Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ont... Se mere
Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... Se mere
Er is iets met de website. Kan geen bestelling plaatsen, telkens schiet hij weer terug naar de winkelmand als ik in het bestelproces zit en moet kiezen welke verzending ik wil. Op de chat is al dage... Se mere
Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Niet geleverd
Alles, mijn bestelling is nog steeds niet geleverd!
onduidelijk bij wie je besteld
Zwarte top met glitters!
's Avonds besteld en kon het de volgende dag al afhalen. Top!
Blij met M&S
Zo fijn,bestellen en 2 dagen later in huis.
Blij met mijn nieuwe feest trui.
Ik heb de bestelling g nog niet…
Ik heb de bestelling g nog niet ontvangen, maar de website en wijze van bestellen is helemaal prima. Hopelijk is de bestelde kleding dat ook 😉
Snelle levering.
Snelle levering.
Precies zoals op de plaatjes van internet. Erg leuke combinatie.
Tevreden met bestelling
Tevreden met bestelling , vlot geleverd
Parfumlucht
Ik ga hier niet meer naar binnen vanwege de vreselijk overheersende parfumlucht. Binnen 5 minuten hoofdpijn! Ik ruik het ook bij andere filialen ,maar in Zoetermeer is het echt niet te harden af en toe. Ik vraag me ook echt af of dit wel gezond is voor de longen van het personeel ,die dit de hele dag moeten inademen
Fijne service in de winkel in Doetinchem
Trui besteld via de website maar was te groot. In de winkel ben ik heel fijn geholpen door de 2 jonge vrouwen in de winkel in Doetinchem! Leuk en goed advies gehad en een kleinere maat mee genomen .
Heel tevreden
Deze keer weer wat besteld via internet, maar normaliter ga ik naar de winkel bij ons in het dorp.
Wat mij daar wel opvalt is dat het heel lang duurt voordat de kleding die op internet staat ook in de winkel te verkrijgen is.
Snelle levering
Snelle levering. Mooie mode. Goede kwaliteit. Fijn draagcomfort.
Leuke kleding voor prima prijs.
Leuke kleding voor prima prijs.
Wordt altijd heel leuk geholpen in Beverwijk. En soms bestel ik voor mijn gemak online,
Mouwen jas niet lang genoeg
Prima bedrijf en meestal goede ervaringen maar nu een jas besteld en de mouwen bleken veel te kort. Heel jammer want dat is in de winter niet lekker op de fiets.
Snelle levering .
Het is ‘n fijne winkel met fantastisch …
Het is ‘n fijne winkel met fantastisch personeel. Heel veel keus in elke maat. Kortom, ik kom er graag.
Het ruilen ging echt snel27
Het ruilen ging echt snel, ben minder blij met de kwaliteit van de kleding