MTK fashion heeft een mooie overzichtelijke website met leuke betaalbare kleding. De kwaliteit is zeer goed en ze hebben iedere week weer een mooie nieuwe collectie! Verzending is ook snel en mocht... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Erg onvriendelijk, houden onterecht verzendkosten vast, waardoor je met de retourkosten enorme kosten maakt als je iets terug zendt. Zijn erg vol van zichzelf en ze mailen je alsof zij altijd gelijk h... Se mere
Super goede ervaring. De kleding is super mooi en zoals beschreven staat bij de foto’s. Uiteraard ook nog mooie prijzen en erg snelle verzending! Super fijn en zeker een aanrader!
Ik bestel al enige tijd de tofste kleding bij MTK Fashion. Gaat ook altijd goed, helaas laatst een trui met een gat erin ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en heb direct een nieuwe opg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super!
Gisteren een top besteld, vandaag al in huis en helemaal super! De top is hier ook goedkoper dan bij andere webshops (5 tot 10 euro goedkoper). Ik ben er heel blij mee en ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt!
Snelle verzending en leuke prijzen
Snelle verzending en leuke prijzen
Altijd leuk om te shoppen
Mtk fashion is echt een aanrader.
Ik bestel er al aantal jaren met veel plezier. Gisteren bestelling gedaan en vandaag alweer netjes binnen. En wederom als altijd past weer perfect. Personeel is altijd vriendelijk en online helpen ze je ook perfect.
Mtk fashion is echt een aanrader. Ik slaag er altijd.🥰🥰
Vandaag heel mooi jurkje mogen…
Vandaag heel mooi jurkje mogen ontvangen
Netjes verpakt heel tevreden mee ☺️
Snelle levering! Netjes verpakt ..blij met mijn aankoop 😃
Was leuk nu slecht
Vroeger bestelde ik hier altijd graag. Altijd leuke dingen voor weinig, maar tegenwoordig echt slechte kwaliteit en lelijke pasvorm en niets mag retour. Erg jammer, geen mtk meer voor mij.
Super Communicatie
Gisteren weer een supermooie jurk ontvangen. Communicatie (advies) via instagram messenger, super en direct antwoord ☺️😃
Super blij weer met mijn bestelling
Super blij weer met mijn bestelling
zoals altijd😍👌🥰
Super winkel!
Super leuke en betaalbare collecties!
En vriendelijk personeel met snelle levering
Echt mijn favoriete winkel! Top!
Super leuk kleding
Super leuk kleding! Snelle verzending en levering. Daarom koop ik altijd hier graag mijn kleding.
Top zaak leuke kleding en mooie merken
Super leuke goede kleding
Heb vandaag een super leuk setje binnen ze hebben zulke goede kleding zo blij mee echt een aanrader
Super goede service
Super goede service. Hele snelle levering, de volgende dag al binnen. Goed en mooi ingepakt. En hele goede kwaliteit
Zo leuke kleren goede prijzen en snel…
Zo leuke kleren goede prijzen en snel bezorgt en heel veel keuze.
heb een leuke trui en broek gekocht heel tevreden
Mijn favoriete webshop
Mijn favoriete webshop! I love it! Ik hoef niet meer naar de stad of te gaan, zo een mooi collectie, pakjes worden snel geleverd, kleding heeft super goede kwaliteit, en leuke actie’s die ze doen (mooie kortingen) helemaal mijn ding, ik vind hier elke keer wel wat leuks.
Een nieuw klantje bij!
LOVE IT!
Super
Al meerdere pakketjes binnen gekregen van MTKfashion. Super goed verpakt en hele snelle service. Blij mee.
Snelle levering en een super kwaliteit…
Snelle levering en een super kwaliteit echt een aanrader! 🩷💜💙
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle levering en goede uitleg over welke maat schoenen. Ik zal hier zeker weer gaan bestellen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.