Mooie posters met nette lijsten. Alleen was er een beschadiging aan de glasplaat, het duurde even voordat ik eindelijk contact kreeg met klantenservice. Gelukkig is het na 2 weken opgelost. Nu tev... Se mere
Een prachtige poster van de bestelde sterrenhemel op mooi stevig papier. Goede kwaliteit. Mooie kleuren. Met eikenlijst besteld. De verpakking is uitstekend ! Thuis even de poster in de lijst gedaa... Se mere
Superleuk concept! Allicht zou je nog meer templates willen hebben om uit te kiezen, maar blijft een fantastisch (kraam)cadeau. Mooie kwaliteit, snel geleverd, goed beschermd verpakt, top! Hoewel ik h... Se mere
Sinds ik MrStarsky heb ontdekt zit ik niet meer verlegen om een leuk kraamcadeau. Al mijn neefjes, nichtjes en de kinderen van vrienden en kennissen krijgen een geboorteposter én (als ze een jaar of d... Se mere
A lot of us are familiar with a very old-school gift you’re given with the birth of a child: the embroidered birth announcement. With this old, but thoughtful gift in mind, our goal was to revive this concept of tangible memories, which led to a one-of-a-kind, customizable, and beautifully illustrated posters of the starry sky. MrStarsky creates posters of the starry sky of all unforgettable moments, such as the birth of a baby, an engagement, a marriage or the day you and your partner first met! With our posters, it’s guaranteed that there will be a unique memory of that one special moment hanging on your wall.
Jacob Obrechtstraat 51, 1071 KJ, Amsterdam, Holland
- +31202443988
- hi@mrstarsky.com
- mrstarsky.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
leuk bedrijf met leuke dingen, maar wel opletten of alles goed verloopt.
leuk bedrijf levering duurde langer dan verwacht
en een minpuntje is dat ik zelf moest bellen voor gratis verzendkosten vanaf 50,00 euro.
Uniek cadeau
Snelle bezorging, mooi en goed verpakt. Uniek cadeau, goede kwaliteit papier en mooi bedrukt.
Prachtige sterrenhemel poster
Snelle levering. Een mooie poster van kwalitatief goed papier. Daarbij een passende houten lijst. De sterrenhemel poster is ook een leuk cadeau om te geven.
Als je echt iets stijlvols wil
Ten eerste is het een heel mooi en bijzonder cadeau (sterrenhemel). Ten tweede is het van prachtige kleur en kwaliteit. En de service is persoonlijk, ik moest nog iets aanpassen, vlot en aardig.
Top ervaring.
Zelfde dag verzonden
Vandaag besteld, morgen verzonden. Ik had ze gemaild of mijn bestelling misschien ook vandaag al verzonden kon worden. Ik kreeg direct reactie dat dit geen probleem was. Ik had de volgende dag dus gelijk het pakket in huis. Erg mooi geworden ook
Zeer mooi boekje
Zeer mooi boekje. Fijn geschenk! Zeer snelle levering
Poster zag er mooi uit
Poster zag er mooi uit, heel blij mee.
De plastic plaat had echter ondanks seal aan beide zijden, 2 kleine beschadigingen.
Zoek je een uniek cadeau….bestel bij Mr Starsky
Als kraamcadeau heb ik het voorleesboek “Pak de sterren…..” besteld.
Een fantastisch boek, waarin je ook het voorwoord kunt personaliseren. Van bestellen tot leveren…alles even zorgvuldig. Zoek je een uniek cadeau….bestel bij Mr Starksy
Hele mooie poster en echt heel blij…
Hele mooie poster en echt heel blij mee. Helaas ook met lijst besteld en die was beschadigd. Paar dagen geleden contact geprobeerd te zoeken maar nog geen reactie.
Aangepast na contact met MrStarsky, er was wat vertraging bij de klantenservice en ze zijn overgestapt naar nieuwe lijsten. Deze heb ik inmiddels mogen ontvangen. Naast een mooie poster nu ook een mooie lijst. Bedankt voor jullie hulp en heel erg blij mee.
Het is zoals altijd een prachtige…
Het is zoals altijd een prachtige poster bedankt wederom
Hele mooie poster en super goeie…
Hele mooie poster en super goeie service!
Dit was mijn tweede bestelling
Dit was mijn tweede bestelling, nu voor mijn kleindochter. Het bestellen ging weer soepel en de bezorging was excellent.
De poster is van goede kwaliteit en ziet er weer mooi uit.
Prachtig product van goede kwaliteit en…
Prachtig product van goede kwaliteit en erg snel geleverd. Helemaal top!
Prachtige posters en super klantenservice
Mooie posters van goede kwaliteit. Klantenservice is echt fantastisch, behulpzaam en reageren snel.
Al meerdere keren hier prachtige posters besteld en iedere keer zeer tevreden. Ook de ontvangers zijn altijd blij verrast. Absoluut een aanrader!
Horrible customer service
I've been trying to get my refund for over five months now. The poster arrived with damaged edges, so I had to order a new one for quicker processing. At first, the customer service was great, but now I've been chasing my refund with no follow-ups from MrStarsky. The poster itself is great, but if it arrives damaged, don’t expect to get your money back.
Reeds een aantal posters besteld
Reeds een aantal posters besteld. Iedere keer zijn ze weer fantastisch mooi.
Binnen een paar dagen wordt het netjes verpakt geleverd.
Ik zou het nog leuker vinden als men ook een geboorteposter met baby in een blauwe of groene kleur heelal met goud zouden maken.
Prachtige poster
mijn eerste bestelling werd teruggezonden naar PostNL, maar de klantendienst heeft me hier meteen voor gemaild en dit opgelost. De communicatie was heel professioneel.
Een weekje later zat de bestelling wel juist in de bus!
De poster zelf is prachtig en van goede kwaliteit.
Super mooie posters
Super mooie posters! We hebben er zelf eentje gekregen voor de geboorte van onze zoon, dit vonden we zo'n mooi cadeau dat we er ook eentje hebben laten maken voor een vriendin die is bevallen van een zoon. Super snelle levering en weer een fantastisch mooie poster! Heel blij mee!