Mooie posters met nette lijsten. Alleen was er een beschadiging aan de glasplaat, het duurde even voordat ik eindelijk contact kreeg met klantenservice. Gelukkig is het na 2 weken opgelost. Nu tev... Se mere
Een prachtige poster van de bestelde sterrenhemel op mooi stevig papier. Goede kwaliteit. Mooie kleuren. Met eikenlijst besteld. De verpakking is uitstekend ! Thuis even de poster in de lijst gedaa... Se mere
Superleuk concept! Allicht zou je nog meer templates willen hebben om uit te kiezen, maar blijft een fantastisch (kraam)cadeau. Mooie kwaliteit, snel geleverd, goed beschermd verpakt, top! Hoewel ik h... Se mere
Sinds ik MrStarsky heb ontdekt zit ik niet meer verlegen om een leuk kraamcadeau. Al mijn neefjes, nichtjes en de kinderen van vrienden en kennissen krijgen een geboorteposter én (als ze een jaar of d... Se mere
A lot of us are familiar with a very old-school gift you’re given with the birth of a child: the embroidered birth announcement. With this old, but thoughtful gift in mind, our goal was to revive this concept of tangible memories, which led to a one-of-a-kind, customizable, and beautifully illustrated posters of the starry sky. MrStarsky creates posters of the starry sky of all unforgettable moments, such as the birth of a baby, an engagement, a marriage or the day you and your partner first met! With our posters, it’s guaranteed that there will be a unique memory of that one special moment hanging on your wall.
Jacob Obrechtstraat 51, 1071 KJ, Amsterdam, Holland
- +31202443988
- hi@mrstarsky.com
- mrstarsky.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Echt een aanrader!
Al meerdere sterrenhemels besteld, een perfect een uniek geboortekado! Verzending is altijd snel en de posters zijn altijd goed verpakt voor verzending!
Voor Jesse.
Prachtige geboorteposter voor mijn kleinzoon besteld, snelle levering. Bijzonder cadeau om te geven.
Posters? Ja! Lijsten? Nee!
Ik ben heel blij met de mooie posters voor mijn kindjes, een grotere variatie uit sterrenhemels had ik wel leuker gevonden, ik heb nu een sterrenhemel én maanposter omdat ik hun posters anders teveel op elkaar vond lijken. Wel ben ik enorm teleurgesteld over de lijsten, de kwaliteit is drie keer niks. Een paar stukjes hout met een plasticje erin voor €25? Bij de action of kwantum heb je precies dezelfde lijst van betere kwaliteit voor minder dan de helft van dit bedrag. Zonde!
Heb nu 2x de sterrenhemel poster…
Heb nu 2x de sterrenhemel poster besteld...echt het leukste kraam cadeau om te geven!
Super mooie posters
Super mooie posters, keer op keer, echt een aanrader en leuk/origineel geboortecadeau voor iemand!
Altijd netjes bezorgd en een…
Altijd netjes bezorgd en een persoonlijk- mooi kraamcadeau!
Wir haben schon mindestens 5 mal dort…
Wir haben schon mindestens 5 mal dort bestellt. Die Sternenhimmelposter sowie die ABC Poster aus verschiedenen Kooperation und auch das bezaubernde Personalisierbare Buch sind einfach bezaubernd. AbsolutEmpfehlenswert empfehlenswert auch als besonderes Geschenk. Qualität sowie Lieferung top.
Snelle service en goede kwaliteit.
Mooie producten
Een hele mooie poster incl lijst mogen ontvangen van mrstarsky.com. Werd heel snel geleverd en super goed ingepakt. Onwijs goede kwaliteit. Ben enorm tevreden over deze website en product.
Zeker een aanrader.
Wat een prachtige afbeelding en perfect…
Wat een prachtige afbeelding en perfect verpakt! Wel jammer dat we hem nog zelf in de lijst moeten doen, dat had ik niet verwacht maar dat is dan ook het enige minpunt.
Prima poster, maar...
Prima poster. Maar de lijst is beschadigd. Meermaals contact proberen op te nemen maar het blijft oorverdovend stil. Behalve alle marketing mails, die krijg je wel om de 2 dagen in je postvak...
Prachtig, uniek cadeau
Blijft altijd een briljant cadeau om te geven.

Besvarelse fra MrStarsky
Trouwposter
Voor m’n neef en z’n vrouw een trouwposter laten maken.
Het is een hele mooie poster geworden.
Heel blij met het resultaat!
Ga zeker vaker een poster bestellen.
De poster is echt leuk en mooi geprint…
De poster is echt leuk en mooi geprint maar als je er voor €30 een lijst bij besteld mag je zelf gaan knutselen. De lijst is de prijs niet waard, het is een goedkoop uitziende lijst, met plexiglas en een plastic laag eroverheen. Als je die eraf haalt zitten je vingerafdrukken erop. Volgende keer een lijst elders kopen, dan ben je goedkoper uit en moet je ook zelf nog knutselen. Voor bijna €80 verwacht je toch dat ze de lijst er alvast omheen doen. Zonde! Het
Poster fantastisch, lijst matig
Poster met lijst besteld. Poster is heel mooi, de lijst een teleurstelling. In de lijst zit plexiglas en het wordt apart geleverd dus je mag het zelf in elkaar “knutselen”. Niet erg, maar voor het bedrag verwacht je wat anders. Vanwege tijdsdruk hou ik de lijst, maar mijn advies zou zijn bestel een lijst bij wehkamp voor 1/3 van de prijs.
Geweldig mooi cadeau
Geweldig mooie, gepersonaliseerde print in een nette lijst. Door de gouden details veel mooier in het echt dan te zien is op de website. Stevig verpakt voor verzending. Echte aanrader!
Op 26-08-2024 besteld
Op 26-08-2024 besteld, zou de volgende werkdag binnenkomen maar is er nog steeds niet. Telefonisch onbereikbaar en op de mail wordt niet gereageerd.
Superschöne Poster
Superschöne Poster, die einfach so eine besondere Bedeutung haben, dass es nicht nur an Schönes erinnert, sondern selbst so schöne Momente und Erinnerungen schaffen (jedes Mal wenn man sie anschaut)! 🧡💫