kommer der tit og det er god mad
Pizzaria Glostrup: Hos Mr. Pizza i 2600 kan du bestille den bedste fast-food til fordelagtige priser. Bestil her, så leverer vi!
Storbritannien
kommer der tit og det er god mad
Salaten er altid brun og meget kedelig.
Der er altid fejl på pizzaerne og ellers mangler der noget.
Fik madforgiftning efter en kebab-box. 0 stjerner herfra.
Hold op hvor er det dårligt!
Jeg købte to Pizzaer til mig og min ven, og da fik fik dem, var de helt tørre og skorpen var sten hård.
Det er så for ærgerligt og uacceptabelt at man ikke går nok op i sit job, og levere en ordenlig kvalitet til kunderne!
Der er har ellers været nogle gange, hvor de har gjort det ordenlig, og pizzaerne har været rigtig gode, men det er ikke så tit det sker.
Jeg giver maden 3, fordi den smager fint i forhold til, hvor den er placeret
Serivce er noget af det værste man kan opleve på en restaurant Mr. Kebab har et toilet som vi fik lov til at låne, vi fik at vide at vi ikke skulle bruge for meget vand, hvilket jeg var chokeret over nok med, der var ingen servietter på bordet, vi fik kun 2 stykker papir til 2 personer da vi spurgte om mere papir begyndte den ældre herre og fortælle om hvor meget det koster papir, efter vi spiste fik besked på at gøre bordet rent med en klud service er brutalt dårligt
Vi fandt et tyggegummi på salat pizzaen - der vel at bemærke, havde været tygget på. Det er godt nok klamt og uhumsk. Vi kommer ikke til at lægge flere penge i jeres butik. Min datter sad helt forbavset og sagde, mor der er tyggegummi på min pizza..... Jeg kunne simpelthen ikke tro hendes ord, men sande var de 🤐 Føj.
ELENDIG OPLEVELSE !!!!!
Kold pizza og en stor bakke kolde pommes frites der er mindre end en lille andre steder. En udbringer der skælder ud over forkert adresse.....han kan så åbenbart ikke læse. Og til sidst ekstrem dyr udbringning af dårlig mad. ALDRIG MERE MR KOLD PIZZA
Fangede Mr. Pizzas bud i færd med at urinere i min carport!
Top ulækkert!
Tænk at levere mad når man står og urinerer uden at kunne vaske hænder bagefter.
Og sikke en mangel på respekt for andres ejendom. Føj!
Bedste pizza i det nordlige Albertslund/glostrup. masser af fyld og lynhurtig levering - alt er i orden
Jeg kom ind i Mr. Pizza for at se, hvad de havde på menukortet. Efter lidt tid valgte vi at kigge på menukortet hos pizza-konkurrenten på den anden side af gaden. De var lukkede, og vi gik derfor tilbage på Mr. Pizza. Her fik jeg at vide, at jeg ikke måtte få en pizza, og at jeg var blevet bandlyst fra at få mad hos dem i fremtiden fordi jeg havde gået over til konkurrenten. Forfærdelig service.
MrPizza2600.dk,
Når der står INGEN REKLAMER på postkassen skal I ikke smide en af jeres grimme foldere i alligevel! Fat det!