Jeg havde ikke tænkt at lave en anmeldelse, men nu har jeg bestilt herfra 3-4 gange og alting er simpelthen bare som det skal være hver eneste gang. Leveringstiden spiller, kvaliteten af indpakning... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
God oplevelse
Bestilte onsdag lidt sent på…
Bestilte onsdag lidt sent på eftermiddagen og har hentet min pakke torsdag super hurtig levering og super godt pakked in det ihverfald ik sidste gang jeg handler der
Handlede hos MTGwebshop og tilspurgte…
Handlede hos MTGwebshop og tilspurgte en faktura - der var respons på mindre end en dag - mega god oplevelse. Keep up the good work!
Gode priser, hurtigt service, og varerne på lager
Et godt udvalg til gode priser, og i modsætning til en anden shop, har mtgwebshop.dk faktisk ting på lager. Ordrer bliver behandlet og afsendt hurtigt. Vil bestemt anbefale mtgwebshop.
Lækker, sikker og hurtig Webshop!🤗
Kom én eller to dage senere, i to lækre nye kasser, -det så som om, at der var kræset lige so meget for, at jeg skulle modtage gode sikre varer som, at jeg ville nyde en så pæn og sikker emballage.😊
Hurtig levering gode priser
Dag til dag levering
Dag til dag levering, og så var der lige en overraskelse i.
Det er god service.
Og det er ikkebsidste gang jeg handler der.
Kan varmt anbefales. 👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Super god service og leveringstid
Fantastisk service
Tusinde tak for den gode oplevelse!
MTGwebshop ringede mig op ved første lejlighed da de havde nogle spørgsmål mht. min bestilling. Samtalen var super menneskelig og behaglig, og jeg havde mine ting tirsdag eftermiddag efter jeg bestilte dem lørdag/søndag.
Jeg vil helt sikkert bruge deres service igen!
Har haft lidt svært ved at finde nogle…
Har haft lidt svært ved at finde nogle gode online webshop til st handle pokemon i.
Jeg fandt så mtgwepshop hvor der enligt var et stort udvalg, trods af det meste var udsolgt.
Jeg fik de vare jeg havde bestilt i god stand, intet galt med produktet.
Komme til at handle her massere af gange i fremtiden, og dele viden videre til mine andre venner.

Besvarelse fra MtgwebshopDK
Fantastisk kundeservice
Fejl i ordren, men virkelig hurtig kommunikation og fin løsning. Vil til enhver tid anbefale og vende tilbage til mtgwebshop (især hvis der kommer lidt mere Dungeons and dragons)

Besvarelse fra MtgwebshopDK
Hurtige. Meget meget hurtige
Bestilte varer kl. 10:24 og kl. 11:48 var pakken overdraget til GLS - Overdrevet hurtig service 🙂 Så skal åbnes boosters!!