Erg blij met onze trapkast! Zeer goede service en snelle montage. Ook de monteur was erg vriendelijk en heeft vakwerk verricht. Een dikke aanrader!
Se, hvad kunderne siger
Het contact liep geheel digitaal dmv grotendeels whatsapp. Werkte goed ,voorkwam een hoop fysieke afspraken die veel meer tijd kosten. Wel bleek het een computer te zijn waardoor we soms een geautoma... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren is onze trapkast geplaatst en wat zijn wij ontzettend blij hiermee. Een hele aardige kundige monteur, die zeer netjes werkte en mooi werk heeft afgeleverd. Het hele proces bij mublio verliep... Se mere
Virksomheden har svaret
De kast was met behulp van de remote medewerker ingemeten. Goede begeleiding en zeer geduldig gedurende ons gestuntel met de rolmaat. De kast arriveerde en het team heeft alles nog even nagemeten... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jouw trapkast op maat. Een kast onder de trap op maat geeft rust en ruimte in elk interieur. De ruimte onder de trap wordt meestal niet gebruikt, dus opbergruimte ligt er voor het opruimen. We helpen je graag met gratis advies & ontwerp, plaatsing in één dag zonder verbouwen, en soepele communicatie. Op www.mublio.nl vind je direct de opties en prijzen voor jouw trapkast!
Kontaktoplysninger
Keurmeesterstraat 40, 1187ZX, Amstelveen, Holland
- 0851303993
- hallo@mublio.nl
- mublio.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg blij met onze trapkast
Professionals ten top
Bij dit jonge bedrijf viel mij op dat de medewerkers erg enthousiast en professioneel zijn ingesteld waar meerdere bedrijven een voorbeeld aan kan nemen, het product wat ze leveren “ kasten onder de trap” is een mooi concept en een prachtig idee voor mensen die niet tegen rommel kunnen onder de trap. Wij hebben dit laten doen en nader hand in overleg heeft Mublio ook bij ons een kast deur laten plaatsen voor de meterkast. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het goed geleverde materiaal en expertise van de monteurs, ze leveren wat ze beloven…
Netjes en vlot
Wel bleek het een computer te zijn waardoor we soms een geautomatiseerd antwoord kregen. Uiteindelijke levering met montage liep stipt op tijd, netjes opgeruimd nadien en een mooie strakke trapkast rijker.

Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen. Keurig werk geleverd en duidelijke communicatie

Besvarelse fra Mublio
Prachtige mooi afgewerkte trapkast snel en netjes geplaatst
Vincent met snorretje en maatje ook met snorrethr, 2 Aardige, grappige en vakkundige jongens hebben bij ons een prachtige trapkast geplaatst. Werken nauwkeurig en netjes. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Mublio
Top service en product, resultaat; een opgeruimde gang.
We hebben het proces van begin tot eind als heel prettig ervaren. De online inmeting ging heel duidelijk en stap voor stap, met oog voor belangrijke details. De montage verliep goed. Onze trap is eerst dichtgemaakt en daarna is de kast netjes geplaatst. De kwaliteit van het materiaal en montage is ook goed.
Wat een verademing, geen rommel in de gang maar alles netjes opgeruimd, achter een deur of lade. Zeker een aanrader (ik neem niet snel de moeite een review te schrijven maar hij is hier echt verdiend).

Besvarelse fra Mublio
Hoewel 90% van de communicatie via…
Hoewel 90% van de communicatie via WhatsApp gaat, wat ik persoonlijk niet fijn vind, ging het best goed.
Zelf de afmeting van de kast gaat via videobellen. Maar dat ging niet helemaal goed. Daardoor moest een monteur terugkomen om een paar panelen met de juiste maten te plaatsen. Aardige gasten de monteurs ("Victoir" en Patrick) en erg netjes.

Besvarelse fra Mublio
Zeer tevreden met de trapkast…
Wij zijn zeer tevreden met de trapkast die Mublio voor ons heeft gerealiseerd.
Aanvankelijk waren we wat huiverig over het advies- en inmeetproces via WhatsApp-videobellen, maar dat gevoel werd snel weggenomen door de vriendelijke en deskundige medewerkster. Een groot pluspunt is dat je vóór het plaatsen van de bestelling een 3D-tekening ontvangt. Hierdoor ontstaat er geen enkel misverstand over wat je precies bestelt.
Vrijwel direct na het plaatsen van de bestelling werd een leverdatum ingepland, wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Ook de montage door Victor verliep uitstekend. Hij is een sympathieke vakman die netjes en zeer zorgvuldig werkt. De kast is prachtig geworden en voelt degelijk en kwalitatief hoogwaardig aan.
Kortom: een topervaring van begin tot eind. Mublio is wat ons betreft absoluut een aanrader!
Van begin tot eind goede service en…
Van begin tot eind goede service en contact met Mublio. De montage ter plaatse werd gedaan door vriendelijke en kundige monteurs. Het eindresultaat is heel mooi geworden!

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, snelle communicatie en een mooie kast.

Besvarelse fra Mublio
Perfect resultaat en zeer prettige ervaring
De kast was met behulp van de remote medewerker ingemeten.
Goede begeleiding en zeer geduldig gedurende ons gestuntel met de rolmaat.
De kast arriveerde en het team heeft alles nog even nagemeten, alles ingesteld en is gaan installeren.
Resultaat is Perfect! Beter dan ik had verwacht.
Het installatie team was deskundig, beantwoordde alle vragen to the point, was uiterst vriendelijk en beleefd.
Ik kan het bedrijf absoluut aanbevelen.

Echt een fantastisch bedrijf
Echt een fantastisch bedrijf. Zo klantgericht, niets is een probleem en alles wordt snel opgelost. De trapkast zelf is echt een eyecatcher.

Topservice
Topservice, sensor verlichting was kapot, kosteloos vervangen en dat na 2 jaar na aanschaf van kast, dat is nog eens service!

Zeker een aanrader !
Zeker een aanrader !!
Alles ging heel vlot van inmeten tot monteren.
Zeer tevreden mee.

Besvarelse fra Mublio
Vriendelijke en net werkende jongeman…
Vriendelijke en net werkende jongeman die alles ook weer keurig netjes achter liet,

Besvarelse fra Mublio
What you see is what you get
What you see is what you get. Met een persoonlijke benadering in de app, je kan vragen stellen, krijgt meteen antwoord. En gemaakt traplade is superdegelijk. En met een beetje goed voorbereiden, klaar binnen 1,5 uur.

Besvarelse fra Mublio
Topwerk geleverd. Aanvankelijk was ik sceptisch.
Aanvankelijk was ik sceptisch : bestellen via internet en 100 procent vooruitbetalen , maar het werkte fantastisch.
Op de afgesproken tijd aanwezig , aardig kundig en snel . geen rommel , geen stof en super werk afgeleverd .
Heel veel complimenten voor dit bedrijf . Ik ben heel blij en het is mooier geworden dan ik verwacht had .

Besvarelse fra Mublio
Kwalitatief goed product en makkelijke communicatie
Kwalitatief goed product! Stevig en mooi vormgegeven. In de lades onder de trap kan meer dan verwacht. De communicatie verloopt soepel en makkelijk via Whatsapp. Monteur is vriendelijk en weet alle vragen te beantwoorden.

Besvarelse fra Mublio
Enorm blij met onze opgeruimde hal
Na het dichtmaken en opnieuw bekleden van onze trappen gekozen voor een trapkast van Mublio. We zijn enorm blij met onze opgeruimde hal. Geen rondslingerende schoenen en geen open rommelige kapstok meer. Alles is mooi weggewerkt en het ziet er ook nog eens super strak uit. De medewerker die kwam plaatsen werkte uitzonderlijk netjes, geen troep naderhand. Er zijn al heel wat mensen komen kijken naar onze mooie kast die overwegen om er ook een te laten plaatsen. Echt enorm blij met onze keuze.

Besvarelse fra Mublio
Super tevreden over prachtige trapkast op maat!
Wij hebben bij Mublio een prachtige trapkast op maat laten maken en zijn ontzettend tevreden over zowel de kwaliteit als het eindresultaat. Het hele bestelproces verliep verrassend soepel en volledig online via WhatsApp.
In eerste instantie was ik daar wat sceptisch over, maar al snel merkte ik dat dit juist heel prettig werkte. We kregen steeds snel en persoonlijk antwoord en werden netjes op de hoogte gehouden van alle stappen en updates.
De montage werd verzorgd door Victor en zijn collega: twee nette, vriendelijke en professionele jonge mannen die zeer zorgvuldig hebben gewerkt. Wij hadden gekozen voor een kast in kleur. Helaas waren de twee grote deuren in eerste instantie niet door de keuring gekomen, maar dit werd direct netjes gecommuniceerd. Zonder gedoe werden de deuren opnieuw gemaakt en gespoten.
Afgelopen week zijn de nieuwe deuren gemonteerd door Victor en Boris, die de kast ook keurig hebben afgekit. Het resultaat is helemaal af en precies zoals we hoopten!
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Prijstechnisch is Mublio bovendien erg scherp geprijsd, zeker gezien de kwaliteit die je krijgt. Absoluut een aanrader.

Besvarelse fra Mublio
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.