4,1

God

SUPER SEVICE!!!

Jeg stod med et problem kl. 20.30 og sende en sms men en forventning om at den først vil blive set næste dag. Inden for 5 min var mit problem løst via sms. Det er sku service der vil noget.

++++++++ Her fra.

17. februar 2016

Fantastisk service

Købte en alarm ved Michael og må sige jeg er yderst tilfreds han er altid klar ved telefonen hvis man skulle have nogle spørgsmål.

Du kan trygt handle hos Michael.

7. januar 2016

Fremragende service...

Jeg har købt et brugt alarmanlæg i DBA og havde lidt problemer med programmering. Jeg ville også gerne have det koblet op på en server, da anlægget er med foto-pir
Jeg kontaktede MS-Alarmer. Michael fortalte mig omkring mine muligheder og sagde at jeg bare skal ringe hvis jeg har problemer. Som sagt så gjort..
MS-Alarmer er et ualmindelig seriøst og hjælpsom firma som du kan regne med.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette firma
1000 TAK for hjælpen Michael..
Vh Kurt

10. januar 2015

Hurtigt og professionelt - God service !

Købt alarm til stuehus /Salon inkl. opsætning, igangsætning og instruktion.
God rådgivning før køb og efterfølgende meget omhyggelig og god opsætning, igangsætning og bruger instruktion.
Jeg kan uden problemer anbefale MS-Alarmer som leverandør af alarmsystemer til private og erhverv.

8. juli 2014

kan slet ikke anbefales, varen sælges som parallel import uden garanti og service.

Jeg har købt en alarm fra dette firma. Alarmen kom som brugt og med engelsk tale.
Jeg troede at tingene var i orden og salg foretaget ifølge dansk brugsret.
Jeg fik en vejledning på hvordan alarmen skulle opsættes på dansk men alarmen er koderet på engelsk...
Alarmen virker ikke og sender altid nogle falske beskeder. Jeg sendte alarmen retur til eftersyn, og så kom der sandelig en regning for fragt og rykker gebyr!! Dette er en elendig service. Desuden var en af sensorerne defekte og bliver slet ikke godkendt som deres vare....

29. januar 2014
MS-Alarmer-logo

Besvarelse fra MS-Alarmer

Hej Tobias

Det rigtig før i tiden solgte vi engelsk talene alarmer, men i dag er alle vores alarmer på dansk, Da du købte alarmen stod der også på vores hjemmeside at den var på engelsk.

Vi har aldrig solgt dig en gammel alarm, den første alarmen du sendte ind til os var af den gamle type alarmen, denne alarmen har slet ikke være produceret mens vi har solgt produktet, derfor sendte vi den retur da den heller ikke var mærket med vores mærkning, et halv år senere sender du os igen en alarm med info om den ikke virkede, denne gang var det den nye type vi fik og med vores mærkning, efter flere test var der ingen fejl og jeg snakkede med dig om det, vi kom frem til det måtte være dør kontakten det var galt med, da du sendte den til os var den igen ikke mærket med vores mærkning, samt det var en gammel model med produktions kode fra 2006, derfor sender vi det hele tilbage med en faktura på fragten da de defekte produkter ikke var noget vi har solgt.

Hilsen
Michael Sloth