forstod ikke hvor jeg havde fundet prisen fra. Det måtte være en anden hjemmeside på nettet der var gammel. Det vil sige, en gammel hjemmeside der får rettet priser. Ja ja, det bliver ikke hos dem vi skal leje telt. Når de kan lyve om at de retter priser, hvad lyver de så ellers om.

25. januar 2021

Vi brugte Multi-festudlejning til vores…

Vi brugte Multi-festudlejning til vores bryllup. Vires gæster og os selv var dybt imponeret over det fantastiske flotte telt. Man følte det som at træde ind i en balsal. Vi var 72 Pers. Og det virkede på ingen måde fyldt. De kom som aftalt, næsten på slaget, og det samme da de pillede teltet ned igen. Service og glas var blanke og rene. Multi- festudlejning var helt klart med til at gøre vores dag helt speciel.
Kan kun på det varmeste anbefale dem.
Hilsen Maja & Torben.

17. september 2019

Nemt, billigt og smukt !

Multi-udlejning tilbyder hele pakken til god pris. Vi brugte dem i forrige weekend til bryllup til 50 mennesker. De kom præcist som aftalt, satte hurtigt teltet op og det hele var meget overskueligt og nemt. Teltene er utrolig flotte og vi fik mange komplimenter. Servicet er også rigtig fint og det hele er meget professionelt og nemt at have at gøre med.
Jeg kan varmt anbefale Multi-Festudlejning !

26. juni 2018

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle med multi-festudlejning.
En fest er vigtig derfor er vi meget glade for at kunne stole på dette firma.
Levering og afhentning til tiden, nemt at ændre sin bestilling.
Det leverede ting, borde, stole, bestik, service og glas var alle af meget høj kvalitet - ingen skårede- kopper, tallerkener mm. Glassene var fine og blanke uden ridser og kalkrester.
Jeg kan klart anbefale dem, hvis der skal holdes fest. :-)

20. november 2017

Er dette din virksomhed?