mResell.pl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bardzo rozczarowujące doświadczenie. Kupiłam w mResell iPhone’a 16 Pro Max za 4000 zł. Telefon już wcześniej miał problem z ekranem – nagle robił się czarny, mimo że urządzenie nadal działało. W... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Cały proces sprzedaży sprzętu przebiegł sprawnie, jasno i bezproblemowo. Kontakt z firmą był bardzo dobry, a informacje dotyczące kolejnych etapów transakcji były... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sprzedawałem imaca - wycena wg mnie uczciwa. Umowa jasna i klarowna . Później niestety miałem trochę pecha i odrobine niecierpliwości z mojej strony - bo trafiłem na kilka dni świąt ( zaduszki itp ) w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikfirma
  2. også i
  3. Butik med brugte computere
  4. Mobiltelefonbutik

Skrevet af virksomheden

Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ekspresowa dostawa

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem co do joty.
Wzór sprzedażowy e-commerce :)

Serdecznie polecam korzystanie z usług

3. januar 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

iPad to mój drugi zakup w mResell - Polecam!

iPada kupiłam tydzień po tym, jak dotarł do mnie telefon zakupiony przez mResell. Jakość usługi bardzo mi odpowiada. Wybierasz konkretny model przedmiotu i dokładnie ten do Ciebie dociera. Nie widziałam tego na żadnym innym portalu sprzedającym sprzęty z drugiej ręki. Polecam!

27. december 2021

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania…

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania swojego sprzętu dla tej firmy. Przed wysłaniem sprzętu wysłałem zapytanie czy amerykański układ klawiatury jest akceptowany bez obniżania ceny. Dostałem odpowiedź, że tak i pierwszy komputer przyjęto normalnie. Później z dni na dzień zmieniono zasady nie informując o tym klientów i okradziono mnie z kilkuset złotych. Totalnie nie polecam, firma liczy sobie bardzo duże kwoty za odesłanie sprzętu, wiec później zostajecie z wyborem takim, że albo was okradają zaniżoną wyceną, albo zawyżonym kosztem przesyłki. Trzymajcie się od nich z daleka.

10. december 2021

Besvarelse fra mResell.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę :) Pytanie o układ klawiatury jest w procesie sprzedaży, należy odpowiedzieć prawidłowo i wycena się pojawi z wybranym układem klawiatury.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Telefon przyszedł z oryginalna ładowarka i oryginalnym kablem, wygląd jak nowy zakupiony z oceny 5.0. Polecam

28. november 2021

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Telefon przyszedł bardzo szybko i nie było z nim żadnych problemów jak dotąd 😁

27. november 2021

Bardzo pozytywnie zaskoczona

Troszke sie obawialam ze to moze byc jakas sciema, ale wszystko sie okazalo super. Dokladnie taki telefon jaki zamowilam, wszystko zgodne z opisem, nawet ilosc cykli baterii i battery health. Ladowarka jest oryginalna z apple wiec nie zepsuje mi baterii :) nie wiem czy bateria jest oryginalna, ale wiem ze na 100% jest nowa i na tym mi zalezalo. Stan telefonu jest jak nowy, nie ma ani jednej ryski - tutaj tez nie wiem czy wszystkie czesci sa oryginalne, ale nie zalezy mi na tym. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedys skorzystam z ofert tej firmy :)

26. november 2021

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wszystko… OK

Wszystko… OK. Tylko nieco długo czekałem na przelew… polecam

11. oktober 2021

Highly recomended

It was my first experience with Mresell and with purchasing used iMac. I must admit I was a little bit suspicious about quality of used hardware. I'm really surprised and satisfied how easy was it, and my new computer is like a new one. In addition - process of ordering and shipping was very easy and fast.

8. oktober 2021

Besvarelse fra mResell.pl

Thank you very much for your feedback :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ogólnie ok, uczciwa firma, tylko trochę czeka się na przelew, ale firma jest wiarygodna wypłaca pieniążki, więc jeżeli chcecie się pozbyć jakiejś elektroniki apple i dostać za to pieniążki to firma mresell jest świetnym dowodem
Polecam :)

8. oktober 2021

All good

All good, easy process straight forward.

16. september 2021

Besvarelse fra mResell.pl

Thank you very much for your feedback :)

Great value purchase!

Great value purchase!

I have bought iPhone 8 for a very decent price with a battery that is in immaculate condition - 100%. Phone shows almost no traces of wear & tear - the photos included in the offer were very accurate. I am very happy with my purchase and can recommend MResell to anyone.

16. juli 2021

Besvarelse fra mResell.pl

Thank you very much for your feedback.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Serwis znam od dawna

Serwis znam od dawna. Jest OK. Jednak w tym przypadku płatność trwała zbyt długo. Zamiast deklarowanych 1-2 dni od momentu zakończenia procesu - 7-8 dni.

29. juni 2021

Besvarelse fra mResell.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę i przepraszamy za wydłużony czas wypłaty. Robimy wszystko aby przelewy dotarły na konto zgodnie z umową.

Polecam!

Szybko i sprawnie. Komputer wysłany rano, następnego dnia był już w Szwecji, szybka diagnostyka i potwierdzenie transakcji. Przelew szedł około 3 dni. Polecam

14. juni 2021

Bardzo dziękujemy za ocenę :)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.