dziękuję, za kolejny rok pomocy przy załatwianiu ubezpieczenia. Doradcy z Phinance nie dowierzali, ofertom. Ja doceniam za kompleksową obsługę, oddzwanianie, chęć pomocy nawet przy moim błędzie w wype... Se mere
Se, hvad kunderne siger
w łatwy sposób można porównać ubezpieczenia, aby nie przepłacać. Wiele lat spędziła u jednego ubezpieczyciela, ale coroczne podwyżki składek zmusiły mnie do szukania czegoś nowego. Wmawiano mi, że... Se mere
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej. Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NN... Se mere
Przejrzyście, konkretnie, bezkonkurencyjnie. Poza tym skorzystałam z rozłożenia płatności na dwie raty bez żadnych dodatkowych kosztów...a to rzadkość. I faktycznie otrzymałam bonus za polecenie ...al... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super obsługa
Super obsługa, zawsze kontakt na czas. Również dostałem zwrot 100 zł w ramach akcji promocyjnej! Polecam!
Dla kogo premia za polecenie
Swoje ubezpieczenie samochodu przez Mubi oceniam na 5 gwiazdek, ale poleciłam synowi, syn bardzo zadowolony ze zniżki, a ja premii nie dostałam. Piszą, że może potrwać, więc czekałam, po czym jak zadzwoniłam okazało się, że pretensje można zgłaszać do dwóch tygodni. Pani mi wręcz sugerowała, że syn nie kupił polisy przez Mubi. Nie mieszkamy razem, więc nie miałam pewności, ale syn potwierdził- przez internet i dostał premię z polecenia, A ja nie
Proces zakupu polisy przebiegł szybko i…
Proces zakupu polisy przebiegł szybko i sprawnie, doradca miły i pomocny. Jestem zadowolony z podejścia do klienta jak również samej oferty, którą mi przedstawiono.
Trochę trzeba poczekać ,ale sprawdza sie
konkretne informacje o produkcie szybka…godna polecenia
konkretne informacje o produkcie szybka obsługa szybka zapłata
Jak zawsze znaleźli najtańszą ofertę
Jak zawsze znaleźli najtańszą ofertę
Szeroka oferta ubezpieczeniowa na…
Szeroka oferta ubezpieczeniowa na samochód , różnych firm. Jest w czym wybierać . Sprawdzałem wcześniej Rankomat itp. ale ciekawszą ofertę uzyskałem w MUBI.
Zmiany wysokości składki przy zawieraniu umowy w poprówaniu do oferty
Szybka kalkulacja. Szkoda tylko że przy zawieraniu umowy składka zawsze rośnie ! To wygląda nie profesjonalnie tak jak by najpierw kusić niską ceną a w dniu rejestracji auta jak już jesteś zmuszony zawrzeć ubezpieczenie składka drożeje.
Uczciwa oferta
Uczciwa oferta, pozytywne zakończenie.Dobrze, że nie 01.04.2026 r. bo pomyślałbym, że to prima aprilis 😉
Wszytsko działa szybko i sprawnie
Wszytsko działa szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolony.
Bardzo szybka i konkretna rozmowa
Bardzo szybka i konkretna rozmowa, Oferta przedstawiona w profesjonalny sposób, idealnie dopasowana do potrzeb. Szybko i sprawnie zostałem przeprowadzony przez proces zawarcia umowy oraz płatności.
Nie czytałem "Mała rada?" oraz " ... wytyczne dla recenzentów" . Ta recenzja jest moją własną :)
Polecam Agenta firmy Mubi.pl Sławomira Śpiwaka
Pracownik Mubi.pl zadzwonił i przedstawił bardzo dobrą ofertę ubezpieczenia samochodu osobowego. Wszystko dokładnie wytłumaczył i doradził jak kupić Polisę.
Dziękuję serdecznie i polecam Firmę Mubi.pl.
atrakcyjna oferta
atrakcyjna oferta, wszystko przebiegło sprawnie.
Szybko i sprawnie.
Szeroka oferta ubezpieczeń i dla…
Szeroka oferta ubezpieczeń i dla zamożnych i dla mniej zamożnych
Szybko konkretnie i masa ofert do…
Szybko konkretnie i masa ofert do wyboru.bBardzo dobre oferty.
UWAGA
UWAGA! 100 zł zwrotu to ściema. Nie otrzymałem tylko dlatego, że kilka lat temu ubezpieczyłem pojazd poprzez tą porównywarkę. Na stronie znalazłem cytuję "Premia za zakup polisy samochodowej -to niemożliwe. Gdzie haczyk?
No właśnie nie ma żadnych! O Naszym głównym celem jest stworzenie absolutnie najwyższejjakości platformy do zakupu ubezpieczeń w Polsce, a ta akcja konkursowa pomaga nam dotrzeć do naszych klientów jeszcze szybciej. Jesteśmy przekonani, że także Ty zdecydujesz się zostać naszym klientem na długie lata, ponieważ Mubi to bez wątpienia najlepsze miejsce na rynku do zakupu ubezpieczeń w Polsce".

Besvarelse fra Mubi.pl
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.