Mubi.pl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

dziękuję, za kolejny rok pomocy przy załatwianiu ubezpieczenia. Doradcy z Phinance nie dowierzali, ofertom. Ja doceniam za kompleksową obsługę, oddzwanianie, chęć pomocy nawet przy moim błędzie w wype... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

w łatwy sposób można porównać ubezpieczenia, aby nie przepłacać. Wiele lat spędziła u jednego ubezpieczyciela, ale coroczne podwyżki składek zmusiły mnie do szukania czegoś nowego. Wmawiano mi, że... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej. Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NN... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Przejrzyście, konkretnie, bezkonkurencyjnie. Poza tym skorzystałam z rozłożenia płatności na dwie raty bez żadnych dodatkowych kosztów...a to rzadkość. I faktycznie otrzymałam bonus za polecenie ...al... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prissammenligningsside

Skrevet af virksomheden

Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

414 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ludzie sprzedałem ten samochód trzy…

Ludzie sprzedałem ten samochód trzy lata temu, a co roku dostaje dziesiątki powiadomień i odliczanie do końca polisy…. Próbowałem to wyłączyć na wszystkie sposoby a tu non stop maile, smsy jest to niesamowicie irytujące. Tak samo jak telefony kiedy tylko chciałeś sprawdzić ubezpieczenie na potencjalny zakup (mimo nie wyrażenia zgody na kontakt) wasz marketing wywarł skutek odwrotny, ponieważ przestałem używać. Niemniej jednak atak trwa dalej….

16. maj 2026

Besvarelse fra Mubi.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Niestety, na podstawie Pana komentarza nie jesteśmy w stanie Panu pomóc, ponieważ brakuje nam dokładniejszych danych jak na przykład dane sprzedanego pojazdu. Niemniej jednak, staramy się zawsze na bieżąco aktualizować dane w naszej bazie, na przykład po zgłoszeniu faktu sprzedaży przez naszych klientów.

Liczba powiadomień, którą Pan zgłasza jest niepokojąca, ponieważ do klientów, którzy wyliczali składkę w ubiegłym roku wysyłamy maksymalnie 7 powiadomień w ciągu miesiąca.

Nasi agenci kontaktują się tylko i wyłącznie z klientami którzy decydują się dobrowolnie podać swój numer telefonu dodatkowo zaznaczając zgodę na kontakt. Zgodę na kontakt może Pan oczywiście odwołać w każdej chwili.

Chcemy pomóc Panu w tej sytuacji, dlatego proszę o kontakt z nami pod adresem pomoc@mubi.pl, gdzie będziemy mogli sprawdzić lub zaktualizować Pana zgody na kontakt, odznaczyć sprzedaż auta oraz zerknąć na liczbę wysyłanych do Pana powiadomień.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Don't understand: I called the company, but unable to speak with someone

RUDE : You call the company, who answer the call DROP THE CALL without a word !!

Called again (maybe an error?), but the reply is "I don't speak english" and another girl DROP AGAIN the call...immediately, without speaking !!

Incredibly RUDE !!...never seen...

Basic education...Fake call, schoolgirl 15yo ?? it's a game, or a real company??

What's the business scope?? To avoid clients ??

NOTE that after review, they called me again 2 times - 1 RING only !!

1 ring: seriously ??

12. maj 2026

Besvarelse fra Mubi.pl

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear about your bad experience. Providing excellent customer service, also in English is our top priority, so we would greatly appreciate it if you could contact us directly via mail at pomoc@mubi.pl, so we can look into your case.

drugi rok ubezpieczenia

drugi rok ubezpieczam za pośrednictwem Mubi i obsługa jest jak najbardziej profesjonalna, nie musze się znac na szczegółach wszystko wyjasniają na moim poziomie zrozumienia. A to istotne dla ludzi dojrzałych.
Poza tym ofera na bardzo dobrym poziomie, akcja bonusu za polecenie nowego klienta w pełni zakonczona tak jak obiecano. Polecam firmę

12. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mubi oszukać klienta lubi...

Mubi oszukać klienta lubi...to powinno być hasło tej firmy .. wydzwaniają do mnie bez zgody ..w końcu zgodziłem się na przedstawienie oferty ..kwota 360zł na rok ..po sprawdzeniu ofert zgodziłem się na wysłaną kalkulację i ku mojemu zdziwieniu kwota w emailu 360zł po kliknieciu w link 640zł...zadzwonił też konsultant od tej oferty i zaczął wymyślać że to wina firmy ubezpieczeniowej i ich serwerów .i nawet koloru auta ...itp kolejni konsultaci nie widzą problemu ..firma nawet nie próbuje wyjść z twarzą mają gdzieś klienta ...byle go naciągnąć.

6. maj 2026

Besvarelse fra Mubi.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Mubi jest porównywarką ubezpieczeń. Wyświetlane przez nas oferty otrzymujemy bezpośrednio od towarzystw ubezpieczeniowych a na ich wysokość ma wpływ wiele czynników, w tym weryfikacja danych w UFG. Jednak w Pana przypadku ta różnica jest zbyt wysoka, dlatego prosimy o kontakt pod adresem pomoc@mubi.pl wraz ze szczegółami sprawy. Chcemy ją zweryfikować i wyjaśnić, ponieważ zależy nam żeby wszyscy nasi klienci mieli pozytywne odczucia z korzystania z naszej porównywarki.

Dodam jeszcze, że nasi agenci kontaktują się tylko i wyłącznie z klientami którzy decydują się dobrowolnie podać swój numer telefonu dodatkowo zaznaczając zgodę na kontakt. Oczywiście, w każdej chwili może Pan odwołać wyrażoną wcześniej zgodę na kontakt. Może Pan zrobić to mailowo lub też telefonicznie pod numerem 22 221 01 00.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.