Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als door Mr. Jealousy. Het begon al bij de website: die ziet er niet alleen prachtig uit, maar het bestellen werkt ook gewoon heel soepel en duid... Se mere

Prachtige kleurkeuze mooie materialen. Ik heb voor de houten jaloezieën BBQblack gekozen, 6,5 cm breed. Eenvoudig te bestellen, duidelijke ophang instructies en een fijne klantenservice die snel... Se mere

Van het begin af aan duidelijke communicatie via e-mail. In het begin wat puzzelen op de website en met het ophangen kwamen we erachter dat we geen keus hadden gehad of je de koortjes aan je linkerka... Se mere

1. Persiennebutik

Mr. Jealousy verkoopt the finest jaloezieën online. Met een exclusieve collectie van de meest fantastische kleuren. Meet zelf in en hang eenvoudig op. Tailor-Made in Nederland en altijd binnen 3 weken bij jou thuis.

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

Top!

Hoewel ik aanraad om eerst de staaltjes te bestellen om echt een goed beeld te krijgen van de exacte kleuren zijn het prachtige jaloezieën en de service is top!

5. februar 2026

Superblij met mijn cowboy koper…

Superblij met mijn cowboy koper jaloezieën van Mr. Jealousy. De warme koperkleur geeft mijn interieur meteen een luxe, stoere uitstraling. Mooie kwaliteit, strak afgewerkt en het licht is perfect te regelen. Echt een eyecatcher — absoluut een aanrader!

9. januar 2026

Producten zijn van goede kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit. Het maatwerk is super gelopen en paste uiteraard perfect. De communicatie vonden wij super fijn en snel en wat nog fijner was, was het meedenken met onze ideeën en visies in het huis! Bovenal zeer tevreden en een aanrader 👌

9. januar 2026

Het overtrof mijn verwachtingen!

Wat een fantastische service, er is gemakkelijk te bestellen en de levering was ook volledig naar wens.
Ook het installeren ging gemakkelijk door de duidelijke instructies! In mijn volgende huis ga ik zeker weer een bestelling bij Mr. J plaatsen!

6. januar 2026

Super service! Snel geleverd. Precies gekregen wat ik verwacht had. En ben zelf handiger als ik dat ik dacht! Snap eerdere negatieve review dus niet. Soms heb je pech, ik had mazzel!

Geweldig

Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als door Mr. Jealousy. Het begon al bij de website: die ziet er niet alleen prachtig uit, maar het bestellen werkt ook gewoon heel soepel en duidelijk.

Ik heb eerst proefstalen aangevraagd en die waren zo mooi dat ik meteen de knoop heb doorgehakt. De levering zelf was ook geweldig, super leuk ook het handgeschreven briefje in de doos. Dat zie je bijna nergens meer en maakt het heel persoonlijk.

Toen er even een klein dingetje misging, werd dat echt razendsnel opgelost. Geen gedoe, gewoon direct actie. Je merkt aan alles dat ze hier echt passie hebben voor wat ze doen en hun klanten waarderen. Dikke aanrader!

5. januar 2026

Geweldige jaloezieën

Geweldige jaloezieën! Alleen al de namen van de kleuren maken me blij. Eenvoudig te bestellen en waar ik vragen had stond een vriendelijke klantenservice mij duidelijk te woord. Echt een aanrader

6. januar 2026