Se, hvad kunderne siger
w łatwy sposób można porównać ubezpieczenia, aby nie przepłacać. Wiele lat spędziła u jednego ubezpieczyciela, ale coroczne podwyżki składek zmusiły mnie do szukania czegoś nowego. Wmawiano mi, że... Se mere
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej. Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NN... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Żeby wszędzie tak było w urzędach…
Żeby wszędzie tak było w urzędach ,bardzo sprawnie i pewnie,super
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty…
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej.
Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NNW oraz Assistance z holowaniem, oraz bonus 100,- zł
Rzetelna firma
Mubi pozwala zaoszczedzic duzo pieniedzy przy wyborze ubezpieczenia samochodu,bardzo profesjonalna obsluga przez telefon,
Zzczerze polecam
dziękuję
dziękuję, za kolejny rok pomocy przy załatwianiu ubezpieczenia. Doradcy z Phinance nie dowierzali, ofertom. Ja doceniam za kompleksową obsługę, oddzwanianie, chęć pomocy nawet przy moim błędzie w wypełnianiu formularza (o jeden klik za dużo). Dziękuję za wszelkie informacje, sprawdzanie oferty na bieżąco i poświęcenie mi tyle czasu ile potrzebowałam. POLECAM KAŻDEMU
Super że jest mini korzystam już któryś…
Super że jest mini korzystam już któryś rok i zawsze mogę znaleźć ubezpieczenie w jak najlepszej cenie
Jestem super zadowolony
Po raz drugi korzystam z usług Mubi,i…
Po raz drugi korzystam z usług Mubi,i dalej profesjonalizm życzliwość i uczciwość.Polecam
Będziesz zadowolony 👍
Przejrzyście, konkretnie, bezkonkurencyjnie. Poza tym skorzystałam z rozłożenia płatności na dwie raty bez żadnych dodatkowych kosztów...a to rzadkość. I faktycznie otrzymałam bonus za polecenie ...ale jak tu nie polecić. Więc szczerze polecam MUBI🥳
Mubi firma ubezpieczeniowa
Mubi firma ubezpieczeniowa. Szybko sprawnie i bez wychodzenia z domu. Bonus w postaci zwrotu na konto 100zl. miły upominek.
Szybko i profesjonalnie
Wygląda na spam
Wygląda na spam. Wystarczy zrobić kalkulację i zaczyna się kanonada telefonów. Każdy ma inny numer żebyś nawet jak zablokował po prostu odebrał. Są tak natarczywi jak na plaży w Egipcie. Dramat. Dodatkowo przerażająco przeglądarka przechowuje wszystkie dane nawet po długim czasie. Nazwiska adresy numery vin. Przerażające. Ceny są dobre ale cała otoczka bardzo agresywna marketingowo . Za natarczywość i bute ostatni zakup

Besvarelse fra Mubi.pl
Polecam serdecznie!!!
Otrzymałam ten adres od mojego zięcia. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko mi się podoba. Szybko, tanio po prostu super. Polecam serdecznie.
szybko i sprawnie
Mam nadzieję że następnym razem będzie…
Mam nadzieję że następnym razem będzie troszkę taniej mimo to polecam
Funkcjonalny kalkulator składki.
Wprowadzają w błąd co do wypłacenia…
Wprowadzają w błąd co do wypłacenia bonusu zasłaniając się nieczytelnym regulaminem

Besvarelse fra Mubi.pl
Jestem bardzo zadowolony z obsługi
Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Rozmowa z agentem przebiegła na najwyższym poziomie – 10/10. Wszystko zostało wyjaśnione jasno, spokojnie i w sposób bardzo zrozumiały. Otrzymałem również dużą pomoc przy kompletowaniu dokumentacji, a cały proces został omówiony krok po kroku, dzięki czemu wszystko było czytelne i bezproblemowe. Jedyna sugestia na przyszłość to możliwość kontaktu z tym samym agentem i posiadania bezpośredniego numeru telefonu. Dzięki temu obsługa byłaby jeszcze wygodniejsza.
Ubezpieczenie CO +AC tanie zwrot na…
Ubezpieczenie CO +AC tanie zwrot na konto 100 PLN Polecam!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.