4,1

God

MS auto i Bazar vest er mit yndlings…

MS auto i Bazar vest er mit yndlings mekaniker sted. Jeg har benyttet stedet i flere år og får altid gode råd og god service. Jeg kommer nærmest altid til samme dag. Salah og hans personale, er kompetente og pris og service hænger altid sammen. Jeg har også købt bil og fået hjælp til bilsyn. Tak for jer 🙏🏼

20. august 2024

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig…

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig behandling og service før!!! Salah som jeg aftalte skulle lave min bil, vælger efter jeg har afleveret bilen, at ændre på den aftalte pris. Jeg bad ham derfor om ikke at bestille noget til bilen da jeg så ville finde et andet sted, han sagde så at han har skilt bilen ad, og kræver nu 1000kr for at samle bilen igen. Til trods for at jeg bad ham om IKKE at lave noget på bilen før vi havde aftalt noget.
Han truer med at jeg bare kan hente min bil i de dele som han har skilt den ad i, hvis jeg ikke betaler ham. Han bliver talt halvt til fornuft, og kræver derefter 500kr istedet, og han vil ikke engang udlevere en kvittering på det jeg betalte for. Jeg får desuden ikke lov til at betale med kort eller kontooverførsel, kun kontant. Han afpresser penge for at samle delene på bilen, som han har skilt ad. Jeg har været nød til at tilkalde vejhjælp, da der var mislyde på både styretøj og motor, efter jeg fik afhentet den hos Salah! Han er en svindler, og han er kun ude på at få flere penge ud af folk! Desuden taler han utrolig grimt og nedladende til folk og ber en om at skride der fra!

5. oktober 2021

Adnan er en løgner og han ødelægger…

Adnan er en løgner og han ødelægger auto bazar vest i Aarhus! Ms auto er nogle skruppeløse og uforskammede svindlere. Selvom der er bedetæppe og hellige skrifter med koran og ur så kom han i swingerklub og er utrolig dameglad. Han skylder mig 3750 kr men han nægter at udbetale mig dem og ovenikøbet truer han med hans bøller der er tilknyttet hans forretning. Hvis han ønsker at gøre skaden god igen og disse grimme anmeldelser skal stoppe fra min side må han betale det der svare til 500 euro = 3750 kr til mig på min mobilepay - han kan vel kontakte mig her igennem..

6. marts 2021

Skandaløs behandling når man ringer

Jeg købt min Citroën C3 ved ham d. 31.5.2016 og ikke engang da jeg var kommet hjem begyndte ABS bremse lampen og lyse og der skulle vand på bilen, i 14 dage i streg har jeg holdt vand på bilen, og når man så ringer til ham får man bare og vide at det er mit problem og jeg må selv klare alle reperstionerne, jeg anbefaler ikke ms auto så for fremtidige kunder pas virkelig meget på eller hav ihvertfald en god advokat på hånden.

14. juni 2016

Er dette din virksomhed?